Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 20:04

DinhoL írta:Mondjuk az álszentség nálatok se ismeretlen fogalom, de hagyjuk ezt a témát inkább... :D

M. Sanchis szavaival zárnám a Xaviról való megemlékezést: "Ha definiálnom kellene a labdarúgás fogalmát, de nem használhatnék szavakat, elegendő lenne csak azt nézni, ahogy Xavi játszik." :) 6racias Xavi!
Nem leszel túl sikeres ezen a fórumon. Gondoltam szólok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 19:33

Ez mostanában egy elég érzékeny téma pár embernél, szóval ezt se vedd biztosra. :lol:[/quote]

Igaz. :D Bár szerintem a jelen formáján túl nincs amit meg lehetne kérdőjelezni nála, igazi sportember és példakép. :salute:
Som i Serem!
6oat

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 21., csütörtök 19:30

DinhoL írta:Plusz ha Iker jóbarátja olyan szar ember nem lehet.. :)
Ez mostanában egy elég érzékeny téma pár embernél, szóval ezt se vedd biztosra. :lol:

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 19:28

Xavi-Xavi, dobálja a magas labdákat...

Most ebben mi volt a "magaslabda"? Egy szimpla témához vágó poén. Plusz ha Iker jóbarátja olyan szar ember nem lehet.. :)
Som i Serem!
6oat

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 21., csütörtök 19:23

DinhoL írta:Casillasal amúgy nagy cimborák. Egyszer valami olyasmit nyilatkozott róla, hogy olyan mintha házasok lennének.
Xavi-Xavi, dobálja a magas labdákat...

Btw én amúgy Iniesta párti voltam mindig is kettejük közül, Xavi amit níújtott egy pár évig az világklasszis volt de "nem több".
Nem illik.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 19:21

ateeemadrid írta:Lehet félreérthető volt, nyilván messze van még attól a szinttől, szimplán csak kvalitásokra gondoltam, és abban azért szerintem nem képvisel magasabb szintet Xavi, mint mondjuk Kroos vagy Verratti. Én el is ismerem a katalánt, nagyon hasznos játékosnak tartom, és mondom nekem ez a stílus is tetszik, amit képviselnek, csak röhejesnek tartom, hogy úgy beszélnek sokszor róla, mint minden idők egyik legjobb középpályásáról.
Így szerintem ok, a tehetsége, adottságai megvannak hozzá, de hány játékos fürdött már be mikor igazán bizonyítania kellett volna és azért tudjuk, hogy a PSG akármilyen gazdag, nem Real Madrid vagy Barcelona. Ott jól elvan, tuti a helye, itt lenne 2 rossz meccse és a Bernabeu vagy a Camp Nou (na meg a spanyol sajtó) úgy kikezdené, hogy csak Bale-lel merne egy szobában aludni, mert legalább a walesi megértené a helyzetét. :)
Kroos más tészta, ő világbajnok, BL győztes, a porondon is megmutatta, hogy ott van. Sajnáltam is, hogy lemaradtunk róla, mert most nem kellene Xavi utódát kutatni.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 19:19

Casillasal amúgy nagy cimborák. Egyszer valami olyasmit nyilatkozott róla, hogy olyan mintha házasok lennének. Néha beszélgetnek aztán elfelejtenek mindent. :D :D
Som i Serem!
6oat

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 21., csütörtök 19:17

Mondjuk egy 22 éves, még pályája elején járó olasz gyereket egy lapon emlegetni egy többszörös bajnok, BL, EB, VB győztes irányítóval nem szerencsés.
Verratti nagy tehetség, de már most azt kijelenteni, hogy ilyen meghatározó lesz végig és ennyi címet hoz a csapatainak elég merész. Volt 2 jó éve a PSG-nél. Nagy ügy. Bale meg a PL legjobbja volt anno. :)
Verratti a táskáját nem vihetné Xavi-nak jelenleg...
Lehet félreérthető volt, nyilván messze van még attól a szinttől, szimplán csak kvalitásokra gondoltam, és abban azért szerintem nem képvisel magasabb szintet Xavi, mint mondjuk Kroos vagy Verratti. Én el is ismerem a katalánt, nagyon hasznos játékosnak tartom, és mondom nekem ez a stílus is tetszik, amit képviselnek, csak röhejesnek tartom, hogy úgy beszélnek sokszor róla, mint minden idők egyik legjobb középpályásáról.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 19:15

adamzz írta:Nálunk mindig is volt, és van is néhány játékos akik magukat előrébb helyezik a klubnál.
Nagy eséllyel ez az oka annak, hogy az utóbbi években nem nyer annyit a csapat, mint azt elvárnák a szurkolók ilyen játékoskerettel.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 21., csütörtök 19:11

Lehet itt csesztetni a vén hollandot, de ebben az esetben pont igaza van.
Nálunk mindig is volt, és van is néhány játékos akik magukat előrébb helyezik a klubnál.

