Zene
Re: Zene
Na adta? Szerintem kurva jó volt csak a pogo gyenge volt. A másik arc azért ott volt.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Etherwood - Hospitality @ Building 6 February 7th 2014
2) Zene is, klip is nagyon adja.
1) Újonc elviszi a hátán az egészet, hatalmas.sentry írta:Akkezdet Phiai + Amoeba | Vagy Mindegy (OFFICIAL BALATON METHOD VIDEO 2015)
Paul Kalkbrenner - Cloud Rider (Official Video) zúj gyüvő' albumró'
2) Zene is, klip is nagyon adja.
Vamos Pipa,bocs ha leruglak a Disznó alatt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Áh, nem az igazi valahogy. Beat meg az ütem hasonlít a Nincs alternatívára a DSP-től, nekem egyik sem jön be igazából.pheco írta:Most Busters - Most Busters
Mikee
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Avicii - Waiting For Love
Aug. 14 Sziget, várlak Tim
Aug. 14 Sziget, várlak Tim
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Hát Szabiék nem tudnak szar számot csinálni.Zsombor írta:Supernem - Győzelem
Az új szám.
Surfpunkot én még soha a büdös életbe nem hallottam tőlük, pedig vagy 10 koncertjükön biztos voltam.
Jó szórakozást a koncerten, majd toljatok egy élménybeszámolót!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Igazából eredetileg azt írtam, hogy ha a háromból egyet eljátszanak, már boldog leszek...csak aztán telhetetlenné váltam. Mindegy, igazából szar számot úgysem tudnak választani. Nagyon várom már.El foglak most keseríteni, de voltam már kb 8-10 koncerten és a szózat, surfpunk sosem volt A másik arc se mindig van, főleg mióta kijött az új album egyre kevesebb idő marad a régi számokra, de azért nagy esély van rá, mert azért csak egy alapszám. 2-3 éve A38on volt évzáró hosszú koncert és a végefelé leültek tibivel egy gitárral és elnyomták a másik arcot akusztikban, hatalmas zenei élmény volt
Ez sem lett rossz, sőt. Gyorsan be kell magolni a szövegét.Supernem - Győzelem
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Reménykedtem, hogy zsír új számból jön a klip. Azt nem értem, hogy mi értelme van kidobni egy számot simán aztán rá pár hétre/hónapra klippel. Viszont ez jobb lett, mint az eredeti szám, sokkal jobb lett ezzel a hangszereléssel.
Supernem - Győzelem
Az új szám.
Az új szám.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Welhello & Halott Pénz - Emlékszem Sopronban
Volt-himnusz... Hát eddig is egyhangú volt a Welhello, a HP is kezdett az lenni, ez a kettő iszonyatosan gyenge lett szerintem, nem tetszik egyáltalán.
Volt-himnusz... Hát eddig is egyhangú volt a Welhello, a HP is kezdett az lenni, ez a kettő iszonyatosan gyenge lett szerintem, nem tetszik egyáltalán.
"And my heart will leave you never."
- realmadridfan
El foglak most keseríteni, de voltam már kb 8-10 koncerten és a szózat, surfpunk sosem volt A másik arc se mindig van, főleg mióta kijött az új album egyre kevesebb idő marad a régi számokra, de azért nagy esély van rá, mert azért csak egy alapszám. 2-3 éve A38on volt évzáró hosszú koncert és a végefelé leültek tibivel egy gitárral és elnyomták a másik arcot akusztikban, hatalmas zenei élmény volt Amúgy kurvajó a Supernem élőben. Náluk ami jobban tetszik élőben az a Paddy and the Rats, elképesztő, amit tolnak a srácok évek óta. Aki nem szereti a stílust annak is érdemes bepróbálni ha egy fesztiválon arra vetődnePipita írta:
Pénteken meg életem első Supernem koncertje, hihetetlenül várom
a másik arc
szózat
surfpunk
ha ők lesznek, akkor én már boldog leszek.
Szerintem bent még jobb is, jobban undergroundos úgy a hangulat, mint kint, de lehet ezzel csak én vagyok ígyZsombor írta:Ja, sok punci. Pedig haverjaimmal a szabadtérire szavaztunk, nagy állatság lett volna. Bár így is tuti, hogy nagy buli lesz.
Ja, sok punci. Pedig haverjaimmal a szabadtérire szavaztunk, nagy állatság lett volna. Bár így is tuti, hogy nagy buli lesz.Pipita írta: előben előttünk debütál, ne kötekedj. amúgy jogos.
közben a sok puhapöcsű áttetette hogy zárt helyiségben legyünk, én azért nem feltétlenül örülök neki, mégis csak ez lett volna az első szabadtéri Supernem koncert idén.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
előben előttünk debütál, ne kötekedj. amúgy jogos.Jaja, ott leszek, már tűkön ülök. Az eső sem fog zavarni, csak kezdődjön már.
Még én sem voltam ott, sőt, még csak a 2. supernem koncertem lesz, hiába hallgatom őket már hosszú évek óta. A legutóbbi koncerten(1 hónapja kb) a pogót az órám(gecibutavoltam, hogy vittem ) és egy nadrágom bánta. De remélem most is hasonlóan nagy buli lesz.
Az új szám aznap már fog debütálni a Petőfin, nem?
közben a sok puhapöcsű áttetette hogy zárt helyiségben legyünk, én azért nem feltétlenül örülök neki, mégis csak ez lett volna az első szabadtéri Supernem koncert idén.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Snoop Dogg - I'm Ya Dogg (feat. Kendrick Lamar & Rick Ross) (Bush 2015)
Kendrick megmutatja a már kissé kiégett Snoopnak és az alapból szar Rick Rossnak, hogy is kell rappelni
Minőség nem 100-as, mintha gyorsítva lenne itt kicsit, Spotify-on elérhető normális minőségben.
Kendrick megmutatja a már kissé kiégett Snoopnak és az alapból szar Rick Rossnak, hogy is kell rappelni
Minőség nem 100-as, mintha gyorsítva lenne itt kicsit, Spotify-on elérhető normális minőségben.
twenty one pilots: Tear In My Heart
Teljesen véletlenül akadtam rájuk, de parádésak, 3 napja pörgetem az új lemezüket.
Teljesen véletlenül akadtam rájuk, de parádésak, 3 napja pörgetem az új lemezüket.