Sorozatok, TV műsorok
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Sorozatok, TV műsorok
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl: Brienne annyira elkeveredett már hogy a büdös nagy westernoson nem elég hogy aryával is összefutott de még sansával is.
Jaqen mint a fekete és fehér ház feje, mikor még a második évadban egy ketrecben volt
a csaj a fekete fehér házban aki egy nagyképű féltékenykedő csaj. nem passzol oda.
jaemiék csak úgy simán eljutottak a vizkertekbe különösebb gond nélkül. Jaemi lever egy dornei katonát..épphogy. de oberyn fattyú lánya aki nagyszerű harcos, nem tudja leteriteni.
Varys egész idő alatt csak hisztizett, mert tyrion hisztizett.
Lancel ismeri cersei múltját, és valószinüleg azt is tudja hogy mit sem változott még is a többi varjú segit félreállitani a tyrelleket. Úgy hogy közben Cersei is bünös hasonló bünökben.
és ezek csak azok amik szembetűntek.
Jaqen mint a fekete és fehér ház feje, mikor még a második évadban egy ketrecben volt
a csaj a fekete fehér házban aki egy nagyképű féltékenykedő csaj. nem passzol oda.
jaemiék csak úgy simán eljutottak a vizkertekbe különösebb gond nélkül. Jaemi lever egy dornei katonát..épphogy. de oberyn fattyú lánya aki nagyszerű harcos, nem tudja leteriteni.
Varys egész idő alatt csak hisztizett, mert tyrion hisztizett.
Lancel ismeri cersei múltját, és valószinüleg azt is tudja hogy mit sem változott még is a többi varjú segit félreállitani a tyrelleket. Úgy hogy közben Cersei is bünös hasonló bünökben.
és ezek csak azok amik szembetűntek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem tudom,új szálat behozni...így is rengeteg felé van menve a sorozat, pihentetni is kell pl Bran szálát. Így is alig kapnak screentime-t a szereplők, még itt behozták volna a Greyjoyokat...nem lett volna okos ötlet.
Egy szimpla sorozatnéző így is kapkodja néha a fejét,hogy ki ki éppen.
Euron nem rossz karakter, Victarion se, de nekem a sorozatból egyáltalán nem hiányoznak, elég volt Balon hülyeségit hallgatni, könyvben jó az a vonal, bár ott is teljesen különálló az egész regényfolyamtól, nálam legalábbis.
Én olyan nagy logikai bukfencet nem látok, sem bakit, de lehet nem vagoyk elég figyelmes.
Egy szimpla sorozatnéző így is kapkodja néha a fejét,hogy ki ki éppen.
Euron nem rossz karakter, Victarion se, de nekem a sorozatból egyáltalán nem hiányoznak, elég volt Balon hülyeségit hallgatni, könyvben jó az a vonal, bár ott is teljesen különálló az egész regényfolyamtól, nálam legalábbis.
Én olyan nagy logikai bukfencet nem látok, sem bakit, de lehet nem vagoyk elég figyelmes.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!"'pl Sansa a könyv szerint is szerintem Deresbe fog menni Kisujjal. Itt megrövidítették ezt a szálat...de most komolyan kérdezem, jobb lett volna,ha egy évadon keresztül azt látjuk,ahogy Sansa leereszkedik a völgybe? "------->>> Nem, de pl akkor raktak volna be egy új szálat. a két greyjoyt akik eléggé érdekes karakternek számitottak. euron legalábbis.
Dany fejezeténél meg csak nem siethetik el az egészet..az ő része csak száraz politika, de az utolsó fejezet után minőségi javulást várok. Az egész évad szar. ok, az utolsó két rész tűrhető volt. nem azért érződik annak mert az előzőek túl jók voltak..az új évad..tényleg..tényleg béna,telis tele logikai és bugyuta hibákkal. Amúgy a 4-5. könyv se vontatott, csak első olvasásra. én újraolvastam a könyveket és 2x élvezetesebb volt a 4.. leginkább azért mert túl sok az új szereplő.