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 19:10

ateeemadrid írta:Egyértelmű, így is van, habár szerintem Verratti játéka látványosabb egy fokkal, mint Xavié. Kroos stílusa is hasonló hozzá, és én odáig is vagyok ezért, ez idáig mind szép és jó. Csak még mondjuk Verrattit meg Kroost szimplán nagyszerű középpályásokként emlegetik, addig Xavira ilyen mindenidőklegjobbirányítója jelzőket dobálnak, holott hasonló szintet képvisel, mint a most említett másik 2 játékos.
Mondjuk egy 22 éves, még pályája elején járó olasz gyereket egy lapon emlegetni egy többszörös bajnok, BL, EB, VB győztes irányítóval nem szerencsés.
Verratti nagy tehetség, de már most azt kijelenteni, hogy ilyen meghatározó lesz végig és ennyi címet hoz a csapatainak elég merész. Volt 2 jó éve a PSG-nél. Nagy ügy. Bale meg a PL legjobbja volt anno. :)
Verratti a táskáját nem vihetné Xavi-nak jelenleg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lesliejr 2015. május 21., csütörtök 19:12-kor.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 21., csütörtök 19:02

Na mindegy, csak gondoltam érdekességképp megemlítem, most jöhetnek a savazások, hogy rohadtul nem így van.. :D
Egyértelmű, így is van, habár szerintem Verratti játéka látványosabb egy fokkal, mint Xavié. Kroos stílusa is hasonló hozzá, és én odáig is vagyok ezért, ez idáig mind szép és jó. Csak még mondjuk Verrattit meg Kroost szimplán nagyszerű középpályásokként emlegetik, addig Xavira ilyen mindenidőklegjobbirányítója jelzőket dobálnak, holott hasonló szintet képvisel, mint a most említett másik 2 játékos.

Ja, meg persze nyilván az utálat is közrejátszik amikor Xavit oltogatjuk, mert a nyilatkozatai alapján egy 60as IQ-jú buta szar, és még finoman fogalmaztam. :D

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 21., csütörtök 18:58

Realista24 írta:Csak Mourinho idejében jutott neki minden ket hetre egy olyan nyilatkozata hogy kirugtam volna az összes fogat. De ja....egy kéz. Jo sok ujjad lehet.
Az a baj, hogy a mourino korszak erről szólt sajnos. Háborút szított a két csapat között, szó sem volt egészséges vetélkedésről.
Csak meg kell újra nézni azokból az időkből egy klasszikust, meg random egyet előtte meg utána. Ég és föld. Harc volt szó szerint.
Egy szurkoló is úgy érezte, hogy nem meg kell verni a másikat, hanem meg kell semmisíteni. Az 5-0-nál indult minden, de már akkor is érezhető volt a portugál ........ jelenléte. A 4. v 5. gólnál már nem is arra voltam kíváncsi, hogy hogyan örülnek a mieink, hanem, hogy mutassák azt a ....... ahogy a padon magába roskadva ücsörög.
Mennyit fetrengtünk azokon a meccseken, mert a josé által felhergelt madridi kezdő agyon akart minket verni, szó szerint. Amennyi durvaság azokban az időkben volt egy meccsen, szerintem összesen nem volt soha. Meg lehet nézni, azóta fociról szól egy rangadó, nem pedig arról, hogy Busquets v Alves hogyan játssza el a nagy halált vagy Pepe esetleg Ramos v Arbeloa hogyan üt, pofozkodik, tapos meg egy Barca játékost mikor senki sem figyel. Érdekes mostanában véletlenül se történnek ilyenek. Pepe játéka is mennyire letisztult. A mindig "csendes" Fabregas-t meg kiállítják sportszerűtlen viselkedésért. :lol:
Xavi akkoriban (máskor is csak nem annyi mennyiségben) dobálta a nyilatkozatokat, csapatkapitányként azt tettem volna én is.

Cruyff-ot is elő lehet venni sokszor, megfáradt öregember, gyűlöli a Real-t ez tény, szinte minden nyilatkozatában megemlít titeket, de most az 1x talán igazat mondott. Egy Real Madridnak 7 év alatt 1 bajnoki cím az nagyon karcsú. Bár tudjuk, hogy Perez a BL szerelmese és a Real Madridnak ez legalább olyan fontos mint a bajnokság, de az is csak 1x jött össze ez idő alatt.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 21., csütörtök 18:57

Cruyffot ne keverjük ide mert ő tényleg bolond. De vannak jó meglátásai amire nem sokan figyelnek oda.
Som i Serem!
6oat

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 21., csütörtök 18:51

Marky írta:iniestat adom... de ő nyilván azért is tud csöndben maradni, mert nem katalán és nem kapják el az aktuális nacionalista löketek, amik kijönnek a katalán játékosokból.
Na meg lehet az is kozrejatszik, hogy a gyerekkori alma a Real volt :Đ

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 21., csütörtök 18:47

Érdekes amúgy, hogy Verrattit mennyire szeretné az itteniek többsége, Xavit meg ennyien nem ismerik el, pedig a kis olasz hozzá áll a legközelebb stílusra - a csúcsformában levő Xaviról beszélek, nem az utolsó 2 éves énjéről. Eszméletlen labdabiztos, elvenni tőle szabályosan szinte lehetetlen, félévente ad el egy labdát, javarészt rövid passzokkal operál, de ha kell azért oldalt is vált - magyarul nem ívelget annyit, mint Xabi vagy Pirlo, vagy a mai fiatalok közül Gündogan és Kroos -, az utolsó passzai fergetegesek, kapura relatíve veszélytelen. Védekezésben jobb Verratti, de az meg a mai foci követelménye, 17 éve még lehet ő sem gürizett volna ennyit - na meg egy 5 éve Xavinak is jobban ment ez. Plusz gyakrabban indul meg, de amúgy mintha klónok lennének. :D

Na mindegy, csak gondoltam érdekességképp megemlítem, most jöhetnek a savazások, hogy rohadtul nem így van.. :D
numberone1 írta:Hat Cruyff sem olyan fajta :mrgreen: , az o nyialatkozatatit is meglehetne szamolni egy kezen.... :roll:
Mondjuk ő a Barcáról se szólt szinte semmi jót az utóbbi években, először Neymar leigazolását szapulta, aztán jött, hogy Suárezzel totál csőd lesz a támadótrió.. Úgyhogy nem csak titeket szid nyugi. :D

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 21., csütörtök 18:45

„Nevetséges, hogy hét év alatt csupán egyszer nyertek. Egyszer-kétszer el lehet bukni a bajnoki címért folyó csatát, de ez elfogadhatatlan. A különbség a Real Madrid és a Barcelona között, hogy míg a katalánok mindig összetartanak, addig a madridiak csak az egyéni céljaikkal törődnek” – mondta Cruyff a De Telegraafnak.
Hat Cruyff sem olyan fajta :mrgreen: , az o nyialatkozatatit is meglehetne szamolni egy kezen.... :roll:

Inkabb orulne a csapatanak, h bajnok lett....utalom a Juvet es mindig is utaltam, de remelem..inkabb ok.
Az a durva, hvolt idoszak amikor egy Juve-Barca meccsen a katalanoknak drukkoltam ilyen Monterok, meg Torricellik favagok ellen. Valtozik a vilag.... :-(
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 21., csütörtök 18:44

Marky írta:iniestat adom... de ő nyilván azért is tud csöndben maradni, mert nem katalán és nem kapják el az aktuális nacionalista löketek, amik kijönnek a katalán játékosokból.
+1 ősbarcás, vérbeli katalán. És hát igen, gyűlöli a Realt, elfogadom amit írtok róla -korrekt hangnemben... :)
"And my heart will leave you never."

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 21., csütörtök 18:33

ha anno xavival definiálták volna nekem a focit akkor ma sakkoznék

:mrgreen: :lol: :|
Kép

DinhoL