bunda.miért lettek kizárva?
Kizártnak tartom, hogy Di María távozása összefüggne Bale-el. Tehát szerintem kamu ez a galatas hír
Indulhat ---> 30-40 ropiDi Maria Ancelotti döntésére vár. Ha nem fog kelleni az olasznak, Mendes már repül is Moncacoba
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 25., kedd 23:05
bunda.miért lettek kizárva?
Indulhat ---> 30-40 ropiDi Maria Ancelotti döntésére vár. Ha nem fog kelleni az olasznak, Mendes már repül is Moncacoba
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 25., kedd 23:03
miért lettek kizárva?Realista24 írta:Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága kizárta a Besiktast az Európa-liga 2013–14-es szezonjából, a Fenerbahcét pedig a soron következő három UEFA-sorozatból száműzte, így nem vehet már részt a mostani Bajnokok Ligája idényében sem. A harmadik évre vonatkozó büntetést öt évre felfüggesztették.
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2013. június 25., kedd 21:38
-Akkor oda Higuain már nem fog menni...megvan az egyezség a City meg a Juve közt és Tévez 9+3 millióért
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 25., kedd 21:09
azt nem tudtam, mindenesetre úgy is jól jártak szerintem.Egy év volt hátra a szerződéséből
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. június 25., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 21:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 21:02
Nemtom,de hogy valamit nagyon tud,az biztos...Ki az isten rendezi ott az átigazolásokat?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 25., kedd 20:52
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 25., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 20:20
Igen,de ha nem játszik rendszeresen,akkor a marketing értéke is csökken.Akkor a mez se fogy annyira.Előbb-utóbb a kínaiak is elfogynak :ĐOké de most még Madriban van. Azt mondták pénzt hoz a klubnak akkor meg adná el a tököm! Üljön a padon és ennyi.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 25., kedd 20:11
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 25., kedd 20:03
Oké de most még Madriban van. Azt mondták pénzt hoz a klubnak akkor meg adná el a tököm! Üljön a padon és ennyi.revolver írta:Akkora fizetési igénye van, hogy senkinek sem kell. A másik, hogy a marketing érték csak elit kluboknál jelent előnyt. Egy Sevilla kitörölheti vele a seggét, nincs annyi szurkolójuk, hogy kompenzálja a fizetését, annyi új "divatszurkoló" pedig nem fog a csapat mellé sodródni. Egy elit csapat meg nem fogja leigazolni, mert senkinek se kell 10 millió eurós éves fizetésért egy padmelegítő.Ezt mesélje már el valaki hogy a tökömbe lehetséges ez? Mindig a marketingértékéről regélnek hogy így is ennyit hoz meg annyit hoz a konyhára akkor meg hogy a toszba engedik el ingyen?!
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 25., kedd 19:54
HozzászólásSzerző: revolver » 2013. június 25., kedd 19:42
Akkora fizetési igénye van, hogy senkinek sem kell. A másik, hogy a marketing érték csak elit kluboknál jelent előnyt. Egy Sevilla kitörölheti vele a seggét, nincs annyi szurkolójuk, hogy kompenzálja a fizetését, annyi új "divatszurkoló" pedig nem fog a csapat mellé sodródni. Egy elit csapat meg nem fogja leigazolni, mert senkinek se kell 10 millió eurós éves fizetésért egy padmelegítő.Ezt mesélje már el valaki hogy a tökömbe lehetséges ez? Mindig a marketingértékéről regélnek hogy így is ennyit hoz meg annyit hoz a konyhára akkor meg hogy a toszba engedik el ingyen?!
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 19:27
Ez rendben van,de ha mondjuk télen elmenne,akkor megint nem marad csak Suarez meg moratacska...azabaj.adamzz írta:Szeretem Benzemát,de ha valóban hozzuk mellé Suarezt és kiszoritja őt az Uru akkor igy járt. Ez a Real Madrid, nem fogunk nekifutni a szezonnak(legalábbis szerintem) egy benzemával meg egy moratácskával... Ha ezt nem birja el Karim, nem tud formában lenni,nem tud játékperceket kiharcolni magának akkor mehet vissza Lyonba.morientes írta:akkor Benzemaval mi lesz?
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 19:24
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. június 25., kedd 19:20
Szeretem Benzemát,de ha valóban hozzuk mellé Suarezt és kiszoritja őt az Uru akkor igy járt. Ez a Real Madrid, nem fogunk nekifutni a szezonnak(legalábbis szerintem) egy benzemával meg egy moratácskával... Ha ezt nem birja el Karim, nem tud formában lenni,nem tud játékperceket kiharcolni magának akkor mehet vissza Lyonba.morientes írta:akkor Benzemaval mi lesz?
HozzászólásSzerző: F.C.B. » 2013. június 25., kedd 19:18
Ezt mesélje már el valaki hogy a tökömbe lehetséges ez? Mindig a marketingértékéről regélnek hogy így is ennyit hoz meg annyit hoz a konyhára akkor meg hogy a toszba engedik el ingyen?!Gascoigne írta:Van egy lepusztult, agyonfizetett ex-sztárunk, akitől ingyen se bírunk szabadulni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 18:43
Igazából azért nehéz kérdés ez,mert ha idejönne Lajosunk,akkor játszani akarna,ez ugye nem kérdés...De Benzema ugyan úgy...két 30-40 millios csatár...2dudás egy csárdába,ráadásul az uru nem Higuain...Simán kiszorítaná Benzt a kezdőből,nem azért mert jobb,hanem mert agilisabb,harcosabb,vagányabb..akkor Benzemaval mi lesz?Eligazol?Akkor Suarez megint marad egymaga,persze nem számítva a castillasokat...Ebben egyetértünk! :mrgreen: Azzal se lenne akkora gondom, ha egyértelműen mögé igazolunk, de azért ne egy szinte 0 km-es Castillás zöldfülűt --> aki egyelőre a Soldado, Negredo (minimum ilyen rutin elvárható lenne) szinttől is bőven messze van és véleményem szerint ez még jövőre is biztosan így lesz! De majd kiderül, mindenesetre én nem felejtettem el José Ángel Sánchez szavait sem, miszerint minimum 2 támadó (Isco megvan) érkezik majd Pipita távozása esetén, mert egy ekkora csapatnál alap 2 magas kvalitású csatár! :roll:
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. június 25., kedd 18:42
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem