Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 20., szerda 20:39

ericco írta:Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk... :mrgreen:
:D

ez jó...

én is
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 20., szerda 20:24

Faust írta:Ha Benítez lesz az edző, én felgyújtom az összes Real mezemet és törlöm magam a picsába innen is.
Mialatt ezzel végzel, addig én kapok 3x-os véglegest az első Benitezt üdvözlő hsz-emmel. :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. május 20., szerda 20:20

Ha Benítez lesz az edző, én felgyújtom az összes Real mezemet és törlöm magam a picsába innen is.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. május 20., szerda 19:55

Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk... :mrgreen:
Still megérte. :)

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 20., szerda 19:53

Azért a sajtónak csak sikerült benyögnie egy olyan nevet az ismert edzők közül (Benitez), akire semmi pénzért nem cserélném Carlot. Bárkit csak a pincért ne. Nagyon nem tartom jó edzőnek.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 20., szerda 12:33

ericco írta:Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk... :mrgreen:
attól tartok sokan nem csak ezt az egy évet áldozták be :kivagyhe: :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 20., szerda 12:32

Persze, hogy nem tokeletes az edzonk, mert olyan nincs is. Nekem eleg bizonyitek volt latni azt, hogy mikor minden korulmeny klappolt, akkor igenis jok voltunk.

Van miben javulni, de inkabb ezt a projektet vigyuk tovabb, mint kezdjunk bele egy ujba. Annyira azert nem szar a helyzet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 20., szerda 12:30

Szerintem meg az idei 0 kupás szezonról mi, madridisták tehetünk. Tavaly a 90. perc környékén hányan kértük az Istent, sorsot, karmát, stb., hogy csak ezt húzzuk be, nem érdekel, hogy ha jövőre semmit sem nyerünk... :mrgreen:
Merci Zizou!

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 20., szerda 11:52

Mert?
Mert bár a felvétel tavalyi; látszik, érződik, hogy a csapat egyben van, szereti az edzőjét ugyanúgy ma is és mert a jelenlegi helyzetben vélhetően máshol fel sem merülne Carlo menesztése (egy gyönyörű, nagyon sikeres; valamint egy szerencsétlen bukó, de egyáltalán nem kilátástalan szezon után). Az elérhető alternatívák ismeretében, meg pláne érdekes lenne a történet; persze egyelőre még nem menesztették az olasz mestert, de azért több jel mutat arra, hogy távozik, mint sem, hogy marad.
amíg perezi felfogás az úr a csapat háza táján addig teljesen lényegtelen, hogy az edzőt Ancelottinak, Kloppnak vagy akárkinek hívnak.
Egyetértek.
Ebben meg nem hiszek, pont a fentiek miatt. A BL győztes csapatban ugyanezek voltak a problémák amit kisebb módosításokkal lehetett volna orvosolni.
.....
Ebben is van igazság, ugyanakkor e tekintetben még megvárnám a nyár végét és csak aztán ítélkeznék végleg. Mert a tavalyi augusztus végi alapkoncepció Xabi marad (hisz kkp-n a piaci lehetőségek Kroos után bezárultak), Khedira mehet, Suárez Karim mellett fölösleges és inkább hozzuk, megpróbáljuk majd Reus-t nem volt nevetségesen botrányos, sőt; csak aztán jött az Alonso faktor és borult a bili; világos volt, hogy last minute-ben Verratti ezután már felejtős lesz. Idén lehet javítani, meglátjuk, hogy a vezetésnek sikerül-e, illetve akar-e?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 20., szerda 11:26

Hanem, hogy érdemes-e újfent egy újabb fába vágni a fejszét, avagy sem?
Én sem állítom, hogy igen vagy inkább azon az állásponton vagyok, hogy amíg perezi felfogás az úr a csapat háza táján addig teljesen lényegtelen, hogy az edzőt Ancelottinak, Kloppnak vagy akárkinek hívnak.
Nincs itt akkora probléma, amit a nyáron nem lehetne megfelelően orvosolni;
Ebben meg nem hiszek, pont a fentiek miatt. A BL győztes csapatban ugyanezek voltak a problémák amit kisebb módosításokkal lehetett volna orvosolni. Na erre jött két játékos 80+91 millióért amiből az egyik teljesen karakteridegen a spanyol fociba - bárki megmondta volna nem kell hozzá mlsz A licensz - a másik meg legalább nem a posztján játszik. Szóval most nyáron csak annyival kell kiegészíteni az eddgieket, hogy egy 14-38 milliós játékos el kell passzolni, mert idehozták őket teljesen feleslegesen, a két úriembernek meg valahogy meg kell találni a megfelelő hasznosításának a módját. A kolumbiaié könnyebb, mert fizikai paraméterei limitáltak, de legalább a fejében és a technikájában megvan az, ami egy Madridhoz kell. Bale meg fejleszti legnagyobb erényét, remélem Ancelotti szólt neki, hogy jövőre a Madrid szekuban lesz az egyik verőember.

