hát ezt jól alátámasztottad érvekkel meg minden.phys írta:Ha a kettőt kell összehasonlítani akkor azért elég egyértelműen Agüero a jobb focista.
adott két nagyszerű csatár és jon phys aki egyértelműen kijelenti hogy az argentín a jobb.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 25., hétfő 14:32
hát ezt jól alátámasztottad érvekkel meg minden.phys írta:Ha a kettőt kell összehasonlítani akkor azért elég egyértelműen Agüero a jobb focista.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 25., hétfő 14:25
Mondjuk ezek erős túlzások. Egy Benzema Kun páros pl jól működne szerintem ha mondjuk nem lenne Cé, de mivel van és lesz is valószínűleg így nem az argentin kell. De hogy vicc a fazon, az a vicc inkább. Eléggé nagyképű realmadridosra sikerült ez a hsz.nmate írta:Agüero Vicc a fazon. Technikás, agilis is, és egész jól lő...de nem képes egyenletes teljesítményre. Sokszor igen nagy flop. Benzema jobb focista már nála.
Aztán meg Atleti drukker és a City sem adja el. De azért valahogy biztos ide lehet hozni. Mondjuk FIFA-ban vagy FM-ben.
HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 25., hétfő 14:24
Mintha ez ráillene Benzemára, Agüerora kevésbé. Ha a kettőt kell összehasonlítani akkor azért elég egyértelműen Agüero a jobb focista.nmate írta: Sokszor igen nagy flop
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 25., hétfő 14:15
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 25., hétfő 14:12
Na jol van, hozod a formadat ma is...lolBBeno írta:én karanka miatt a boronak drukkolok.
amúgy meg ha a barca megtudja oldani hoyg nincs olyan csatáruk aki kapunak háttal veszi át és megtartja leteszi a másik kettőnek akkor nekünk is meglehet oldani hogy egy igazi offenzív támadóhármassal álljunk fel ahol a háromból kettőnek a zsigereiben van a gól, mert ronciban és agüeroban megvan. benzemában nincs. ahogy idén bale-ben sincs.
nekem agüero kell középre előre. aki egyedül is megcsinálja a helyzetet magának. nem kell folyamatosan helyzetbe hozni őt. ilyen suarez is aki képes magát helyzetbe hozni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 25., hétfő 14:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 25., hétfő 12:34
Sajnos a sok rock ajánlás miatt és azért, mert Fifában a saját karakterem a Boroban nőtte ki magát, nem drukkolhatok a csapatodnakVictor írta:gyerekek! ma norwich-middlesbrough championship play-off döntő. nekem ez olyan, mintha a real játszana a bajnokok ligája fináléjában, szóval aki szeret engem (akár mint szerkesztőt vagy fórumozót), esetleg tettem neki szívességet (avatar, sig stb.), vagy csak egyszerűen nem middlesbrough szurkoló, az kérem szorítson velem délután 4-től, hogy jövőre ismét a helyünkön (a premier leagueben) lehessünk!
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 25., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 25., hétfő 8:07
Ha a ket szazmillas tavozna, en is hoznam, beleillene a csapat jatekaba, mar ha pont nem lenne serult. De egyebkent en se latom ertelmet.numberone1 írta:De minek? Hova? Miert?BBeno írta:
Agüerot hoznám a nyáron végre.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 25., hétfő 2:04
De minek? Hova? Miert?BBeno írta:
Agüerot hoznám a nyáron végre.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 24., vasárnap 21:28
Hol kene lenniuk?ikarus93 írta:A Liverpool is egy semmi egy full középcsapat még abba a gyenge PL-be is.
Csak az a durva, míg egy Milan azért csúszott le ennyire középszerré mert elfogyott a pénz, addig a Pool-nál van pénz rendesen csak agyatlanok irányítják azt a csapatot is.
GG Looserpool
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 24., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 24., vasárnap 18:14
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 24., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 24., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 24., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 21:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 21., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 21., csütörtök 21:31
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem