Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket
calma, kloppo csak carlo mögé jön másodedzőnek és hozza magával reust meg gündit
win-win
amúgy belső infó, hihettek nekem
win-win
amúgy belső infó, hihettek nekem
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ha ez igaz, mindenki lehúzhatja magát ott a vezetőségben, idióta zsírdisznók...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Én sem örülnék a váltásnak. De nem lennék meglepve. 20 éve szurkolok a csapatnak és nem emlékszem olyan évre, amikor egy kupa nélküli év után maradhatott az edző. Volt, hogy trófeával sem
Mivel a múlt évben nyertünk 4 trófeát (ugye köztük BL-t is), nálam járna még egy év Carlónak. Egy tavalyinál ügyesebben kivitelezett átigazolási szezonnal lehetne jövőre szép évünk Ancelottival is.
Mivel a múlt évben nyertünk 4 trófeát (ugye köztük BL-t is), nálam járna még egy év Carlónak. Egy tavalyinál ügyesebben kivitelezett átigazolási szezonnal lehetne jövőre szép évünk Ancelottival is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Klopp szerintem remek edző, nagyon tetszett a munkája a Dortmundnál, szép focit játszatott, volt csapatjáték, volt elképzelés. Az viszont más kérdés, hogy a habitusa mennyire fog ide illeni, illetve a sok sztárnak mennyire fog tetszeni a stílusa. Valahogy egy Real Madrid edzőt nem tudok úgy elképzelni, ahogy Klopp néha viselkedik a pálya mellett. Mint valami pszichopata, olyan fejeket vág
Amúgy rendkívül szimpatikus, ahogy együtt él a játékkal, szurkol a saját csapatának, és örül a góloknak, valamint a nyilatkozatai is szimpatikusak. Viszont nem tudom hogy illene a Realhoz.
Amúgy rendkívül szimpatikus, ahogy együtt él a játékkal, szurkol a saját csapatának, és örül a góloknak, valamint a nyilatkozatai is szimpatikusak. Viszont nem tudom hogy illene a Realhoz.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Más az elismerés, más a gratuláció.
Ha egyszer is gratulálnom kéne a barcának lehánynám magam az hétszentség.
Ha egyszer is gratulálnom kéne a barcának lehánynám magam az hétszentség.
én nem tudom hogy örülnék-e kloppnak. tény hogy birom de ancselotti azon túl hogy nem rotált sajnos a sérülések nem kerülték el idén a csapatot. végleg összeomlottunk, mikor modric és james egyszerre dőlt ki. lehet ezt a problémát klopp sem oldaná meg. valamint azt sem tudom hogy bánna, hogy kezelné a sztárokat. lehet ő is befosna attól hogy bale-t lekéne ültetni. a játékrendszer sem tiszta. hagynám még min. 1 évet ancselottit. most az állandóság fontosabb edző poszton. nem ő a legnagyobb gond. KP-ra kell igazolni okosan. és beújítanék egy agüeroval hogy megnyugodjon a lelkem.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Egyre több hír utal arra, hogy Carlo menesztve lesz...én nem örülök neki...az állandóság híve vagyok...bízom benne, hogy ez nem egy újabb edzőkeringőnek az előszele...Géci írta:Nagyon remélem, hogy ezek kamu hírek...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nagyon remélem, hogy ezek kamu hírek...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Egy német rádió szerint Klopp igent mondott a Real Madridnak és 2018-ig ír majd alá a blancókhoz; ezzel szemben a Marca szerint továbbra sem dőlt még el Ancelotti sorsa.
szerk.: közben BBeno megelőzött, meg a szerkesztő is.rádió deutscland szerint évi 8 millióért 2018-ig ír alá Klopp ide.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
nem azzal van a baj. örüljön. ráadásul a ksi vigyora kikészít. de ilyennek én soha nem gratulálok. egyéni vélemény. enniy a lényeg.
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Mi a baj ezzel? Naná, hogy örültek neki.BBeno írta:és nekik jár a gratuláció? mindjárt hányok.
itt mondták meg hogy egyenlített az espanyol
illetve bréking
a rádió deutscland szerint évi 8 millióért 2018-ig ír alá Klopp ide.
