Mondjuk Morinho is általában az első komoly ellenfél ellen kiesett az elődöntőben. A 3-ból minimum 2 évben ott is olyan volt, hogy edző nélkül is el lehetett jutni odáig...PEEtör írta:
Én még mindig úgy vélem, hogy sokkal, de sokkal nagyobb érdeme volt Mourinhonak abban a 3 elődöntőben, mint Ancelottinak a BL-győzelmes szezonban. Sőt, igazából Mourinho alapozta meg a mostani Madridot is.
Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én még mindig úgy vélem, hogy sokkal, de sokkal nagyobb érdeme volt Mourinhonak abban a 3 elődöntőben, mint Ancelottinak a BL-győzelmes szezonban. Sőt, igazából Mourinho alapozta meg a mostani Madridot is.cart írta:És mi a garancia rá, hogy Klopp jobb lesz? Vagy ha jövőre nem nyer semmit, akkor ő is mehet?
Ez nagyon gyermeteg felfogás, ha egyszer nem a Real nyer, akkor ki kell rúgni az edzőt meg eladni a fél csapatot...
Nagy baklövés lesz Pereztől, ha ezt megcsinálja.
Mondjuk Ancelottinak két év alatt van egy BL győzelme, Mourinhonak meg 3 alatt egy bajnoki címe, úgyhogy szerintem nem áll olyan rosszul.
Fordított felállásban nem vagyok meggyőződve, hogy most ugyanígy állnánk, illetve Mourinho "rosszabbul".
Nem hiszem, hogy egy Dortmund és egy Real Madrid keret ugyanaz.De szerintem ott elég nagy gáz lehet, ha egy Dortmundot csak a 6-7. helyre tud hozni... Ehhez képest Ancelotti büszke lehet a 2. helyre és a BL elődöntőre...
De alább leírták már a véleményemet a Dortmund mostani szezonjáról, illetve a miénkről.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
És mi a garancia rá, hogy Klopp jobb lesz? Vagy ha jövőre nem nyer semmit, akkor ő is mehet?
Ez nagyon gyermeteg felfogás, ha egyszer nem a Real nyer, akkor ki kell rúgni az edzőt meg eladni a fél csapatot...
Mondjuk Ancelottinak két év alatt van egy BL győzelme, Mourinhonak meg 3 alatt egy bajnoki címe, úgyhogy szerintem nem áll olyan rosszul.
Mondjuk no offense, de ezt Mourinho is lehozta, egész pontosan háromszor, bele is bukott.cart írta:Mondjuk alapból ez egy vicc, hogy BL elődöntő plusz bajnoki 2. hely után bukott edző Ancelotti.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kis túlzással edző nélkül is hozni kellene ezt egy enyhébb bl sorsolással.Mondjuk alapból ez egy vicc, hogy BL elődöntő plusz bajnoki 2. hely után bukott edző Ancelotti.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És mégis van realitásaEz ilyen Perez logic...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk alapból ez egy vicc, hogy BL elődöntő plusz bajnoki 2. hely után bukott edző Ancelotti.
Ráadásul ha Ancelotti megbukott, akkor minek kéne lecserélni Kloppra, aki még nagyobbat bukott idén? Ez ilyen Perez logic...
Ráadásul ha Ancelotti megbukott, akkor minek kéne lecserélni Kloppra, aki még nagyobbat bukott idén? Ez ilyen Perez logic...
Kulcsemberek folyamatos eladása, az új igazolások be nem válása, sérülések ott is hátráltatták azért a csapatot... Ezek idáig vezettek. Na meg Klopp is belefáradt. De én le is zárnám részemről ezt a Klopp-Dortmund témát.cart írta:De szerintem ott elég nagy gáz lehet, ha egy Dortmundot csak a 6-7. helyre tud hozni... Ehhez képest Ancelotti büszke lehet a 2. helyre és a BL elődöntőre...
Ha jönni fog örülni fogok neki, ha marad Ancelotti azzal sem lesz bajom, feltéve ha ki lesznek javítja a hibák. De akkor meg mondjuk tényleg majdnem mindegy ki az edző..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Amikor hoztuk Carlot nem volt bukott, Mourinho sem. Nem az MB1 ez, hogy minden "jöttmentnek" munkát kell adni, csak mert van neve.Mike írta:mondj egy edzőt aki nem bukott, ez a szakma ezzel jár
jelenleg nálunk is olyan van, hiába fáj elismerni
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
Így van. Ennyi erővel pl. CAPELLO is egy bukott edző... (nem a madridi ténykedése miatt)Mike írta:mondj egy edzőt aki nem bukott, ez a szakma ezzel jár
De szerintem ott elég nagy gáz lehet, ha egy Dortmundot csak a 6-7. helyre tud hozni... Ehhez képest Ancelotti büszke lehet a 2. helyre és a BL elődöntőre...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mondj egy edzőt aki nem bukott, ez a szakma ezzel jár
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem bukott edző kell Madridba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze, hogy van köze, ezért is mondott le egy hónapja.cart írta:És ahhoz nincs köze az edzőnek, hogy hogy 33 pontot vert rájuk a Bayern? Valami gond mégis lehet ott, ha ilyen Augsburgok előzik őket...
És ahhoz nincs köze az edzőnek, hogy hogy 33 pontot vert rájuk a Bayern? Valami gond mégis lehet ott, ha ilyen Augsburgok előzik őket...
És azt elfelejtetted, hogy előtte 4 milyen szezont hozott le?cart írta:amikor még az első 6 közé se tudta behozni a Dortmundot a bombaerős német bajnokságban az idegbeteget Perez idehozza...
és egyébként még meg lehet a 6. hely.
Egyébként tényleg idegbeteg ez az ember, igazi fanatikus, de ugyanakkor nagyon humoros, jó kedélyű fickó, most néztem róla pár videót, ilyen tv-s műsorokból, meg sajtótájékoztatókból, hát mindenkit megnevettet. És ő maga is sokszor elneveti magát.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az is vicces hogy azok után h decimáztunk, meg ez a barca már nem az a barca, és leáldozott nekik, az atleticonak nem lesz több ilyen szerencséje, gyenge olasz bajnokság gyenge juvéja nem ellenfél, nulla kupával zárjuk a szezont.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Nagy vicc lesz, ha egy ilyen szezon után, amikor még az első 6 közé se tudta behozni a Dortmundot a bombaerős német bajnokságban az idegbeteget Perez idehozza...