nmate írta:Matt te az utóbbi időben kurva vicces vagy.
Matt009 írta:Ott lett volna a lehetőség, hogy újjáépítse a Chelseat, és egy olyan csapatot teremtsen,
Csak ott Ancelotti már egy olyan csapatot vett át, amit Abra igazolt össze és még ott voltak a kiégett Mourinho fiúk. Esélytelen volt egy év alatt.
2 éve volt. Az első év még pofásra is sikeredett, kupa + bajnoki cím. Csak hát a problémákat vagy nem látta, vagy Abra nem volt partner az új építkezés elkezdésében. Abrát ismerve az előbbit érzem az igaznak. Ráadásul ugyanaz a csapat BL-t nyert 1 évvel később... Az addig rendben, hogy szerencséjük is volt, de egy full kezdő edző összerántotta azt a társaságot, míg egy évvel korábban Ancelottinak ez az összerántás nem sikerült.
A PSG-től való távozása meg nekem egy kurva nagy kérdőjel. Miért akarna egy felszálló ágban lévő csapatból eligazolni, amikor kezd összeállni a csapat a kezei alatt, és most jönne az aratás időszaka, amikor meg lehetne nyerni a francia címeket szépen sorban, és a BL-ben is komoly tényezők lehetnek... 2x már nemet mondott a Realnak, miért pont most mond igent? Csak nem azért, mert a PSG vezetői nincsenek teljesen megelégedve vele, és jövőre mindenképpen hozzák Wengert? Jövőre pedig a Real kispadja foglalt lesz, ha az új edző akár 1 címet is nyer.
Vicces meg nem vagyok, csak a hsz-eimet szabadabb stílusban fogalmazom meg, és leírok olyan dolgokat, amiket eddig is gondoltam, csak óvatosabban fogalmaztam meg, vagy a viták elkerülése végett elhallgattam.
A fent leírt dolgok a véleményem Ancelottiról. Én leszek az első, aki be fogja vallani, hogy tévedett vele kapcsolatban, de számomra Ancelotti alkalmatlan. Nem fogom még egyszer leírni, hogy miért, az elmúlt 1 hónapban 2-3x leírtam. Amiket leírtam azok tények, és tendenciák, nem pedig ködös vélemények, és én általában egy tendencia megfigyelése alapján állítom fel a véleményemet egy edzőről, egy játékosról, és az alapján tudom megbecsülni, hogy mennyire lesz jó.
Félreértés ne essék. Ancelotti benne van mondjuk a legjobb 20 opcióban, akit én edzőnek el tudnék képzelni, de a legjobb 10ben az én szemléletem alapján már neccesen. Van rá esély, hogy Ancelottival jó csapatunk lesz, kielégítő játékkal. Csak én úgy vagyok az edzői poszttal, ahogy itt sokan a kkp poszttal. Nekem ide a LEGJOBB kell (vagy a legjobb 2-3 szóba jövő név egyike). Na most abban szerintem sokakkal egyetértünk, hogy a talján ebben a szűk keresztmetszetben nincs benne. Egy labdarúgócsapatban 11 játékos játszik. Ha egy poszton gyengébb képességű játékos van, attól még lehet az a csapat a világ legjobbja. De edzőből csak 1 szem van, és oda a legjobbak egyike kell.