Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 25., hétfő 17:55

ha viszont carlot elküldik akkor azok kozül akikkel hírbe hozták egyértelműen klopp kell.

benitez.. atyaég.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 25., hétfő 17:52

Csak megerősítik a pozíciójában Carlo-t, mindenkit elkussoltat Pérez, mutat egy nagy fakkot aztán megy mindenki nyaralni, jövőre meg triplázunk. :Đ
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 25., hétfő 17:50

Nika91127 írta:Lehet Perez apó kiáll a nagyközönség elé,és magára vállalja,hogy az ő hibája volt ez az elrontott év, rosszul igazolt és nem azokat akiket Carlo szeretett volna. De ezen a nyáron Carlo szabad kezet kap és ha kell megválnak 1-2 olyan játékostól is,aki nem a megfelelő szintet teljesíti,legyen bármennyire is nagy reklámarc... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szép álom :/
Nem tudom, sírjak vagy nevessek. Mert ez a poén jól megmutatja, mennyi esély van arra, hogy Carlo maradjon - semmi. (Titkon még mindig van egy naiv énem valahol belül, ami reménykedik, de tudom, hogy elküldik.)

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. május 25., hétfő 17:38

Lehet Perez apó kiáll a nagyközönség elé,és magára vállalja,hogy az ő hibája volt ez az elrontott év, rosszul igazolt és nem azokat akiket Carlo szeretett volna. De ezen a nyáron Carlo szabad kezet kap és ha kell megválnak 1-2 olyan játékostól is,aki nem a megfelelő szintet teljesíti,legyen bármennyire is nagy reklámarc... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szép álom :/

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 25., hétfő 17:35

VanillaSky írta:Ellenkező esetben mi indokolná, hogy tartsunk egy tájékoztatót a szezon végén?
Pedig jól gondolod, De Gea bejelentésére készülnek. :mrgreen:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 25., hétfő 17:23

csabi87 írta:Emery is kèpben van állítólag.
:lol: :ozil:
Sokkal jobb lenne mint Benitez.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. május 25., hétfő 17:12

Ellenkező esetben mi indokolná, hogy tartsunk egy tájékoztatót a szezon végén? Edzőt megerősíteni a pozíciójában?
sajnos én is pont ezt a kérdést vetettem ma fel. :-(

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 25., hétfő 17:09

Már csak 3 óra és kiderül, hogy megy vagy marad...ha megy akkor még legalább 1 hét, hogy Benitezt bejelentsék
Szerintem mindenképp megy. :/ Ellenkező esetben mi indokolná, hogy tartsunk egy tájékoztatót a szezon végén? Edzőt megerősíteni a pozíciójában? (a Bale-De Gea cserét kizárnám :mrgreen: Ö

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 25., hétfő 16:44

Pintér Attila felkészül. :shifty:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 25., hétfő 16:38

Emery is kèpben van állítólag.
:lol: :ozil:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 25., hétfő 16:22

R.M.C.F írta:
Nem akarok beleszólni a vitába,de az a normális egy keretnél,ha mindenkire vonatkoznak a szabályok,úgy van csak egység,és ha az az illető ronaldo akivel baj van,akkor őt kell eltávolítani.....lásd ronaldinho pl.

persze ronaldoval különösebb probléma nem volt,mármint hozzáállásban.
Ugyanugy Moura is vonatkoznak szabalyok, nem csak jatekosokra.

Azt meg senki nem tudja nekem tenyekkel ala tamasztani, h csak Mou lett volna kepes a Realt vissza emelni a szutyokbol. Ez csak olyan szimpatia a portugal fele...
Egy dolog viszont teny, Mou azt kapta meg akit akart, es azt tarthatta meg akit csak akart...ezzel szemben Carlo nem azt kapta akit akart es olyanokat adtak el akiket meg akart tartani. Ebben nem kis kulonbseg van!
Eszméletlen sok kontra gólt lőttünk, mindenki félte a kontráinkat, ez az elem teljesen eltűnt idén.
Na es ez a kontra foci fos.... :lol: A Mou harmadik eveben egy-egy bajnoki meccsekhez kepest az idei gyengebb meccseink szinte feludules volt ahhoz kepest. :roll: Ha voltak meccsek amelyen vallatni lehetett volna, na azok ilyenek voltak.
Ez sajnos így van, Mounak sem volt már maradása itt, de ő építette fel azt amit Ancelotti idén szépen lerombolt.
:lol: :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 25., hétfő 16:02

Már csak 3 óra és kiderül, hogy megy vagy marad...ha megy akkor még legalább 1 hét, hogy Benitezt bejelentsék

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2015. május 25., hétfő 15:56

Januárban írtam még a formaidőzítésről és annak a tudományos hátteréről, kivártam, hogy ez nálunk miként alakul. Azt prognosztizáltam, hogy februárban formajavulás következik ami mostanra éleződik ki, de nem ez történt. Természetes a visszaesés a téli időszakban, ez nálunk is megvolt, sajnos a sérülések miatt túl mélyre sikerült és már nem volt visszaút ebből a kis horvát második komoly sérülése után. Ez gyakorlatilag meghatározta a szezont, kár érte, mert ez nem lett volna olyan nehéz bajnokság és a kellő előny is megvolt, Juve ellen is más lett volna normális középpályával. Kis szerencse kéne, kevesebb sérülés egy minőségi középpályás és egy minőségi támadó, Bale a padra és 4-4-2, minden más adott, a focink jó és élvezhető mellé még rendkívül eredményes is. Bizakodó vagyok és remélem ezt a helyzetet vezetőség is látja (a csapatra gondolok, nem a saját optimizmusomra), a többi rajtuk múlik.