De javíts ki ha valami elkerülte a figyelmem...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
[quote="BBeno"]és nekik jár a gratuláció? mindjárt hányok.
Itt mit is kell nézni?
Itt mit is kell nézni?
és nekik jár a gratuláció? mindjárt hányok.
illetve bréking
illetve bréking
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2015. május 19., kedd 19:00-kor.
de elvileg arbeloanak is van vmi kisebb sérülése nem?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Legalabb Arbeloa es Csicsa elbucsuzhat a Bernabeutol jatekkal.Toti írta:
most olvasom benzemát meg carvajalt.
stílusosan várjuk az utolsó fordulót a sérülések terén. persze nem mintha számítana, de azért na.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
csabi* írta:gutit szeretjük, remyt nem. story end.
ma már többet nem jövök.
most olvasom benzemát meg carvajalt.
stílusosan várjuk az utolsó fordulót a sérülések terén. persze nem mintha számítana, de azért na.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Olyan mint egy kis hisztis durcás gyerek...köpköd, vergődik. Persze a nagy zseni azzal nem menőzik, hogy a hülye taktikájával alázott meg a Barca kétszer is, plusz talán egy BL serlegbe is került a zseniális makacssága.schranzer írta:Mondjuk ezt nemtudom, miért pont egy olyan szezon után nyilatkozza le, amikor már decemberben kifizették a fogadóirodák a chelseas szelvényeket ... Meg azt sem tudom, melyik bajnokságban fér bele a botlás, és hol van nyerési kényszer a csapatokon"Spanyolországban is voltam edző, de nem élveztem a dolgot. Megnyertem a bajnokságot, a Real Madrid abban az évben száz pontot gyűjtött és több mint százhúsz gólt szerzett, de a valóságban csak három vagy négy nehéz mérkőzésünk volt az egész szezonban. A Premier League-ben érzed magadon a nyomást, hogy minden mérkőzést meg kell nyerned, mert ha hibázol, akkor az könnyen a bajnoki címbe kerülhet. Folyamatosan nyerni, nyerni és nyerni kell. Ez a nagy eltérés. Hatalmas a különbség a két kiírás között. " - José Mourinho
Jó helyen van ott Londonban. Ott felülhetett a vastrónra, és most élvezi is.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Mondjuk ezt nemtudom, miért pont egy olyan szezon után nyilatkozza le, amikor már decemberben kifizették a fogadóirodák a chelseas szelvényeket ... Meg azt sem tudom, melyik bajnokságban fér bele a botlás, és hol van nyerési kényszer a csapatokon"Spanyolországban is voltam edző, de nem élveztem a dolgot. Megnyertem a bajnokságot, a Real Madrid abban az évben száz pontot gyűjtött és több mint százhúsz gólt szerzett, de a valóságban csak három vagy négy nehéz mérkőzésünk volt az egész szezonban. A Premier League-ben érzed magadon a nyomást, hogy minden mérkőzést meg kell nyerned, mert ha hibázol, akkor az könnyen a bajnoki címbe kerülhet. Folyamatosan nyerni, nyerni és nyerni kell. Ez a nagy eltérés. Hatalmas a különbség a két kiírás között. " - José Mourinho
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
A téma amúgy onnan indult, hogy bezzeg a Juve leigazolta Dybala-t, és mi miért nem tudunk így igazolni. Hát, ez a gyerek került vagy 40 millióba a Juventusnak, ami az ő gazdasági szintükön olyan, mint James volt nekünk...Szóval Benzemát vagy Iscot nyugodtan ide lehet venni, mint egy kisebb csapatban fiatalon ígéreteset alkotó, majd nagycsapatba igazoló játékosok. Csak ők speciel még olcsóbbak is voltak, mint Dybala.Az első három volt vagy jó 15 éve. A többiek meg amellett, hogy mind 10 millión felül voltak )talán Marci volt 7-8) közel sem akkora felfedezettek. Ha Varanet meg Marcit így vesszük akkor ez is két védő. Ramos, Isco meg Benzema már semmiképp sem felfedezett vagy Real által kitermelt klasszis/jó játékos.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
gutit szeretjük, remyt nem. story end.