Cristiano Ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Szóval lehozza a legeredményesebb szezonját és nem nyerünk semmit. Egész egyszerűen hihetetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Norbey
- Kedvenc játékosaid: Karim, Cristiano, Luka, Raphael, Sergio, Isco
Egyszerűen hihetetlen az ember... még, hogy őt elengedné nagyon sok ember. érthetetlen. az operatőrök pedig csak műmájerkedtek, egyértelmű, hogy nem megy sehova. büszkébb ő annál, hogy lelépjen így... maximum akkor, ha a nevével kezdődik a rekordkönyv. a gólok fantasztikusak voltak, a kispados jelenetnél pedig megmutatta, hogy hihetetlen sportember.
csak szuperlatívuszokban lehet beszélni az itt létéről. én hálát adok az égnek, hogy láthatom hétről hétre, még ha vannak is olyan tulajdonságai amik sokakat kiidegelnek.
csak szuperlatívuszokban lehet beszélni az itt létéről. én hálát adok az égnek, hogy láthatom hétről hétre, még ha vannak is olyan tulajdonságai amik sokakat kiidegelnek.
Egyébként a mai volt a 200. bajnokija. Összességében meg a 300. meccse, ma többszörösen jubilált. Reméljük nem az utolsó volt a mai.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
adamzz írta:Mondjuk meg hát.
Ez a nő is sokkal szebb lenne ha nem lenne megcsíptetve a szája. Buta puszy. Jó az cr-nek a nyárra. Nem tudom egyébként,hogy mikor akar egy normális barátnőre szert tenni, pedig cr nem tűnik egy felszínes, buta embernek, aztán ugye ez csak látszat..
Hat atomfizikusnak sem tunik ranezesre... Az a diszribizli, az kb pont neki valo, mint Irina.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:Legyen 80 misi es Veratti+ Lucas!
Ok, de ebből mennyit ér verratti és mennyit lucas? verratti 40? lucas 5?
ja,kb.szerintem meg nincs semmilyen ajánlat. kellett valamit bedobni, ezért bedobták.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ahhoz külön kéne Verrattit és Lucast eladniuk, hogy elvigyék Cét. Egyértelmű spekuláció, ha Cé távozni fog valamelyik nyáron, arról már márciusban tudni fogunk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem meg nincs semmilyen ajánlat. kellett valamit bedobni, ezért bedobták.
tavaly az ffp miatt dmiariát sem tudták megvenni. megmondta a sejt, hogy nem lehet. ő 80ba került volna. biztos cét megveszik majd 120ért.
tavaly az ffp miatt dmiariát sem tudták megvenni. megmondta a sejt, hogy nem lehet. ő 80ba került volna. biztos cét megveszik majd 120ért.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Legyen 80 misi es Veratti+ Lucas!
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jövőre mehet, előbb nem. De még jövőre se nagyon adnám el a PSG-nek. Amúgy örülnék, ha majd odamenne. Jó kis csapat az. És, ha Ibra 3 szezon alatt 106 gólt össze tudott szedni, akkor CR eléggé durva statokat tudna produkálni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
csababarca írta:egy 100+Verratti jobban hangzana szvsz.Realista24 írta:PSG, 125 millió...csábító(?).
Nekem ez a Verrattis változat tetszene. De ha Verrattit nem adják oda nekünk, akkor még 1 milliárd euróért se adnám Ronaldot. (De ha adják is, akkor is 100 milla fölött kéne még fizetniük mondjuk szerintem )
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én meg úgy vagyok vele, hogy jóllehet most rájuk épül a csapat és úgy néz ki pótolhatatlanok, de az értük kapott szép kis összegből két fiatalabb tehetséges játékost is be lehet szerezni. Kicsit alakítanák a csapatokat, a taktika is változna esetleg és kevésbé épülnének a támadások egy emberre. (Ez mondjuk inkább a Barcára jellemző.)dannen írta:]de miért kéne mindenképpen megválni egy adott játékostól aki a hátán cipeli a csapatot? addig semmi értelme. ezek ketten sokkal többet érnek a két klubnak, mint szaros 125-150 millió. legalábbis abban biztos vagyok, hogy nekünk nincs szükségünk arra a 125 millára jelenleg.. amennyit meg cr hoz a konyhára, sokkal többet ér nekünk.[/color]
Másrészt már nagyon unalmas az állandó Messi vs Cé ellentét, versengés aki aminek mondja..De szerintem a két csapat közti feszültség is kisebb lenne ha az adott kor két legjobbja nem a már amúgy is ősi rivális csapatoknál játszana. Tavaly, mikor az argentín önmagához képest ótvar szezont futott, rohadt sokat mérgelődtem miatta. Ha Messinek jól ment a Barcának is, viszont nagyon sok meccsen öreganyám is jobban odatette volna magát...Idén szerencsére ez kicsit változott, jönnek az új húzó emberek, jövő nyáron meg még elég cash is jönne az eladásából.
Bocs, hoyg így Messi felé tereltem a témát, de így vagyok Ronaldoval is. Ha gólerős szélsőt (és Benzin mellé egy tisztességes centert) vennétek a portugál árából, fogadni mernék rá, hogy nem lenne visszaesés. Persze ehhez egy edző is kell, Carlo biztos megoldaná.
Som i Serem!
6oat
6oat
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
125 millióért eladnám, ha meg tudnánk szerezni Hazardot és Reust.
Mondjuk akkor Balenek is mennie kéne, ekkora változások nem fognak történni, szóval lényegtelen.
Mondjuk akkor Balenek is mennie kéne, ekkora változások nem fognak történni, szóval lényegtelen.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ha megy akkor MU-t vagy Amerikát(később) tudok elképzelni nála. Ennyi pénzért bőven megérné eladni. Messitől is addig kellene megválnunk amíg van értéke, nekem nem lenne baj ha nem Barcelonából vonulna vissza, sőt..
Som i Serem!
6oat
6oat
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Tegyük fel, hogy ha jövőre távozna akkor szerintem nem a PSG-be fog menni. Franciáknál, ha jól tudom 1 gólra csak másfél pontot adnak.(Lehet most hülyeséget mondtam, de ha jól tudom akkor az aranycipőnél ilyen pontok vannak minden gól után) Ha menni is fog akkor visszamegy a MU-ba. Van Gaal addig felépíti a csapatot, CR-t meg bármikor visszavennék oda befejezőnek egy vadállat lesz még egy pár évig.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
egy 100+Verratti jobban hangzana szvsz.Realista24 írta:PSG, 125 millió...csábító(?).
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
PSG, 125 millió...csábító(?).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Mondjuk meg hát.
Ez a nő is sokkal szebb lenne ha nem lenne megcsíptetve a szája. Buta puszy. Jó az cr-nek a nyárra. Nem tudom egyébként,hogy mikor akar egy normális barátnőre szert tenni, pedig cr nem tűnik egy felszínes, buta embernek, aztán ugye ez csak látszat..
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Leszarom CR ízlését, tőlem lehet egy fogatlan banya is, csak végezze jól a munkáját a hölgy és Cé legyen boldog
A második képnél konkrétan nem mertem lejjebb görgetni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.