Azon kívül, hogy mindenben amiben egy csatárnak jónak kell lennie?numberone1 írta:Te sem tudod megcafonlni, h mi az amivel jobb Kun Benzemanal
33gól 9 gólpassz 85,2%-os passzpontosság. Mindezt egy olyan csapatban aki a bajnokságban 30-al kevesett gólt rúgott.
Benzema 22 gól 10(11) gólpassz, 79,8 % pontosság.
Tehát még csak az sincs, hogy Benzema sokkal jobban szolgálná ki a többieket.
De ezek "csak" statok mondhatjátok. A küzdeni akarásban a két játékost összehasonlítani pedig nem is érdemes, mert ebben kilóméterekkel előrébb áll Agüero.
A terhelésre és a sérülésekre visszatérve, Agüero többet játszott idén, mint Benzema. És mindezt Angliában, ahol jóval nagyobb terhelést kapnak fizikálisan a játékosok.
Ezen kívül Agüero képes eldönteni meccseket, bajnokságot nyerni a Citynek, helyzeteket kialakítani saját magának, küzdeni harcolni valamiért. Benzema addig tud teljesíteni amíg a csapat is jó formában van. De ő nem fogja soha hátára venni a csapatot.
És ezt csak azért írom, mert eddig az volt a kérdés ki a jobb játékos. Nem azért mert én valamikor is megemlítettem volna, hogy én őt akarom itt látni vagy akármi... De ha az a kérdés, hogy ki a jobb focista, akkor eléggé rózsaszín ködben kell lenni ahhoz, hogy Benzemát mondja valaki. Nem hiába mondanák őt nagyobb arányban csak a madridisták, sehol máshol.