Kommentáld a híreket
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Kommentáld a híreket
nem tudom volt e, de mou: "The reality is that I called the president to congratulate him on the basketball title. I know what this success means for him"
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
kár hogy madrid rossz helyén van, szivesen elnézegetném nálunk.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Diego pls :ĐSimeone: "Mindannyiunk ideje véges, egyszer lejár. Remélem, hogy Casillas olvassa ezeket a sorokat. Én felismertem ezt az Atléticóban és távoztam, mielőtt elküldtek volna..."
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Az egy más szituáció. Ott egyszerűen sokan - köztük én is - azt mondják, hogy nem ér meg annyit. Nem a játékos van hibáztatva, hogy ,,szemét Pogba", hanem egyszerűen nem ér annyit a szememben/szemünkben.morientes írta:Csak akkor meg nem értem,hogy Pogbat miatt,aki min 70millio,(s akit jómagam nem túlságosan kedvelek),minek vannak felháborodva az emberek itt ezen a platformon is pl,hogy mennyibe kerül...hisz nem ő ragasztotta magára a cetlit...Továbbra se a játékos ragasztja magára az árcímkét, így nem őt kell miatta támadni, ezzel szemben sajnos nálad ezt látom gyakran.
Csak egy másik példa:
Lehet mondani Jamesnél is, hogy nem ér annyit, de nála gyakran látom azt is, hogy magát a játékos hibáztatják ezért, pedig nem tehet róla.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak akkor meg nem értem,hogy Pogbat miatt,aki min 70millio,(s akit jómagam nem túlságosan kedvelek),minek vannak felháborodva az emberek itt ezen a platformon is pl,hogy mennyibe kerül...hisz nem ő ragasztotta magára a cetlit...Továbbra se a játékos ragasztja magára az árcímkét, így nem őt kell miatta támadni, ezzel szemben sajnos nálad ezt látom gyakran.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ezt nem csak en fogalmazom meg, sot masok gyakrabban. pl. Galacticos is rendszeresen irja, h ha Isco tobbe kerulne akkor tuti kezdo lenne.IkerCasillas írta:
Továbbra se a játékos ragasztja magára az árcímkét, így nem őt kell miatta támadni, ezzel szemben sajnos nálad ezt látom gyakran.
Abban meg biztos vagyok, sem Bale vagy CR de akar James sem szegyenli az arat amennyiert megvettek oket...sot.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
numberone1 írta:Aki megveszi annyira aron felul es a jatekos nem valik be, az megerdemli a savazast.cart írta:Akkor meg azért fikáznák őket, hogy mért nem lő meccsenként 3 gólt meg ad 6 gólpasszt, ha már 60 millióba került...
Továbbra se a játékos ragasztja magára az árcímkét, így nem őt kell miatta támadni, ezzel szemben sajnos nálad ezt látom gyakran.
- numberone1
Aki megveszi annyira aron felul es a jatekos nem valik be, az megerdemli a savazast.cart írta:Akkor meg azért fikáznák őket, hogy mért nem lő meccsenként 3 gólt meg ad 6 gólpasszt, ha már 60 millióba került...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Akkor meg azért fikáznák őket, hogy mért nem lő meccsenként 3 gólt meg ad 6 gólpasszt, ha már 60 millióba került...
- numberone1
Ismeros sztori,nalunk Isconak, Jamesnek es Balenek van hasonlo megitelese(kinek milyen).„A világ megváltozott, ma már csak az számít, mennyit költesz egy játékosra. Ha hatvanmillió eurót fizettem volna érte, azt mondanák, egy igazi világsztár, így azonban nem becsülik meg eléggé” – mondta az Arsenalban nevelkedő Coquelinről Arsene Wenger
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
En sem vagyok az edzokeringo hive, maradjon Carlo, viszont ha ugyanazt lehozza mint tavaly, nemlesz rotalas, BBC nyomatása orrba szájba, 80+ cserék, ezt az ivelgetos fost kell majd megint nezni, és ami a legrosszabb, hogy komoly ellenfél ellen mindig alulmaradunk, akkor inkabb kosz, nem ...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon remélem, hogy ez csak egy rossz vicc...akkor inkább már Klopp...Realista24 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ja-2414523
Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy végül mégis kapni fog egy utolsó esélyt az olasz...a játékosok nagyon mellette vannak...nyilván senkinek sem az érdeke egy újabb edző keringő...viszont ha jövőre is 0 kupa lesz, akkor esetleg el lehet gondolkozni a váltáson...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja,ha jókedv van,minden vanEgyébként tényleg idegbeteg ez az ember, igazi fanatikus, de ugyanakkor nagyon humoros, jó kedélyű fickó, most néztem róla pár videót, ilyen tv-s műsorokból, meg sajtótájékoztatókból, hát mindenkit megnevettet. :D És ő maga is sokszor elneveti magát. :D
Hagyni kellene Ancelottit dolgozni,az Elnök úrnakmeg nem kellene beleütni az orrát abba amihez semmi köze,az oladz meg lehetne egy kicsit tökösebb,Perezzel szemben,aztán nem lenne itt gond.
Nem lehet minden évben full sikeresnek lenni,meg kupát kupára halmozni...
A csapatnak volt egy jó szériája,ez meg lehet jövőre is,ami trófeákkal párosul.
Ha viszont a következő szezonban is ez lesz mint idén,akkor persze el lehet zavarni az edzőt,de ha a vezetőség felfogása nem változik,akkor teljesen mindegy ki ül a padon...Ancelotti,Klopp vagy Várhidi...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Most ajánlott neki új szerződést a City heti 165k-s fizetéssel, úgyhogy ez nem fog menniTéOeM írta:Plusz le kell igazolni Milnert
- Gilberto
Az érzés amikor egy szerencsétlen Mathieu okoskodik arról,hogy miért volt szar a Real Madrid szezonja.
Én sem akarom védeni Mathieu-t, de ha nekünk mezei szurkolóknak meglehet a véleményünk barmiről, ami a focival kapcsolatos, és azon kivül, hogy szurkolunk, kb semmi közünk nincs a világ elitfutballjához, akkor neki is hadd legyen már meg a saját véleménye. Ő legalább nem köpködött, mint egy pár csapattársa, hanem az igazat mondta.Azért nem "okoskodott" hülyeséget.. Korrekt vélemény tőle, nekem már valenciásként is szimpatikus volt mindig tisztelte az ellenfelet. A teljesítménye pedig nem volt rossz, de akkor a legjobb ha csereként száll be.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem azzal megy a kocsimessideco írta:Lol, Benzema jogsi nélkül szokott furikázni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Lol, Benzema jogsi nélkül szokott furikázni?
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Plusz le kell igazolni Milnert és Balotellit is. Ez utóbbi úgy is sokkal jobb, mint Benzema!
ziro4vr írta:Felkötöm magam ha Benitez lesz a Real Madrid edzője...
Csak akkor fogadom el, ha a segédedző Mancini lesz, a sportigazgató Domenech és esetleg Ranieri is kap valamilyen szerepet még. Vicc, big joke.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Azért nem "okoskodott" hülyeséget.. Korrekt vélemény tőle, nekem már valenciásként is szimpatikus volt mindig tisztelte az ellenfelet. A teljesítménye pedig nem volt rossz, de akkor a legjobb ha csereként száll be.adamzz írta:Az érzés amikor egy szerencsétlen Mathieu okoskodik arról,hogy miért volt szar a Real Madrid szezonja.
Som i Serem!
6oat
6oat
Évről évre amnéziában szenvednek a Real szurkolók, még a nagy öregek közül is páran, és elfelejtik, hogy minden évben ugyan ez megy mint most. Összes edzőt (sikertelen év után) és összes jó játékost szóba hozzák a Reallal.
Remélem galacticos megint vezet egy listát a nyári keringőről...
Ha jól emlékszem tavaly és tavaly előtt is valami elmebeteg 50-70 játékost hoztak szóba a Reallal...
Remélem galacticos megint vezet egy listát a nyári keringőről...
Ha jól emlékszem tavaly és tavaly előtt is valami elmebeteg 50-70 játékost hoztak szóba a Reallal...