Kell Gea, mar csak azert is, h a vedelem erezze van egy magas kapus mogottuk aki levegoben nagyobb ur mint Iker, azert ez nyujtana nekik is vmilyen szintu nagyobb biztonsagot.sonic írta:
Kapu:
Balhatvedposztot is frissiteni kell, nincs mese kell oda is egy nagyobb verseny helyzet. Jo lett volna Gaya, mert egyre kevesebb a spanyol, meg ugye fiatal es feltorekvo. Vmi hasonlo tehetseg.sonic írta: Vedelem:
Arbeloan kivul mindenki massal maximalisan elegedett vagyok, es nem szorulunk tovabbi erositesre. Egyetlen kivetel ha Coentrao ugy dont hogy valtani szeretne, akkor ot potolni kell, de deficitmentesen. Ha 15-ert megy akkor kb annyiert hozni helyette valakit.
Nekem meg mindig tul statikusnak latszik egy Modric-Veratti-Kroos kp. Jonak jo, es nagyon birom Verattit nem bannam, ha nalunk kotne ki,....DE! Azert azt nem varjuk el, h majd csak a tamado harmas fog mindent elol megoldani. Stabilnak stbabil, de ha az ellenfel beall ellenunk(kb. csapatok 98%-ka, mar a Barca is vedekezett ellenunk a sajat otthonaban 60 percig!!!) ki fogja meghuzni a varatlant? Ki segit be a tamadoknak? Nalam ezert kell Pogba, amennyit kell annyit boven vedekezik kis csapatok ellen, az erosek ellen meg lathattuk mennyire fegyelmezett. Viszont kellenek a varatlan megoldasai, tavoli bombai, fejesei.....Isco es Benzema nem lenne egyedul a bugiban. Tudom, h Modric is jo az ellenfel tizenhatosa elott csak nem eleg goleros. Szerintem sokan csak azert nem akarjak, mert nem csippazzak a tagot.sonic írta: Kozeppalya:
Jelenleg: Modric, Kroos, Khedira, Illarramendi, Lucas Silva, (Isco, James)
Na itt mar vannak problemak. Elsosorba azzal hogy Ancelotti valamilyen oknal fogva Ramost is elobb teszi be a kp-ra mint a Khedira Illarra Lucas harmas egyiket. Ezt nem tudjuk miert van, de lenyegtelen, mert igy semmi hasznukat nem vesszuk. Khedira ugye tuti megy. En harmojuk kozul egyet megtartanek, most az hogy a spanyol vagy a brazil marad az nekem edesmindegy. Ide ahogy irtam lentebb ketto jatekost igazolnek, ebbol az egyik Marco Verratti. O az egyetlen konkret jatekos akit szeretnek a nyaron, de ot mindenkeppen. Mellette erkezne egy kis rutin a fent emlitett Mascherano-lite szemelyeben (nem ot akarom leigazolni mielott valaki elkezd szornyulkodni, de az egyszeruseg kedveert ez az uj igazolas fusson a Msch-lite kodneven). Igy kb ez alakulna ki: Msch-lite, Verratti, Modric, Kroos, Lucas/Illarra, (es Isco illetve James azert kerult zarojelbe, mert elsosorban a tamadosorban szamitanek mindkettore, de ha szukseges vagy ha az ellenfel es a korulmenyek ugy kivanjak itt is tudnanak jatszani.) Ezzel a kozeppalya letszamban, minosegben es valtozatossagban is maximalisan le lenne fedve.
Casemiro boven jobb mint egy Mascherano lite. Amit lattam belole,azzal elegedett vagyok,boven jo lesz 4-5. embernek. Brusztolni es birkozni jo lesz, a passz kessege is jo, tavolrol is egesz jo loketei vannak.
5-6. embernek visszahoznam a Deporbol Jose Rodriguezt, azert irtam Casemironal 4-5. es Josenal 5-6, mert itt alkalom adtan Iscot es Jamest is ide szamitanam.
Kroos,Modric,Pogba,Casemiro,Jose(Isco,James)
azt is figyelembe kell venni, ha hozni akarunk egy uj jatekost oda egy "Masch Lite"-t, akkor lehetoleg legyen meg a csere Lucassal, minvel az utobbi elfoglal egy EU-n kivuli helyet!
Itt Balet konyortelenul el kell passzolni, nincs mese. Az uj ember legyen Reus(vagy hasonlo kaliber csak kevesebb serulessel), akit Benzemaval is lehet rotalni nem csak a 2 szelen, igy a francia is pihenhetne es CR is pihenhetne, minosegi jatekos potolna oket.sonic írta: Tamadok:
Ezzel igy neznenk ki: Ronaldo, Benzema, Isco, James, uj igazolas, Bale/kolcson/ifi. 6 ember.
Nagyabol ez a gyemant lehetne az alap taktikank, de a 4-4-2-t es a 4-3-3-t se vessuk el(Reusal,Pogbaval lenne hozza ember). annyit valtoztatnek rajta, h Pogbat irtam feljebb, jobban bele illene baloldalra, mint Kroos....olyan Seedorfosan. Nekem errol a regi Milan jut eszembe, ahol Pirlot tettek a vedelem ele, aki ugyszinten nem volt vedekezo ember, semilyen vkp venaval, megis megoldotta es jol szervezte a kozeppalyat melysegbol, Kroos ugyanez lehetne. Sokan jonnek, h nem volt stabil vele a kp, meg nem tudott szerelni. Egy megfaradt izomzattol nehez is elvarni, h ezt mind megtegye, es azert Isco-James kettos volt az oldalan nem volt veletlen ez. Jol belott percekkel, megfelelo rotalassal frissen lehetne tartani a tavaszra, akkor tobbet es jobban is tudna vedekezni, ahogy tette ezt az osszel. A legjobb meglatasai neki vannak a kp-rol, o tudja legjobban mozgatni a csapatot, ebbol a szempontbol inteligensebb mint barki mas, viszont feljebb kicsit sete-sutanak tunik.sonic írta: Taktika:
En maradnek a 433-nal, annyi modositassal, hogy Bale helyett Isco/James kerulne be kozvetlenul a Ronaldo-Benzema duo moge egy tamadasban nem helyhez kotott ket szelen is feltuno kotetlen kreativ szerepkorben. Vedekezesben ok lepnenek vissza segiteni a kozeppalyat. Ronaldot es Benzemat elsosorban az uj csatar tehermentesitene. Ronaldo egyre inkabb huzodik befele a szelrol ahogy modosul a jateka, de ez nem baj, Benzemaval kiegeszulve meg igy is gyilkos duo lesznek, foleg ha egy Isco, James tamogatja oket hatulrol, es nem Bale setalgat valahol a jobb szelen. Ez lett volna Ancelotti idei elkepzelese is, el is mondta joparszor hogy mi biza ezt jatsszuk: tamadasban 433 vedekezesben 442, es jatszottunk is ilyet vagy valami nagyon hasonlot mikor Bale serult volt es mindenkit halalra szopattunk magabiztosan (amit mindenki 442-nek emleget es messias megvaltokent var). Bale-el viszont ez nem mukodott mert ofelsege nem volt hajlando ellatni a feladatat rendesen, es inkabb Ronaldo akart lenni. Most hogy alkalmatlan ra, vagy leszarta az a mi szempontunkbol mindegy, szerintem kicsit mindketto. A kozeppalyan mogottuk alap helyzetben a Verratti-Kroos-Modric harmas tevekenykedne, szerintem olyan minosegben hogy bepisilnenk a gyonyortol. Nyilvan itt van lehetoseg rotalasra Iscoval, Jamessel, vagy a ket vedekezobb felfogasu jatekosunkkal. A vedelem nyilvan adott arra kar fecserelni a szot. A legerosebb kezdonk valoszinuleg igy nezne ki:
------------------------------Iker------------------------------
Carvajal-----------Varane-----Ramos-------------Marcelo
-----------------------------------------------------------------
---------------------------Verratti-----------------------------
-------------Modric----------------------Kroos----------------
------------------------------------------------------------------
--------- I-------------S-------------C--------------O----------
---------Benzema------------------------Ronaldo------------
Iscos reszt adom, nagyon kivancsi lennek, h mit tudna mutatni a gyemant csucsan.
Meg egy dolog ami Pogba mellett szol. Ebben a gyemantban nem kis szerepe lenne a szelso vedok felfutasaiban is, jobban eltudom azt kepzelni, h baloldalt Pogba tobbet segitene be Marcelo moge(mint Isco tette), mint mondjuk Kroos tenne ha oda tennenk hasonlo szerepkorben. Verattival varjunk meg egy evet.