Az elmúlt pár éve nem valami sikeres, de előtte azért becsúszott 2 bajnokság a Valenciával, na meg egy BL a Liverpoollal. Kloppnak ott van a Bundesliga dupla, meg egy BL döntő. Egyik sem túl régről.Benitez mit tett le az elmúlt pár évben? Sőt, mit tett le a pályafutása során?
Edző és vezetőség
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Re: Edző és vezetőség
Mondjuk Kloppot azért még nem temetném el. Én se tartom sokra, szerintem ő is főleg a Guardiola effektusnak köszönheti a sikerét, miszerint jókor volt jó helyen, de azért még megvárnám, hogy leszerepel-e más csapatnál is (lehetőleg ne a Real legyen az, ahol ez kiderül).
- Raul7
- Kedvenc játékosaid: Raul, Puskás, Guti, Modric, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Győri ETO, PSV Eindhoven
Klopp, Benitez... te jó Isten... Számomra felfoghatatlan hogy egyszerűen felmerülhetnek ilyen nevek. Carlo pótlására. Benitez mit tett le az elmúlt pár évben? Sőt, mit tett le a pályafutása során? Klopp szintén. Nem is értem hogy gondolkodhat ilyen nevekben Perez. Részemről ha van olyan hülye hogy elküldje Carlot, akkor 1. szüljön sünt, 2. Zizounak irány a mélyvíz, mert 1 év alatt Carlo mellett több szakmai affinitás tapadhatott rá, mint amennyi a két fent említett úriemberben összesen van...
"Real buy these big players like Figo, Zidane and Ronaldo, but I think the best player in the world is Raul." (Sir Alex Ferguson)
Teljesen egyet értek. És hozzáteszem azt, hogy mindkét ember a középpálya legközépső részét játszották be. Itt vesztettük el a nagy meccseinket is, teljes átjáróház voltunk ott, pl a Juve szétkontrázott minket Torinóban és Madridban is középen, az Atleticóról már ne is beszéljünk a 4-0-al.Toky írta:Érdekes amúgy azt olvasni, hogy "hogyan képzelte Ancelotti, hogy Illarra-Khedira középpályás cseresorral nekimegy a szezonnak?!" Arról sokan megfeledkeznek, hogy Ő Di Maríaval és Alonsoval is számolt ott. Előbbi távozni akart, helyette jött James, aki szerintem nem hozta azt a pluszt, amit az argentin a fontos meccseken (pl. BL döntő).
Mondhatnánk, hogy de a kevesebb elszórt labda nagyobb stabilitást hoz, de a stabilitásra ott volt Xabi Alonso. Az, akiről ha jól emlékszem Gerrard mondta, hogy "Ronaldo nyeri a meccseket, de Alonso nyeri a bajnokságot." (Mondjuk azt speciel pont nem sikerült ) Ő ráadásul az utolsó pillanatban lépett ki. Akkor meg már hiába kapálóztunk Verratti után. Szóval én nem okolnám így a középpálya gyengüléséért.
És mielőtt azt mondaná valaki, hogy Kroos az új Alonso, ahogy azt már korábban is pedzegették, azon a poszton játszik, de nem olyan jól. Védekezése miatt nem egyszer szívtunk a második vonalból érkező támadásoknál. Modric ezt általában tudta kompenzálni, de Isconak nem ez a posztja, így rendszeresen ott volt a luk, hiszen Modric sokat volt sérült.
Ha engem kérdeztek, (ugyan senki nem teszi, de én akkor is leírom ) ezen a két emberen ment el idén a triplázás: Di María és Alonso.
És félreértés ne essék, lehet őket pótolni, csak Di Maríát nem sikerült (Isco helyett James játszik ott), Alonsot meg nem volt már idő.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetértek. Nincs is ezzel semmi gond. Csak akkor az edzőnek legyen annyi tekintélye a klub elnökénél, hogy közölje, neki kell az a 2 játékos, és nem más. Véleményem szerint mindkettejük megtartható lett volna, anyagilag is ugyanott lettünk volna (Alonso vételárának másfélszerese elment a Silvára) nagyjából.Ha engem kérdeztek, (ugyan senki nem teszi, de én akkor is leírom ) ezen a két emberen ment el idén a triplázás: Di María és Alonso.
De ahogy a Benitezes pletykák (?) szólnak, ő is hajlandó hallgatni a "jó tanácsra", nálam ez bizonyította azt, Carlo is hasonló személy, szóval RMFC sejtéseit ez eléggé beigazolja. Persze ez a szitu így sok mindenben felmenti Ancelottit, de ugyanakkor ennek a konfliktuskerülésnek az eredményeként nagyon nehéz helyzetbe hozta saját magát.
Ezen kívül én nem hiszem el, hogy a BL győzelem után ne játszhatta volna ki a "ha eladjátok xy-t, én lelépek"' című kártyát. Perez nem tehette volna meg, hogy hagyja a BL győztes edzőjét a saját egója miatt elmenni, mert ha idén Carlo helyett Benitez/Klopp/Löw/Lopetegui bukott volna, akkor Perez is bukott volna velük.
Beniteznél Carlo sokkal jobb, ha mindenképp kettejük közül kell választani, maradjon Carlo, de akkor álljon a sarkára és arra a posztra szerezzen embereket, ahova neki tetszik, és ne Perez FM-ezen ezen a nyáron is.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig nagyon kéne. Ehhez persze Pereznek ki kéne fejezni a bizalmát Carlo felé, továbbá közölni Ikerrel, hogy jövőre ő csak második a rangsorban, mert De Gea jobb. Vagy kussol a padon, vagy távozik.Realista24 írta:Amúgy nem csodálkozok, hogy DDG-t kétségek gyötrik.
Első lépésnek ennyi.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mi lehet most madridban? Lázadás lesz amint bejelentik
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amúgy nem csodálkozok, hogy DDG-t kétségek gyötrik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Jó a kapcsolata a Madriddal és volt már utánpótlás csapataitok edzője. Az akkori Valencia pedig (az eddigi csapatai közül) játékban a legjobban hasonlít a Realra, spanyoloknál eddig nagy sikerei voltak. Azonkívül, hogy az EL-t elb...ta, a Napoliból is eléggé kihozta a maxot. Én nem írnám le, a nagyszámok törvénye alapján meg még inkább jönnie kell az eredménynek..Toti írta:egyszerűen felfogni nem tudom, h mit akar benitezzel? mik az érvek mellette?
Som i Serem!
6oat
6oat
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnap pl én írtam. Jelenleg úgy állunk, hogy Carlo megy, Bale irant töretlen a bizalom, egy megbukott edző aki már nagyon nem szint érkezni fogToti írta:nemtudom ki írta, de nagyon adom, h tényleg mindig az elérhető legjobbat szeretné perez, ez ebben az esetben carlo után klopp lenne, hangsúlyozom az elérhetők között. ráadásul olyan sokszor akarta, szerette volna és hajkurázta carlot, h most meg ilyen gyorsan megválna tőle? bár egyre inkább összeáll a kép, h tényleg megy, lehet értelmet nyernek a juve elleni nyilatkozata carlonak, ami elég búcsúsra sikeredett, az is lehet, h ott már tudatták vele, h vagy bl vagy viszlát.
egyszerűen felfogni nem tudom, h mit akar benitezzel? mik az érvek mellette?
volt mar nagy csapat edzője, csak régen, semmi jóra nincs kilátás
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Érdekes amúgy azt olvasni, hogy "hogyan képzelte Ancelotti, hogy Illarra-Khedira középpályás cseresorral nekimegy a szezonnak?!" Arról sokan megfeledkeznek, hogy Ő Di Maríaval és Alonsoval is számolt ott. Előbbi távozni akart, helyette jött James, aki szerintem nem hozta azt a pluszt, amit az argentin a fontos meccseken (pl. BL döntő).
Mondhatnánk, hogy de a kevesebb elszórt labda nagyobb stabilitást hoz, de a stabilitásra ott volt Xabi Alonso. Az, akiről ha jól emlékszem Gerrard mondta, hogy "Ronaldo nyeri a meccseket, de Alonso nyeri a bajnokságot." (Mondjuk azt speciel pont nem sikerült ) Ő ráadásul az utolsó pillanatban lépett ki. Akkor meg már hiába kapálóztunk Verratti után. Szóval én nem okolnám így a középpálya gyengüléséért.
És mielőtt azt mondaná valaki, hogy Kroos az új Alonso, ahogy azt már korábban is pedzegették, azon a poszton játszik, de nem olyan jól. Védekezése miatt nem egyszer szívtunk a második vonalból érkező támadásoknál. Modric ezt általában tudta kompenzálni, de Isconak nem ez a posztja, így rendszeresen ott volt a luk, hiszen Modric sokat volt sérült.
Ha engem kérdeztek, (ugyan senki nem teszi, de én akkor is leírom ) ezen a két emberen ment el idén a triplázás: Di María és Alonso.
És félreértés ne essék, lehet őket pótolni, csak Di Maríát nem sikerült (Isco helyett James játszik ott), Alonsot meg nem volt már idő.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
#CarloStay ez terjed a neten egyébként.Toti írta:inkább szaladj be a pályára vmi felirattal carlo maradása érdekében.Megvan Pérez email címe
vag egy higuain maszkban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
inkább szaladj be a pályára vmi felirattal carlo maradása érdekében.Megvan Pérez email címe
vag egy higuain maszkban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megvan Pérez email címeBabinho írta:Ennek az interjúnak is búcsú szaga van...szégyen, szégyen, szégyen, szégyen, szégyen, szégyen!
R24 torokból Carlozzatok holnap, vagy kiszavazunk a francba!
Legalább Butra spanodnak szólj, hogy legyen eszük!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ennek az interjúnak is búcsú szaga van...szégyen, szégyen, szégyen, szégyen, szégyen, szégyen!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát ha itt megint edzőkeringő lesz én letagadom, hogy Perec ennek a klubnak az elnöke. Gyakorlatilag miatta lettem Real drukker, amiért elhozta Figot, de faszom, ha megint elrontja nyert helyzetből akkor megyek egy RM meccsre és valami táblával a kezemben fogok ott tüntetni a kapu mögött.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nagyra értékeli a játékosok véleményét, de nekik nincs beleszólásuk a dolgokba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo: vasárnap vagy hétfőn fog találkozni Pérezzel és akkor beszélnek a jövőről.
Folytatni szeretné, mert szereti a játékosokat és a klubot.
Folytatni szeretné, mert szereti a játékosokat és a klubot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Először azt hittem erről a Benitez témáról, hogy csak egy rossz vicc. De ez már kezd véresen komoly lenni. Pereztől ez is kitelik sajnos.
Az meg, hogy cserélődnek az edzők, nem érdekel. A spanyol bajnokság újabban ilyen, és kész. Nem mondom, hogy jó, de ez van. Aki idejön, ennek tudatában tegye. Ugyanez megy a Barcánál is, pedig ők az Örökös Spanyol Bajnokok. A latin temperamentumú játékosok ilyenek, kell a folytonos motiváció. Egy Kroos féle germán profi enélkül is tudja a dolgát. (Talán most az Atleti lesz a kivétel ebben a spanyol edzőkeringőben)
Ha FIFA manager játék vagy mi a franc lenne (nem tudom, mert nem élek vele), akkor szakmai szempontból Klopp jó lehetne papíron. Viszont nem tudni, a közeghez hogy alkalmazkodna. Én imádom, az ilyen jellegű edzőket (Simeone, Mou) mindig jobban kedveltem, mint az Ancelotti meg a Pellegrini féle apukákat. Klopp viszont ideggyenge, viszont a Realon van a világon a legnagyobb médianyomás (Perez médiacsapatot csinált belőlünk, jól hoz, de vannak hátulütői is). Nem tudom, hogy bírná. Mellette szól, hogy karakteres arc, forr a levegő körülötte. Pereznél meg ez reklámhordozó, tehát fő szempont.
Akárki lesz, fontos, hogy a játékosuralmat meg kell szüntetni. Az nem történhet meg még egyszer, hogy a kapitányt nem lehet kivágni a kezdőből, mert olyan szava van, hogy akár edzőt buktathat (Mou). Ilyen esetekben szerintem a játékosnak kellene majd távozni, akárki legyen. Mindenkit helyre kell tenni. Most mindenki szerette az edzőt, családi hangulatban mentek az edzések, tele volt lötyögős, poénkodós videóval a youtube, aztán meg elfelejtett a társaság komolyan dolgozni, az edzettségi állapotuk meg a béka segge alá került. a Juve 50 éves Pirlokkal szétfutott minket, a játékosok meg mindentől sérültek azonnal, a riválisnál viszont vért spriccelő bokával is végigjátszott mindenki mindent. A végén ez döntött. Ennyi pénzért viselje el mindenki, ha az edző leordítja a fejét. Én azt szeretném látni, hogy minden meccs végén az legyen a statisztikákban, hogy a mi embereink futottak fél kilométerrel többet, bárki ellen. Carloval ez nem fog menni. Isco, Kroos, Carvajal mentalitású embereket akarok látni a pályán.
Carlo ha bukik, a stábjának köszönheti főleg, amellett, hogy azért hibái neki is voltak rendesen. (Persze ezek mellett még a világ élvonalába tartozik, el kell ismerni) Ha marad is, az erőnléti, orvosi stb. emberkéket mindenképpen el kell zavarni, és nálunk is ugyanazzal a koksszal kell etetni mindenkit mint a Barcánál, mert az a jobb fajta.
Carlora érdemei elismerése mellett, a teljesség igénye nélkül sok dolog miatt haragszok is. A világ legjobb kontracsapata voltunk, ez a képesség fokozatosan leépült. Rotálás hiánya. Játék állásától függetlenül, ugyanakkor elvégzett cserék. Pocsék lestaktika (minket viszont végig szivattak vele). Nincs jobb lábas szabadrúgáslövőnk. Bale játszatása (ez Perez sara is). Ritka váratlan húzások (a Ramos-Atleti volt talán az egyetlen). Motiválatlan, lötyögős játékosok helyenként.
Úgyhogy az itteni teljesítménytől én annyira nem vagyok elragadtatva, az előző évi sikerekben még vastagon benne van az elődje munkája is. A keret erejét jellemzi viszont, hogy így is közel voltunk mindenhez. Nem túl sok hiányzott.
Az meg, hogy cserélődnek az edzők, nem érdekel. A spanyol bajnokság újabban ilyen, és kész. Nem mondom, hogy jó, de ez van. Aki idejön, ennek tudatában tegye. Ugyanez megy a Barcánál is, pedig ők az Örökös Spanyol Bajnokok. A latin temperamentumú játékosok ilyenek, kell a folytonos motiváció. Egy Kroos féle germán profi enélkül is tudja a dolgát. (Talán most az Atleti lesz a kivétel ebben a spanyol edzőkeringőben)
Ha FIFA manager játék vagy mi a franc lenne (nem tudom, mert nem élek vele), akkor szakmai szempontból Klopp jó lehetne papíron. Viszont nem tudni, a közeghez hogy alkalmazkodna. Én imádom, az ilyen jellegű edzőket (Simeone, Mou) mindig jobban kedveltem, mint az Ancelotti meg a Pellegrini féle apukákat. Klopp viszont ideggyenge, viszont a Realon van a világon a legnagyobb médianyomás (Perez médiacsapatot csinált belőlünk, jól hoz, de vannak hátulütői is). Nem tudom, hogy bírná. Mellette szól, hogy karakteres arc, forr a levegő körülötte. Pereznél meg ez reklámhordozó, tehát fő szempont.
Akárki lesz, fontos, hogy a játékosuralmat meg kell szüntetni. Az nem történhet meg még egyszer, hogy a kapitányt nem lehet kivágni a kezdőből, mert olyan szava van, hogy akár edzőt buktathat (Mou). Ilyen esetekben szerintem a játékosnak kellene majd távozni, akárki legyen. Mindenkit helyre kell tenni. Most mindenki szerette az edzőt, családi hangulatban mentek az edzések, tele volt lötyögős, poénkodós videóval a youtube, aztán meg elfelejtett a társaság komolyan dolgozni, az edzettségi állapotuk meg a béka segge alá került. a Juve 50 éves Pirlokkal szétfutott minket, a játékosok meg mindentől sérültek azonnal, a riválisnál viszont vért spriccelő bokával is végigjátszott mindenki mindent. A végén ez döntött. Ennyi pénzért viselje el mindenki, ha az edző leordítja a fejét. Én azt szeretném látni, hogy minden meccs végén az legyen a statisztikákban, hogy a mi embereink futottak fél kilométerrel többet, bárki ellen. Carloval ez nem fog menni. Isco, Kroos, Carvajal mentalitású embereket akarok látni a pályán.
Carlo ha bukik, a stábjának köszönheti főleg, amellett, hogy azért hibái neki is voltak rendesen. (Persze ezek mellett még a világ élvonalába tartozik, el kell ismerni) Ha marad is, az erőnléti, orvosi stb. emberkéket mindenképpen el kell zavarni, és nálunk is ugyanazzal a koksszal kell etetni mindenkit mint a Barcánál, mert az a jobb fajta.
Carlora érdemei elismerése mellett, a teljesség igénye nélkül sok dolog miatt haragszok is. A világ legjobb kontracsapata voltunk, ez a képesség fokozatosan leépült. Rotálás hiánya. Játék állásától függetlenül, ugyanakkor elvégzett cserék. Pocsék lestaktika (minket viszont végig szivattak vele). Nincs jobb lábas szabadrúgáslövőnk. Bale játszatása (ez Perez sara is). Ritka váratlan húzások (a Ramos-Atleti volt talán az egyetlen). Motiválatlan, lötyögős játékosok helyenként.
Úgyhogy az itteni teljesítménytől én annyira nem vagyok elragadtatva, az előző évi sikerekben még vastagon benne van az elődje munkája is. A keret erejét jellemzi viszont, hogy így is közel voltunk mindenhez. Nem túl sok hiányzott.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Az a több mint 7% Rafael neve mellett Barca szurkolótcskhun írta:Az AS-n igy áll a szavazás: http://as.com/encuestas/2015/05/21/1432235090.html