és ezt melyik játékosnak nem kellett volna megadni? legalább vételárat nem fizettek, szóval mindenféleképp jól jártak, de a lényeg, hogy nem kis kockázati tényező volt az ő leigazolása, aki mer, az nyer, én bízom Kondogbiában.
Ki írta, hogy óriási kockázat volt? Én arra írtam, hogy nem ingyen votl azért a faszi. Egy lejárt szerződésű játékos komoly pénzeket kérhet azért, hogy odamenjen egy csapathoz. Ugye nem véletlenül voltak olyan hírek, hogy a Monaco vagy PSG megvárná esetleg, hogy CR szerződése lejárjon, és adna neki csak 60 milliót az aláírásáért, a csillagászati fizu mellett.Oké, akkor óriási kockázat volt egy ingyen igazolásnak fizetést illetve aláírási pénzt adni. Őrült zsenik vannak a Juventusnál hogy egy ilyenbe belementek.
Amit nem kell a másik klubnak kifizetni vételárként, arra szépen rámennek a játékosok ügynökei. Magasabb aláíráspénzt, magasabb fizut kérhetnek ilyenkor.
Persze, simán változhatnak a dolgok, én se írtam biztosra semmit. Csak ahhoz kapcsolódóan írtam különböző híreket, hogy nem teljesen elképzelhetetlen, hogy nem hozunk csatárt.Ehhez még annyit; azt is mondta az öreg korábban, hogy nem tudja, hogy szükség van-e Iscora, mert jelenleg is sokan vannak arra a posztra aztán tessék ...... Vagy ott van Lewandowski esete, akiért elég sanszos, hogy bejelentkeztünk és csak a lengyelen múlott, hogy nem lett semmi a dologból, vagy a Nápoly elnökének múltkori szövege miszerint Cavaniért is ajánlatot tettünk.