![Szemforgatós :roll:](./images/smilies/rolleyes.gif)
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Spurs fanok is ellene fordultak.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 30., szombat 18:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 29., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. május 29., péntek 19:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 27., szerda 9:47
Chris Coleman, a walesi válogatott vezetőedzője: “A Juventus elleni első meccsen kemény kritikák érték Bale-t, de én úgy láttam, hogy remekül helyezkedett, csak bizonyos játékosok nem passzoltak neki. Felhívott a segédedzőm, Osian és rögtön mondtam neki: ‘tudom, mit akarsz mondani, nem adják neki a labdát. Nem Ancelotti hibája volt, ez a pályán lévő játékosokon múlt, és szerintem átsiklottak efelett. A válogatottban ha jó helyzetben van, egész biztos, hogy passzolunk neki, Madridban ezt nem látom. A szezon végére mintha felbomlott volna a csapategység Madridban, és Gareth itta meg a levét”. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 23., szombat 9:40
előbb adnák el crt mint őt.Galacticos írta:az idei teljesítménye 60 milliót se ért volna meg úgyhogy tök mindegy mostmár.
a lényeg hogy ne maradjon már a nyakunkon. jobbak vagyunk nélküle.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 19., kedd 22:00
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:58
Realista24 írta:Itt egy kicsit ellentmondasz magadnak, mert szerinted is jó ötlet volt leigazolni, mert te sem ezt vártad tőle, nem?,hanem aki kifizette a 91et,és aki pályán tartja.
Gondolom Zidane sem azért copkodta, mert ezt várta, hanem mert azt látta bele, amit sokan, köztük te is.
De a walesi csoda úgy gondolta, hogy mutatja a fukkot mindenkinek.
A pályán tartós résszel már egyetértek teljesen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 21:40
Itt egy kicsit ellentmondasz magadnak, mert szerinted is jó ötlet volt leigazolni, mert te sem ezt vártad tőle, nem?,hanem aki kifizette a 91et,és aki pályán tartja.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:15
realistahuni írta:No trófea. Bár még lesérülhet.no rotálás, no változás, no fejlődés, no tanulás a hibákból.![]()
Amúgy Van Nistelrooy sem volt egy technikai zseni, 30 évesen idehoztuk és mégis tudott pluszt adni a csapatnak, mert volt motivációja, tudta hogy milyen mezben játszik, nem mint ez a szőrmajom. Egyik kedvenc csatárom a mai napig a holland.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 19., kedd 12:56
Ha Bale csak fele olyan hatékony lenne,befognám a pofám.Azért RvN nem volt technikai analfabéta. Bár az idő sok dolgot megszépít, de voltak remek megoldásai bőven.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 12:26
Azért RvN nem volt technikai analfabéta. Bár az idő sok dolgot megszépít, de voltak remek megoldásai bőven.realistahuni írta:No trófea. Bár még lesérülhet.no rotálás, no változás, no fejlődés, no tanulás a hibákból.![]()
Amúgy Van Nistelrooy sem volt egy technikai zseni, 30 évesen idehoztuk és mégis tudott pluszt adni a csapatnak, mert volt motivációja, tudta hogy milyen mezben játszik, nem mint ez a szőrmajom. Egyik kedvenc csatárom a mai napig a holland.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 19., kedd 11:44
No trófea. Bár még lesérülhet.no rotálás, no változás, no fejlődés, no tanulás a hibákból.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 9:16
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. május 17., vasárnap 20:58
Amikor meccs elején belőttem a streamet, akkor is pont egy olyan jelenet volt, hogy Bale vezeti a labdát, beviszi 3 védő közé, kettőn túlmegy majd a harmadikba BELEVEZETI és utána sétál visszaToti írta:meccs vegen lattatok 2x milyet onzozott?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 17., vasárnap 12:03
A leggyengébb láncszem meghatározta a csapatot. Egyetértek Carloval. Szar helyzet kihasználás, dekoncentráltság, gyenge hozzáállás.Mike írta:na az öreg megmondta a tutitCarlo: "idén ugyan azoktól a problémáktól szenvedett, mint az egész csapat"
Bale és a csapat is azért szenvedett mer egy szar![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 8:20
Az nem lehet, hogy az az 1-1,5 éve csak fellángolás volt?R.M.C.F írta:én meg égek miatta,ezt nem is ragozom. Nem szeretek tévedni,főleg nem 5 évente 1x,az elég szar arány,így eléggé ki vagyok rá......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 16., szombat 22:36
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem