madridronie írta:Mi lesz veled Főnök?
Eduardo Inda szerint a vezetés kib@ssza az öreget június elején azon egyszerű oknál fogva, mert idén nem nyertünk semmit. Mendes állítólag már be is dobta Jorge Jesús (Benfica) nevét; ezzel szemben a csapat teljes mellszélességgel az öreg mellett áll és jövőre is vele szeretnék folytatni a munkát.
Ez az "öregezés" nagyon jó....mintha olyan öreg lenne.
der alte...
Pereznek anchelotti mindig is szimpatikus edző volt,mindig is akarta őt......persze ez nem jelent nála semmit sem,mert ha nincsen eredmény,képes felforgatni mindent(érdekes mód senki sem szólt még neki,hogy pont ez a sok sikertelenségének fő oka!).
Én soha sem voltam egy nagy CA fan,láttam és ismerem a milanos munkáját,stilusát,formuláját. Ha Zrinyi Miklós fejvesztve ment neki a törököknek,akkor az akkori CA stilusánál JM stilusa maga zrinyi miklós,annyira biztonsági focija volt.
Persze a labdarúgás attól szép játék,hogy a taktika felülír idővel minden testi adottságot,képességet,CA ott ha gólt szerzett,3 percen belül támadónak a pályán híre hamva sem volt.
Na de ezt nem rosszallásból írom,én úgy vagyok vele mint itt sokan,bírom a fejét,annak ellenére,hogy ugyanúgy megcsinálta a baromságokat mint az elődei.....több olyan hibás döntése is volt,ami miatt a csapat szívott.
Nem az ő lecserélése lenne a megoldás,hanem kp-ra és előre még pár minőségi ember integrálása.....ennyi az a kur***a nagy titok. Ami bíztat,hogy előhozta modric hiányát most hogy buktunk....igen,ez jó,mert ezek szerint beláthatja,hogy nem szabadott volna nekimenni egy szezonnak egy talány khedriával,és egy számára hasztalan illarrával...itt mentünk el,ha ez nincsen,még a jesés hibájukat is elnézném nekik.....elég lett volna egy korrekt kiegészítő kpás 1 vagy 2 illarra és khedira helyett nyáron,illetve nem bízni abban hogy egy 9 hónapig sérült ember majd azonnal korrekt lesz.......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.