Kommentáld a híreket
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Capellot 10 évente hozzuk 1 évre, szóval még várni kell vele 1 évet.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én mondjuk a játékosokhoz való hozzáállására értettem, de na... ez viccesvót
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
OutSider írta:Reménykedjünk akkor, hogy nem esik át a ló tulsó oldaláraMike írta:Csak ne essen át a ló tulsó oldalára, ennyi a lényeg.
https://www.youtube.com/watch?v=Lcjijx0ywxo
Mondjuk nálunk egy ilyen fix, hogy több meccses eltiltás. Ha már Carlo féle taps kettő meccset ért, akkor ez...
ZIDANE
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Reménykedjünk akkor, hogy nem esik át a ló tulsó oldaláraMike írta:Csak ne essen át a ló tulsó oldalára, ennyi a lényeg.
https://www.youtube.com/watch?v=Lcjijx0ywxo
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát akkor én leszek az egyedüli aki örülni fog Kloppnak...
Joséhoz nemhiszem h nagyon hasonlítani kéne. A portugált már akkor utálta mindenki mikor még be se tette a lábát Madridba, persze h ugrott rá a média, meg mindenki. Klopp azért nem egészen ilyen.
Jó lesz ő itt, ezekhez a primadonnákhoz nem puhány, bratyizós edző kell. Csak ne essen át a ló tulsó oldalára, ennyi a lényeg.
Joséhoz nemhiszem h nagyon hasonlítani kéne. A portugált már akkor utálta mindenki mikor még be se tette a lábát Madridba, persze h ugrott rá a média, meg mindenki. Klopp azért nem egészen ilyen.
Jó lesz ő itt, ezekhez a primadonnákhoz nem puhány, bratyizós edző kell. Csak ne essen át a ló tulsó oldalára, ennyi a lényeg.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Milyen edzők megfordultak itt...talán Lopez Caro volt a kedvenc. Vele kb. úgy jártunk, mint amikor az úriember bemegy egy kiskocsmában egy üveg sörre. Kér egy Pilsnert, de nincs, jó lesz akkor a Heineken is, de az sincs...miután Stella, Becks, de még Amstel sem kapható, már beérné egy Kőbányaival is, de az sincs. Majd megkérdi, hogy akkor mégis milyen van? Hát Szalon, meg Riesenbrau bazki.
Capello jöhetne, de csórit már csak brahiból is kivágnák egy év után.
Capello jöhetne, de csórit már csak brahiból is kivágnák egy év után.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Miért, a játék melyik elemében marad alul már elnézést?danomics megmondta hogy hát azért altintop jobb mint ronaldo.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Galacticos
danomics megmondta hogy hát azért altintop jobb mint ronaldo.ziro4vr írta:Altintop mondjuk tényleg jöhetne, veszedelmes spíler.Realista24 írta:Majd jön Klopp meg a törökök, aztán jól van, 150 évre megvagyunk.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
RealRaúl77 írta:Erről volt itt szó nem rég. Nem én írtam, de egyetértek, ha marad Casillas, akkor De Gea-ra hatalmas nyomást fog tenni szinte mindenki (média, szurkolók, Ikeristák).Remy írta: Mondjuk ezzel nincs baj. 10000%, ha jön De Gea, akkor Iker már nem kezdő kapus lesz. Onnantól meg nem érdekel, hogy mi van. Kupában védhet.
Dehogynem lenne baj!
R.M.C.F írta talán, hogy minden bakinál mutatnák Iker fejét a kispadon. Szurkolók egy része ezt a másik meg azt éltetné,fütyülné.
Kell ez most újra nekünk tényleg?!
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Altintop mondjuk tényleg jöhetne, veszedelmes spíler.Realista24 írta:Majd jön Klopp meg a törökök, aztán jól van, 150 évre megvagyunk.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nézd meg az akkori keretet, meg a mostanit. Küzdés, ezektől? áhhAmúgy Capello féle idényt szerettem. Nem azt mondom, hogy ő kell ide, de lenne küzdés, meg akarat, az biztos..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Amúgy Capello féle idényt szerettem. Nem azt mondom, hogy ő kell ide, de lenne küzdés, meg akarat, az biztos..tubatibi írta:Én egy jó Luxemburgo-t szeretnék vagy Juande Ramos. Amúgy meg hozzuk vissza Capellot.R.M.C.F írta:Mit szólnátok ha visszahoznák schustert?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd jön Klopp meg a törökök, aztán jól van, 150 évre megvagyunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Azt az embert, hogy gondolta anno Perez nem hiszem el.... Micsoda kerete volt pedig aztamindensegitneki... Konyorgom el ne kezdjük megint ezeket.ziro4vr írta:Esetleg Carlos Queiroz, ő is portugál, mint Cé.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Jó éjszakát uram.....menjünk lassan aludni.ziro4vr írta:Esetleg Carlos Queiroz, ő is portugál, mint Cé.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Nagyon félek attól, hogyha tényleg megy Klopp a Real kispadjára Moyes 2.0-ként fog üzemelni. Nincs még egy ilyen hülye vezetőség, akármi is lesz...
-
Jó,csak vicceltem,és is öklendeztem ha láttam a tagot a padon. Sőt élőben is elmentem megnézni mit csinál edzésen.....kösz,hazafelé gyalog akartam menni annyira kivoltam.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
García Remont jobb kezének, Camacho meg lakkcipoben feloltoben osztana a taktikai utasításokat a Recaro ulesekbol. Tizenegyedik jonne, meg alkotnak nem az BBC-t hanem a radio zakarpattyat. En siman adom.R.M.C.F írta:Mit szólnátok ha visszahoznák schustert?