Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Az AS-n igy áll a szavazás: http://as.com/encuestas/2015/05/21/1432235090.html
nemtudom ki írta, de nagyon adom, h tényleg mindig az elérhető legjobbat szeretné perez, ez ebben az esetben carlo után klopp lenne, hangsúlyozom az elérhetők között. ráadásul olyan sokszor akarta, szerette volna és hajkurázta carlot, h most meg ilyen gyorsan megválna tőle? bár egyre inkább összeáll a kép, h tényleg megy, lehet értelmet nyernek a juve elleni nyilatkozata carlonak, ami elég búcsúsra sikeredett, az is lehet, h ott már tudatták vele, h vagy bl vagy viszlát.
egyszerűen felfogni nem tudom, h mit akar benitezzel? mik az érvek mellette?
egyszerűen felfogni nem tudom, h mit akar benitezzel? mik az érvek mellette?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Régen volt már ilyen. Szinte mindenki adna még egy évet Carlonak, Perez viszont megint mindenkinél okosabbnak hiszi magát. Érdekes nyár elé nézünk ismét..
Ha új edző, akkor nálam Klopp. Ezt a csapatot motiválni kell. Mindegyik BL,VB,EB győztes fasz. Melléjük talán most egy ilyen edző kell. A Real Madridhoz nem ez illik, viszont most olyan profil mint Ancelotti nicns is aki név lenne. Viszont láttuk,hogy Carlo is csinálja a baromságait. Biztosra veszem a távozását.
Benítezt ha hívjuk akkor ide fog jönni, nem szaros angolokhoz.
Kloppot vagánynak tartom, akinek talán töke is van. Persze JM is belebukott, de a németnek teljesen más a felfogása a fociról.
Ha új edző, akkor nálam Klopp. Ezt a csapatot motiválni kell. Mindegyik BL,VB,EB győztes fasz. Melléjük talán most egy ilyen edző kell. A Real Madridhoz nem ez illik, viszont most olyan profil mint Ancelotti nicns is aki név lenne. Viszont láttuk,hogy Carlo is csinálja a baromságait. Biztosra veszem a távozását.
Benítezt ha hívjuk akkor ide fog jönni, nem szaros angolokhoz.
Kloppot vagánynak tartom, akinek talán töke is van. Persze JM is belebukott, de a németnek teljesen más a felfogása a fociról.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Perezt kéne már eltüntetni végre. Most már kezd sok lenni a hülyesége és akkor most még ha igazak a hírek Ancelottit is elküldené. Nincs semmi gond sem az edzővel sem a csapattal. Balet és Casillast kell kirakni meg értelmes embereket hozni a padra és jók lennénk. Nagyon nem kéne most edzőt újítani főleg nem Benitezt. Akkor már inkább tényleg Klopp, de ő meg olyan lenne szerintem, mint Mourinho... Nem hagyná, hogy Perez diktáljon
-
Mondjuk, ha a csapat (értem ezalatt Perezt) ilyen ütemben fogyasztja a nagynevű edzőket, akkor az edzői kar is elkezdheti kitermelni újabb zsenijeit. Elfogyott Capello, Mourinho, Ancelotti kevesebb, mint 10 év alatt. Fene tudja, hogy olyan edzők (nem Benitez félék), hanem olyanok akiknek a pályafutásuk felívelőben van, akarnak-e idejönni? Mert az olyan aki már nyert egy s mást az nem kérdés, simán levezet itt 2-3 évet jó pénzért.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szinte 100%-ra veszem a távozását...sajnálom, hogy neki kellett elvinnie a balhét...egy évet még minimum megérdemelt volna...jövőre érzésem szerint sikeresebbek lehettünk volna vele...Toti írta:mostmar kb orankent jelennek meg a hirek, h ancelotti tavozik. lassan el kell hinnunk.. szezon kozben pipa voltam ra, de egyertelmuen maradnia kellene.faszomat az egeszbe h a serulesek es perezek balfaszkodasai miatt neki kell mennie.. nonszensz.
remelem, azert (ha tavozik..) nem a szar marad meg nekimadridrol. mindenesetre orok eletemre halas leszek neki h o volt az az edzo aki elhozta a 10.et. meg ugy egyaltalan az itt eltoltott 2 evert.
(aztan remelem hnap megerositik a maradasat es semmisnek nezhetem ezt a hszt.)
