ziro4vr írta:Egyszerűen nem látom, hogy egy másik edzővel hogyan nyertük volna meg a bajnokságot, vagy esetleg a bl-t. Attól még az igazolások a kp-ra nem jöttek be, a sérülések megtörténtek volna, Bale hasonlóan trágya lett volna, illetve a csapat egy része jóllakott/nagyarcú/hangulatember maradt volna.
Wait. Ezt nem tudhatod. Amiket irtal azok nagyban fuggnek az edzo es stabja munkajatol. Azert boven benne van ezekben Ancelotti keze is. Es szerintem van sok olyan edzo akivel ezt a bajnoksagot biztonsagos elonnyel behuztuk volna, de mint tudjuk Ancelottinak nem ez a legnagyobb erenye hogy sorra nyeri a ligakat.
Viszont Ancelotti elkuldese szerintem is hiba lenne. En aztan nem vagyok elegedett azzal amit eddig mutatott, kozel sem, le is irtam tobbszor is hogy miert, de... Nem most van itt az ideje kiserletezni Kloppokkal, meg nemtudom milyen nevek merultek fel. Ezek bazi nagy lutrik. Full ertelmetlen. Az olasz boven megerdemel meg egy szezont, mar csak amiatt hogy miket nyert eddig ha masert nem is. Mi meg nem engedhetjuk meg azt a luxust hogy visszaterjunk borzaszto rossz szokasunkhoz hogy egyetlen sikertelen ev utan kirugjuk az edzot. Ilyen hulyek nem lehetunk, en hiszek benne hogy tanultunk a multbol. Nem tudom elkepzelni hogy Ancelottit menetsztik. Nem nyertunk iden lofaszt se? Naes? Volt mar ilyen maskor is. Attol meg a csapatunk nem lett ertektelenebb, gyengebb, tehetsegtelenebb. Nem nullazodott le minden amit eddig felepitettunk. Lehet folytatni a munkat onnan ahol most tartunk, ami azert nem a szargodor alja, ahol 4-5 eve dagonyaztunk. Siman ottvagyunk europa harom elit csapata kozott, a keretunk jo korban van, nem vagyunk generaciovaltas kuszoben, minden arra utal hogy jovore is ott leszunk a tuz kozeleben, a trofeak kozeleben. Nincs ertelme, es nem indokolja most semmi hogy lespőprjunk mindent es elorol kezdjunk epitkezni.