Dany fejezeténél meg csak nem siethetik el az egészet..az ő része csak száraz politika, de az utolsó fejezet után minőségi javulást várok. Az egész évad szar. ok, az utolsó két rész tűrhető volt. nem azért érződik annak mert az előzőek túl jók voltak..az új évad..tényleg..tényleg béna,telis tele logikai és bugyuta hibákkal. Amúgy a 4-5. könyv se vontatott, csak első olvasásra. én újraolvastam a könyveket és 2x élvezetesebb volt a 4.. leginkább azért mert túl sok az új szereplő.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kicsit magas lett a léc amit a GoT felállított.
Semmi baj nincs egyelőre egyik változtatással sem, főleg,hogy nem tudni mire futnak ki ezek a szálak...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl Sansa a könyv szerint is szerintem Deresbe fog menni Kisujjal. Itt megrövidítették ezt a szálat...de most komolyan kérdezem, jobb lett volna,ha egy évadon keresztül azt látjuk,ahogy Sansa leereszkedik a völgybe? Annyira vontatott sok helyen a 4-5. könyv, hogy ha képernyőre viszik,akkor 15 évados lenne a sori minimum. De említhetem Danyt is...az ő könyves szálában kb nem történik semmi,csak minden POV fejezetében jön Hizdahr győzködni a vermek megnyitásáról...itt ezt is leegyszerűsítették,szerencsére.
A Dorne-i szál Jamievel lehet mellényúlás,de én megvárnám az évadot az értékelésével, lehet tök wtf lesz az egész, nagy csavarokkal.
Királyvár és a Fal lényegében érintetlen, nagyon apró,finom változtatások voltak eddig.
Semmi baj nincs egyelőre egyik változtatással sem, főleg,hogy nem tudni mire futnak ki ezek a szálak...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pl Sansa a könyv szerint is szerintem Deresbe fog menni Kisujjal. Itt megrövidítették ezt a szálat...de most komolyan kérdezem, jobb lett volna,ha egy évadon keresztül azt látjuk,ahogy Sansa leereszkedik a völgybe? Annyira vontatott sok helyen a 4-5. könyv, hogy ha képernyőre viszik,akkor 15 évados lenne a sori minimum. De említhetem Danyt is...az ő könyves szálában kb nem történik semmi,csak minden POV fejezetében jön Hizdahr győzködni a vermek megnyitásáról...itt ezt is leegyszerűsítették,szerencsére.
A Dorne-i szál Jamievel lehet mellényúlás,de én megvárnám az évadot az értékelésével, lehet tök wtf lesz az egész, nagy csavarokkal.
Királyvár és a Fal lényegében érintetlen, nagyon apró,finom változtatások voltak eddig.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
messideco írta:GoT S5 en bloc:
Egyre több helyen olvasom, és nekem is az az érzésem, hogy kezd kicsúszni az alkotók kezéből a sorozat. Nagyon le van butítva a nézők számára a cselekmény, több dolog másképp történik, logikai hibák sokasága van a jelenlegi évadban. Ti hogy látjátok, ha lehet könyves spojlerek nélkül
Egy szóval: katasztrófa...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jamie Dorneban?
Sansa Deresben?
Ser Barristan meghal?
Mi ez a szerelmi szál Szürke Féreg és Missandei között(Ez csak nekem nem rémlik a könyvből?)
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GoT S5 en bloc:
Egyre több helyen olvasom, és nekem is az az érzésem, hogy kezd kicsúszni az alkotók kezéből a sorozat. Nagyon le van butítva a nézők számára a cselekmény, több dolog másképp történik, logikai hibák sokasága van a jelenlegi évadban. Ti hogy látjátok, ha lehet könyves spojlerek nélkül
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most ez komoly, hogy honapokon keresztul erre varok es csak ennyi az egeszziro4vr írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sansa fürdetését bezzeg csak ilyen kisiskolás matiné kategóriaként láthatjuk...
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
got - a könyv olvasóihoz szól kérdésem, inkább spoilerbe rakom, abból nem lehet baj.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyi lenne, hogy ezt a görény ramsey boltont ki fogja belezni majd valaki? nekem egy erős tippem az theon lenne
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!annyi lenne, hogy ezt a görény ramsey boltont ki fogja belezni majd valaki? nekem egy erős tippem az theon lenne
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jaja, azért ő is kidobhatta volna a cicit.ziro4vr írta:GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dorne úgy kuka ahogy van...nagyon gyenge szál...Királyvár érdekes, bár kiszámítható, észak az igazán érdekes. Szerintem ott lesz valami komoly Theon rage-elés. Sansa fürdetését bezzeg csak ilyen kisiskolás matiné kategóriaként láthatjuk...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
GoT, epizód Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerencsétlen Sansa. A fürdetős jelentnél mondja, hogy Sansa Stark vagyok, Deres az otthonom, nem tudja megijeszteni. Nem sokkal később pedig megerőszakolja az újdonsült férje "otthon"
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
GoT
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dorne úgy kuka ahogy van...nagyon gyenge szál...Királyvár érdekes, bár kiszámítható, észak az igazán érdekes. Szerintem ott lesz valami komoly Theon rage-elés. Sansa fürdetését bezzeg csak ilyen kisiskolás matiné kategóriaként láthatjuk...
Nem illik.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sansa pedig már nem szűz, kérem ide Theont amúgy sajnálom, remélem összespanol Sansával és kinyírják Ramsayéket.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sansa pedig már nem szűz, kérem ide Theont amúgy sajnálom, remélem összespanol Sansával és kinyírják Ramsayéket.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én már most azt hittem elkaszálja a kis havas fattyútSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyre inkább érzem, hogy Theon fiú egyszer begurul, és elintézi a Boltonokat...
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GoT S5E6
Dorne-i szál.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyi volt annak az esélye, hogy Bronn és Jamie épp összefussanak a homokkígyókkal? A könyveket nem olvastam, de az tuti, hogy ez nagyon valószínűtlen volt... Mindegy, kíváncsi vagyok Jamie-ék sorsára.
Egyre inkább érzem, hogy Theon fiú egyszer begurul, és elintézi a Boltonokat...
Úgy néz ki a Lannister - Tyrell szövetségnek lassan vége, nem is bánom. Viszont Baelish ismét újított, kíváncsi vagyok rá is nagyon... Arya nem áll készen, hogy senki legyen, de valami más lesz - érdekesen hangzott.
Bejött a sejtelmem, ismét az utolsó két részbe sűrítenek mindent.
Dorne-i szál.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mennyi volt annak az esélye, hogy Bronn és Jamie épp összefussanak a homokkígyókkal? A könyveket nem olvastam, de az tuti, hogy ez nagyon valószínűtlen volt... Mindegy, kíváncsi vagyok Jamie-ék sorsára.
Egyre inkább érzem, hogy Theon fiú egyszer begurul, és elintézi a Boltonokat...
Úgy néz ki a Lannister - Tyrell szövetségnek lassan vége, nem is bánom. Viszont Baelish ismét újított, kíváncsi vagyok rá is nagyon... Arya nem áll készen, hogy senki legyen, de valami más lesz - érdekesen hangzott.
Bejött a sejtelmem, ismét az utolsó két részbe sűrítenek mindent.
"And my heart will leave you never."
- h3x0r
Nagyjabol befejeztem mind a 2 evadot. Voltak nagyon jo reszek (1x3, 1x2, 2x2, 2x1), amiket mindenkinek csak ajanlani tudok. Szerintem forumrol is a tarsasag nagy resze elvezne barmelyiket. Fel ora egy resz, szoval hajra. :Đh3x0r írta:Inside No 9
Ismeri valaki? Haverom most mutatta meg a pilotot. A Black Mirrorhoz hasonloan ez is egy antologia sorozat. Baromi erdekes volt a resz, mert szinte vegig egy szekrenyben(!) jatszodik. Az elso par percben eleg furak voltak a parbeszedek, utana viszont elkezdtem elvezni.
Voltak jo reszek is (1x1, 1x4, 1x5) de foleg a masodik evad vegere eleg nagyot esett a minoseg, legalabbis en ezeket nem elveztem: 1x6, 2x3, 2x4, 2x5, illetve a 2x6-ba beletekertem, de igy elso ranezesre szinte biztos hogy nem fog tetszeni.
Persze egy ilyen tipusu sorozatnal elofordulhat, hogy egy zsenialis reszt egy pocsek kovet, de egyaltalan nem bantam meg, hogy elkezdtem, sőt..
Te meg 1/10 vagy öreg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a DD nyolcassal kezdett nálam, a végére jóindulattal talán egy 6.5 lett. "Szezon" csalódása.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema