Football Manager

FIFA vs. PES, és természetesen az egyetlen manager.
BBeno

Re: Football Manager

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 7., hétfő 15:04

Football Manager 2016 will be released on November 13th, so tune in on Twitter @FootballManager at 2:30pm as we’ll be exclusively revealing the new features and opening the pre-order.

:salute: :salute: :salute: :salute:

addig is jó lesz a friss transfer updatettel.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. szeptember 4., péntek 19:01

FM15
Argentína - Brazília 4-1 B-)
Neymar gyerek lőtt egy gólt, aztán Messi kiegyenlített büntetőből, majd jött Tevez egy mesterhármassal, közülük egy remek ollózás.

Nagyon részletes a játék, a velejéig ki lehet bontani mindent benne, az eddigi legjobb FM. :coffee:
"And my heart will leave you never."

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. augusztus 5., szerda 11:12

Ez egy dolog, hogy ezer év, de milyen csapatok lettek elől? :D állítólag, hogyha több bajnokság is be lett volna töltve nem csak az angol, akkor reálisabb lett volna a végkimetel. De azért a Real összehozott 108 BL győzelmet :D
halálomig madridista leszek

dodi

HozzászólásSzerző: dodi » 2015. augusztus 5., szerda 10:57

1000 évet leszimulált a Football Managerben
azmi. :mrgreen:
tick. tick. tick.

realgyula

HozzászólásSzerző: realgyula » 2015. július 15., szerda 18:13

Üdv.

Nem túl népszerű az oldalon az FM (vagy csak nem posztoltok) de én most leírnám hányadán állok.
A 11-el játszom, és nem is tervezem, hogy váltok. Annak idején a magyarosítás miatt maradtam ennél...
Tudom, nem nagy kihívás, de az MU-val nyomom.
A 3. szezon kezdetén így néz ki a keret:
http://www.kepfeltoltes.hu/150715/keret ... es.hu_.jpg

Az első szezonra mindössze Vidal érkezett a középpályára, mert a keret gyakorlatilag adott volt a 4-4-2-es felállásra. Aztán a szezon végén sikerült Van der Saart Neuerrel, Giggset pedig Bale-el pótolni. Ez volt a két fő dolog.
Most pedig Moussa Sissoko, Agüero, Chiellini és Jason Steele (angol cserekapus) csatlakozott a kerethez.
Közben átvettem az angol válogatott irányítását is. A 2014-es VB selejtező sorozat most kezdődött, ahol az első meccsen a belgákat sikerült 2-1-re verni.

A célom, hogy amennyire csak lehet angolosítsam az MU keretét. Eredetileg Phil Jones lett volna a kiszemelt Chiellini helyett, csak neki esze ágában sincs eljönni a Blackburnből, akárcsak Shawcrossnak a Stoke-ból. Nem igazán értem ennek az okát. Próbálkoztam mindennel, de nem akarnak jönni...

Az eredményekről annyit, hogy a második szezonban mindent sikerült vinni. Az elsőben "csak" a Bajnokság és a két kupa lett meg, a BL-ben túl nagy falat volt a Barca.
Igazából nincs túl sok időm játszani, ezért is választottam egy top csapatot. Ha játszom, akkor látványos, gólokban gazdag támadó focit lássak a csapatomtól, ami minden megnyer! :mrgreen:

deni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs

HozzászólásSzerző: deni » 2015. június 14., vasárnap 12:18

Aloha,

Steam Summer Sale - Fm 2015 - 17€
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez

deni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs

HozzászólásSzerző: deni » 2015. június 4., csütörtök 22:04

Ha valakit érint, akkor a hétvégén free weekend lesz steamen - FM 2015 :coffee:
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 29., péntek 17:58

Köszöntem!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 29., péntek 17:48

Zsombor írta:Kibaszott reális a játék. 4-5 csillagos edzőim vannak, orvosok is maxosak, Sevilla elleni ESZK előtt 9 sérültem van. Azért nevetséges, hogy ezt nem tudják normálisan megoldani. Egy korábbi mentésemben is szezon elején ha valaki lement a boltba tuti hogy combnyak törést szenvedett, de szezon végére ez a helyzet már javult. De ezt a kezdést nem értem.
lehet letölteni realisztikusabb sérülés patch-et.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 29., péntek 16:32

Mondom, hogy reális. 8-1-re csaptuk az Atleticot a Szuperkupa első meccsén. :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 29., péntek 15:04

Kibaszott reális a játék. 4-5 csillagos edzőim vannak, orvosok is maxosak, Sevilla elleni ESZK előtt 9 sérültem van. Azért nevetséges, hogy ezt nem tudják normálisan megoldani. Egy korábbi mentésemben is szezon elején ha valaki lement a boltba tuti hogy combnyak törést szenvedett, de szezon végére ez a helyzet már javult. De ezt a kezdést nem értem.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2015. május 24., vasárnap 23:48

Mindig van meglepetés.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 24., vasárnap 20:47

tucsoki írta: Boltban, "ami nem fizetős, az ingyenes"-nek hívják.
hát ez nem kiskutya kollega, egészen Fenomenális. odAtetted. megaláztad. keményen. ahogy kell. le kell törni az ilyen warezoló kisköcSögök sZarvát. Fogadjunk sEmmiért nem fizet a Jampigyerek.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 24., vasárnap 20:18

mocsok írta:15-el játszik valaki?
hol vette?
Boltban, "ami nem fizetős, az ingyenes"-nek hívják.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. május 19., kedd 20:54

15-el játszik valaki?
hol vette?

Savant
Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
Kedvenc csapatod: Madrid

HozzászólásSzerző: Savant » 2015. május 15., péntek 16:01

Spanyol kupa első kör :D
CRISTIANORONALDO

Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"
:mrgreen:

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. április 24., péntek 19:51

Mi ez a játék, úristen :mrgreen: Letöltöttem a megyei kiegészítőket és az egyik Szabolcs megyei csapatnak a general menedzsere lett Sandro Rosell. Azt meg hogy? :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. április 21., kedd 23:16

KÉP

A csatáraim kicsit kitettek magukért. :mrgreen: Hoztam is a bundást. 5 szezont húztam le eddig, 3 bajnokság 3 kupa + EL döntő esett le eddig. 2 éve amikor 7-8 szezont lehúztam a Dortmunddal, akkor a BL-t is sikerült megnyernem, pont Barca ellen sima 4-0-al. :) Kíváncsi vagyok, most sikerülni fog-e.

Azért néha tényleg olyan kamu ez a játék, 0-2-re mentem Bayern ellen, 10 perc alatt kiegyenlítettek, majd 88. percben 3-2-re megfordították, majd nyertek. :lol: :lol:

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. április 1., szerda 0:52

Hali!

Aki esetleg játszott magyar bajnokságban (FM 12!), az árulja el legyen szíves, hogy hogyan tudta megnövelni a youth recruitment-t és a junior coaching-t? 2017-ben járok a Nyíregyházával és hát a junior coaching-t 1x tudtam fejleszteni, a recruitment-t pedig egyszer se. Ezek pedig kellenének, hogy viszonylag jó magyar ifiket kapjak. Az editorhoz nem nyúltam, mert nem eredetim van.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 30., hétfő 14:09

Nekem a legnagyobb gondom a januar- februar. Barmelyik fm barmelyik csapat, azokban a honapokbN nem megy. Nem tudom miert... Lehet, mert altalaban nagyon szuk a keretem vagy nem tudom. 6-7 meccses gyozelmi szeriam is lehet, mind a 20-22 jatekosom superb morale, de jon a januar, februar es nem tudok goltloni, csak a veresegek, egy dontetlen mar elmenyszamba megy. Ez elojon fm10, 11, 12, 13, 14 lehetek barkivel. Marciusra meg karikacsapasra visszater a csapat formaja
[FIFA WORLD]

Vissza: