Szerintem erre egyértelmű a válasz. Aki pedig ne 2 hete szurkol egy csapatnak az tudja a választ. Tradició. Más szint egy PSG, Monaco, Man. City, mint egy Real, Barca, Manu...Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott. Igazából reálisan nézve Madrid semmivel nem előnyösebb neki Párizsnál. Sőt talán jobb is, mert a PSG szinte már kész csapat, míg itt építkezni kell
Én is hasonló véleménnyel vagyok veled Ancelottival kapcsolatban. Én nagyobb esélyt adok annak, hogy a PSG jár jobban ezzel a váltással...de ne legyen igazam
Középpályára és fel állásra kíváncsi leszek. Középen a középpályán óriási luk van. Casemiro egyenlőre csak lehetőség, Alonsoban inkább már csak fél-3negyed szezon van, Khedira szerintem jó játékos de csak csapat szintű védekezés mellett hasznos (mint a német válogatottban), és van Modric. Ide nagyon jó taktika és jó igazolások kellenének, de ha végre mindenk védekezik akkor Khedira meglepetést is hozhat (jó adag hibáját lehetne kompenzálni) és egy válogatottbeli jó teljesítményt hozhat. Igazából nekünk romboló kellene szerintem. Pogba, Capoue, Kondogbia.
433, 442 öszvérben lennénk a legerősebbek:
----------------------------------Alonso/illarramendi/Casemrio----------------------------------
------Pogba vagy Capoue/Kondogbia/Khedira---------------------------------------------------
---------------------------------------------------------Modric/Özil---------------------------------
------------Isco/ Di Maria----------------------------------------------C. Ronaldo/Jese----------
-----------------------------------Benzema/Morata/Rodrigo--------------------------------------