Én már akkor elégedett leszek, ha De Gea sikerül leboltolniuk. Bale maradni fog erre a nyakamat tenném, a kpra meg ismét sajnálni fogják a pénzt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 10:58

Ezek a képek és rigmusok meg valószínűleg tegnap elkerülték szeretett elnökünk figyelmét, az új App. bemutatásakor.
Mert?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 20., szerda 10:53

Azért ez eléggé beszédes egy adat, főleg annak tudatában, hogy voltak hangok akik az új éra alatti Madridot egyfajta úttörőnek tekintették. Azért egy ekkora költségvetésű klubnak egy 60-65%-os győzelmi mutatót illene meglépnie, főleg annak tudatában, hogy itt a költségvetési mérleg jóval torzabb, mint az angoloknál.
Viszont egy bajnokság megnyerése azért néha elvárható lenne. Igaz tavalyhoz képest itt már történt előrelépés, mert másodikak lettünk, talán jövőre meglesz az első hely is. :roll:
Ezen nincs is mit szépíteni; egyértelmű, hogy nem tökéletes az edzőnk, de itt nem is ez a kérdés. Hanem, hogy érdemes-e újfent egy újabb fába vágni a fejszét, avagy sem? Vajon valóban annyira kilátástalan-e a csapat helyzete, hogy azon csak egy edzőcsere segíthet (?); nos szerény véleményem szerint egyáltalán nem. Egy spanyol írás, amivel abszolút azonosulni tudok --> nagyon vékony határ választja el a győzelmet, illetve a sikert a bukástól. Ez utóbbi idén szerintem ránk hatványozottan igaz volt; hisz végig a tűz közelében maradtunk (a bajnokságban és a BL-ben is), annak ellenére, hogy azért voltak érzékeny problémáink. Nincs itt akkora probléma, amit a nyáron nem lehetne megfelelően orvosolni; pár megfelelő erősítéssel a vezetés és kellő pihenéssel a játékosok részéről; ezen a véleményen van a cikk írója és vélhetően a játékosok is; így nem csoda, hogy továbbra is ragaszkodnának az edzőjükhöz.

Ezek a képek és rigmusok meg valószínűleg tegnap elkerülték szeretett elnökünk figyelmét, az új App. bemutatásakor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 20., szerda 10:12

BL duplázás gyakorlatilag irreális elvárás,
Viszont egy bajnokság megnyerése azért néha elvárható lenne. Igaz tavalyhoz képest itt már történt előrelépés, mert másodikak lettünk, talán jövőre meglesz az első hely is. :roll:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 20., szerda 9:52

Azért nem kellene elhanyagolni azt, hogy a BL duplázás gyakorlatilag irreális elvárás, soha senkinek nem sikerült még. Jövőre (már csak statisztikailag is) jó esélyekkel indulunk. De a Madridnak semmi sem elég, duplázás, triplázás, sorozatban 10 győzelem :mrgreen:

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 20., szerda 9:20

Olyan kár, hogy az edzőket használja a mindenkori elnökünk pajzsként a saját felelőssége takargatására. Ha az igazolásokat is olyan angolos manager módon az edző tartaná a kezében, még azt mondom, oké hogy el akarjuk küldeni Carlot, de amikor egy BL győztes csapatból csináltunk tavaly nyáron egy fogatlan oroszlánt kulcsemberek elküldésével és fölösleges igazolásokkal, akkor azt gondolom, hogy méltánytalan volna Carloval szemben ez az eljárás. Egy kiegyensúlyozott kerettel szerintem Carlo volna a mi emberünk megint. 3-4 igazolással és a teljesen használaton kívül esett, bizalmat vesztett játékosok elküldésével kész is lenne egy bivaly keret jövőre.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 20., szerda 9:08

Carlo Ancelotti együttese mindössze a pontok 48,5%-át (17 pontot) tudta begyűjteni a tabella első hét helyezettjével szemben. A helyzet nem volt másképp tavaly sem, akkor a megszerezhető 36 pontból mindössze 18-at (50%) tudott megszerezni a Real a ligában kiemelkedő együttesek ellen. A madridiak hazai pályán bizonyultak erősebbnek, ugyanis az előző szezonban a pontok 66,6%-át (18-ból 12-őt), az idei kiírásban pedig 61,1%-át (18-ból 11-et) a Bernabéuban szerezték meg a top csapatokkal szemben. Forrás: Madridom.hu
Azért ez eléggé beszédes egy adat, főleg annak tudatában, hogy voltak hangok akik az új éra alatti Madridot egyfajta úttörőnek tekintették. Azért egy ekkora költségvetésű klubnak egy 60-65%-os győzelmi mutatót illene meglépnie, főleg annak tudatában, hogy itt a költségvetési mérleg jóval torzabb, mint az angoloknál.

szerk: 2

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 8:57

up: a skysport szerint benitez veszi át a helyét. az még fasza lenne... :'(
Akkor inkább Schuster :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 20., szerda 8:54

nálam 3as, kb február-március óta mondogatjuk, h mit rontott el, úgyh le sem írom, h miért, mindenki tudja. illetve van egy olyan dolog amibe ugye nem tudjuk, h benne van-e perez keze v csak ancelotti szerelmes, bale.

ennek ellenére remélem, h marad ancelotti. :|

up: a skysport szerint benitez veszi át a helyét. az még fasza lenne... :'(
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 8:49

Na, a többség nem küldené el, nézzük hányast kapna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

OutSider
Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 20., szerda 6:24

N1 helyettem is válaszolt maximum masik szovegkornyezetben tudom azt leirni amit o is. Nem minden a statisztika.

Vissza: