ziro4vr írta:Kerlon írta:Mondjuk Gündogan most is kézen fekvő lenne a számunkra. Kijelentette, hogy nem hosszabbít, nem volt túl jó időszaka, ezért nem várhatná el, hogy folyamatosan kezdő legyen. Olcsón lehetne nagyot húzni és pont olyan posztra, ahova nagyon kell még egy megbízható ember.
Carlo A terve szerintem Verratti, ami oké, de ha az olasz nem jön össze akkor Gündi egyértelmű választás lenne. Persze lehet tök mindegy lesz már mit akar Carlo. Ha esetleg Klopp jönne, akkor ő is simán hozhatná magával. Nem értem miért nem merült fel komolyabban, bizonyított már az utóbbi időszakban, nem lenne különösebben drága és akár a padon is lehet hagyni néha(persze akkor mennének az emailjeim). Most már késő szerintem, a Barcelona nyeregben van, 16 januárjában oda fog menni.
Gündogan egy ziccer volt, én is sajnálom, hogy kimaradt, de a klubot nem tudom hibáztatni az előszerződés felbontása miatt. Amilyen mélyen volt Gündogan, onnan kevesen térnek vissza ilyen magas szintre. Nekünk meg nem (csak) a padra kell egy kkp-s, hanem a kezdőbe.
Azt viszont nem igazán értem, hogy a Barcának miért kell hirtelen Gündogan és Pogba is egyszerre. Egyiküket még megértem, de 2 sok lesz oda, pláne, hogy jelenleg a kezdőjükbe sem kell feltétlenül új ember. Ilyen szempontból az egyikükre még fájhat a fogunk.
Verratiról meg az a véleményem, hogy csak akkor jön, ha Carlo marad az edző. Ha új edző jön, ő kihúzható a listáról. Mondjuk én inkább Pogba párti vagyok, de a kettő (három) közül az egyik kötelező vétel.
A Marca szerint is már más fél lábbal kijjebb érezheti magát Carlo Ancelotti, eközben az AS szerint jövő héten kezdődnek a mélyebb tárgyalások Benítezzel.
Nem tudom ki adja a tanácsokat Pereznek, de nincs olyan ember a környezetében, aki azon a véleményen van, hogy Benitez alkalmatlan a Real padjára? A következő edzőt egy több főből álló szakmai csapatnak kellene kiválasztania az elnökkel egyetértésben, nem az elnöknek egyedül. Na meg Carlot Perez többször is próbálta a Real padjára leültetni, valószínűleg Perez szemében ő jelentette azt, amit az én szememben jelenleg Löw. Nem hiszem el, ha ennyire őt akarta, akkor ilyen könnyen megválik tőle (feltételezve, hogy az előző nyáron mindent Perez irányított, és a keret alakításába Carlo nem sok beleszólással rendelkezett).
Egy dologban biztos vagyok, mégpedig abban, hogy jövőre Carloval nyernénk trófeát. Nem tudom elképzelni, hogy az ő pszichológiája egy okosabb nyári átigazolási szezonnal, stabilabb kezdővel, szélesebb paddal ne jelentene előrelépést. Engem Carloval kapcsolatban a hosszútáv aggaszt, meg a szokásos hullámvasút. De ha Benitez jön, akkor minden kezdődik előröl, és vele mindent lehet, csak hosszútávra tervezni nem. 2 éven belül ő is repülni fog, de amit hagyni fog maga után azt nem köszönjük meg, és Perezt is meg fogja buktatni.