phys írta:---------------DDG-----------------
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
--------Kroos-----Verratti-------
-----------Modric-----------------
James--------------------Isco----
-----------Ronaldo-----------------
Továbbra sem értem, hogy mik az érvek (azon kívül, hogy nem bírják a franciát) amellett, hogy Benzemát ki kellene tenni a csapatból.. Nem csak rád gondolok most.
Ez egyébként jól néz ki, nagyon tetszik a kp, és James, Isco párosnak sem büdös a védekezés, ezt láthattuk tőlük, meglenne a visszazárás, a csapatvédekezés, CR meg valóban maradhatna fent, így már nem jelentene gondot a nemvédekezése. Ezt aláírom, és tetszene is.
De CR egyedül szerintem feltolva nem élne olyan jól. Minimum 3 ember figyelne rá, nem lenne lendülete, helye, mert többnyire ő így dolgozik. Neki kell majd a felpasszolt labdákat begyűjteni, megtartani, majd a lendületből jövő társnak leadni szélre, aki eddig ugye ő volt. Szerintem romlana a hatékonysága.
Vagy csinálni belőle egy erőcsatárt, akinek más dolga nincs, mint 3 ember közt várni a 16-oson belül a labdát, és begyötörni valamit..
Szerintem egyik sem jó megoldás.
Ezért gondolom, hogy CR-t fel kell ugyan tolni, de kell mellé a társ, aki ezen terhek egy részét leveszi róla. Tudja biztosítani, hogy ne egy darálóban várja a labdát, tudja hasonlóan játszani, amit eddig, csak nem szélről, hanem beljebbről. És aki szintén visszalép, hogy ne legyen védekezésben -2 ember. Erre szerintem Benzema a tökéletes, ezt éveken át bizonyította.
Egyébként az mindent elmond, hogy 442-ben sem őt raknád CR mellé.
Csak várom a sportszakmai érveket, hogy miért lenne jó CR úgymond egyedül ékben, és 442-ben miért lenne jobb társ CR-nek az, aki itt még semmit sem bizonyított, új neki a közeg, a társak, minden?