Úgy érzem ez a döntés, még csúnyán vissza fog ütni...Benitez érkezésével lesznek még meglepetés érkezők és távozók is szerintem...bízom a szebb jövőben...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó, nem közvetlen mögé mert úgy zavarna a kilátásban, pont faszán, hogy el tudjam venni a labdát, ha kellMike írta:az jó hely, ott védve vagy a CR szabadoktól
majd integess
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az jó hely, ott védve vagy a CR szabadoktól
majd integess
majd integess
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kapu mögé, második sor.Toti írta:igen, ez azert valoszinu.Realista24 írta:Forduló előtt már semmi nem lesz megerősítve sem megcáfolva szerintem.
jegyed hova szol? carlo melle? vhogy tartsd itt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az biztos h nagyon észnél kell lennie most a vezetőségnek.
Ha vkiért ennyire kiállnak a játékosok, és a szurkolók jelentős része is, akkor az elküldésével lavinát indíthatnak el.
Főleg ha olyat hoznak helyette akit nem akar senki...
Részemről ha Klopp jönne akkor oké
Ha Benitez akkor maradjon Carlo
Ha vkiért ennyire kiállnak a játékosok, és a szurkolók jelentős része is, akkor az elküldésével lavinát indíthatnak el.
Főleg ha olyat hoznak helyette akit nem akar senki...
Részemről ha Klopp jönne akkor oké
Ha Benitez akkor maradjon Carlo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2015. május 21., csütörtök 22:41-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
igen, ez azert valoszinu.Realista24 írta:Forduló előtt már semmi nem lesz megerősítve sem megcáfolva szerintem.
jegyed hova szol? carlo melle? vhogy tartsd itt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Forduló előtt már semmi nem lesz megerősítve sem megcáfolva szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mostmar kb orankent jelennek meg a hirek, h ancelotti tavozik. lassan el kell hinnunk.. szezon kozben pipa voltam ra, de egyertelmuen maradnia kellene.faszomat az egeszbe h a serulesek es perezek balfaszkodasai miatt neki kell mennie.. nonszensz.
remelem, azert (ha tavozik..) nem a szar marad meg nekimadridrol. mindenesetre orok eletemre halas leszek neki h o volt az az edzo aki elhozta a 10.et. meg ugy egyaltalan az itt eltoltott 2 evert.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Maradhatna Carlo,barmennyire is szarul sikerült a szezon,a csapat 1-2 vasarlandó játékosra van a tökéleteshez,nekem egyetlenegy félelmem van,nagyon nem szeret cserélni,jó hogy nem is nagyon volt kire de azert 2,3nullaknal lehetett volna Kroost Modricot pihentetni,mellette nyilatkozgatta folyamatosan,hogy jó erőben van a csapat,mikor már szemmel lathatóan kezdtek fáradni.Plusz valaki emlitette,hogy a Milannal is ezt csinalta,azert nyertek1bajnoksagot,nem biztos változni fog már,és rohadt idegesitő lenne egymas utan 2évben ugyanezt nyomatni,szóval én ezért nem hullatnék érte könnyeket.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Igen, ha választanom kell Bale és Carlo közt... egyértelműAndrás93 írta:Szóval te új edzőt akarsz.RealRaúl77 írta:Remélem nyártól másra mondja majd ezt, vagy hasonlót..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- András93
Szóval te új edzőt akarsz.RealRaúl77 írta:Remélem nyártól másra mondja majd ezt, vagy hasonlót..
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Remélem nyártól másra mondja majd ezt, vagy hasonlót..Realista24 írta: Gareth Bale: "His closeness makes him special"
Egyébként jó látni, hogy a játékosok így kiállnak a középkorú mellett.. De tényleg, ha ennek ellenére elküldik.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
The players said to Florentino "We want Carlo to continue"
Cristiano Ronaldo: "I am delighted to work with Carlo Ancelotti"
Pepe: "Carlo does not have a weak hand, we work harder with him than we did with Mou"
Gareth Bale: "His closeness makes him special"
Toni Kroos too: "He (Carlo) is a top coach"
Cristiano Ronaldo: "I am delighted to work with Carlo Ancelotti"
Pepe: "Carlo does not have a weak hand, we work harder with him than we did with Mou"
Gareth Bale: "His closeness makes him special"
Toni Kroos too: "He (Carlo) is a top coach"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
Ahányszor már szóba került Benítez.. Egyszer valaki biztos a nyakunkra hozza majd..
#happyshitting
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Matt009 írta:Azért a sajtónak csak sikerült benyögnie egy olyan nevet az ismert edzők közül (Benitez), akire semmi pénzért nem cserélném Carlot. Bárkit csak a pincért ne. Nagyon nem tartom jó edzőnek.
Ugye-ugye, van az a pont, ahol már Carlo is jó
Lehet nem lennél egyedüliMialatt ezzel végzel, addig én kapok 3x-os véglegest az első Benitezt üdvözlő hsz-emmel.