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. május 25., hétfő 15:53

phys írta:Ancelotti régebb óta edző. Ha a két edző kupatárát kell összehasonlítani, magasan nyer Mou, még úgy is, hogy kevesebb ideje edző.
A probléma ezzel az, hogy teljesen mindegy, hogy ki mit hol és mennyit nyert. Ha Real Madridnál elért eredményei ezt nem tükrözik vissza. Mourinho 3 évet volt itt nyert 1 Ligát, 1 Kupát, és 1 Spanyol szuperkupát. Ancelotti 1-gyel kevesebb év alatt nyert 1 BL-t, 1 Kupát, és 1-1 UEFA szuperkupát és klubvb-t.
phys írta:
Toky írta:A jó menedzseléshez megfelelő keret is kell.
Ami az edzőn múlik legalább nagy részben.
Toky írta:De arról is megfeledkezel, hogy legyen bármilyen erős a keret, ha a kulcsjátékosok sérültek, cseszheted.
Ami szintén az edzőn múlik, megfelelő rotálással sokkal kevesebb sérülés lenne. Valamint a keret mélysége is rajta múlik, van -e pótlás, ezzel előre számolni kell.
A baj az, hogy nálunk nem az edzőn múlik nagy részben a keret kialakítása, sem a mélysége. Erről feledkezel meg.
Ancelotti nyíltan kijelentette, hogy neki kell Di Maria és Alonso is. Nem ő engedte el őket. Ahogy Pérez azt is elismerte, hogy semmit nem tudtak Jamesről, csak hallották/látták mit csinált a VB-n, és úgy döntöttek lecsapnak rá. Mikor Ancelotti idejött (2 éve) kért a vezetőségtől egy Vidalt vagy egy Verrattit. Kapta Illarrát, aki sajnos nem vált be, meg tavaly kapott egy Kroost, ami után azon a nyáron elküldték Alonsot.
Benzema sérülései a szezon végére, vagy Modric sérülése - a hírek szerint - köszönhető részben a terhelésnek, DE utóbbié közel sem lett volna ennyire súlyos, ha a horvát nem erőlteti. Másrészről lehet, hogy előbb rendelkezésünkre állt volna, ha nem a Sanitas felelős a rehabilitációjáért. Ugyanakkor sok sérülés van, amiről nem is tehet. Jesé-é, vagy Jamesé például. És ezekre nem lehet felkészülni edzéssel.

Amúgy sokan írták, hogy erőnléti edzőt kell váltani. Abban egyet értek Veled, hogy az edzői kar vezetője Ancelotti, és ezért ebben őt terheli a felelősség.
phys írta:Főleg Casillas és Ramos.
Csak tőlük volt hangos a sajtó, mert ők a csapatkapitányok. De a portugál majdnem a teljes játékosállománnyal összekapott. Engem csak az zavar ezzel, hogy szinte mindenki az egészet Casillas nyakába varrná.
phys írta:De nem tud változtatni, szerinted csak szezon vége után lehet változtatni a hülyeségeken, közben sem tudott. Ezután sem fog.
Hát a kereten szezon közben nehéz. Ha meg nem megfelelő az erőnlét, akkor ahogy Mourinho is az utolsó évében, nem nagyon tud mivel főzni. Bár azon a pár meccsen, amikor Modric játszott a sérülése után, varázslatos módon megszűnt az ívelgetés. Aztán kidőlt, és újra az ment.
A cserékben meg különböző okok miatt valamelyest érthető, hogy nem bízik. Ilyenkor az elnök úrnak kéne olyan keretet biztosítania - bizonyos keretek között -, amilyet az edző kér. Erről meg már írtam fentebb.
phys írta:Ha a jelenlegi opciók közül kell választani nekem Klopp és Emery is jó lenne. Mindkettő sokkal magasabb szintet képvisel taktikailag Ancelottinál.
Először is köszönöm a válaszod!
Nem sokat láttam Kloppból, de amennyit igen, azon az jött le, hogy "Mourinho féle kontra csapatot épít", és hamar megállt a tudomány, ha az ellenfél bekkelt. Arról nem beszélve, hogy nekem ő is Mourinho típusú edzőnek tűnik, csak őrültebb. Nem biztos, hogy a nagyobb sztárjainkkal így boldogulna.
Emery meg szerintem egy Pellegrini féle edző. Kisebb csapatoknál boldogul és ennyi. Lehet, hogy egy nagy edző géniusz, és csak én nem látom. De érdekes, hogy más nagy csapatok elnökei sem. Valencia után volt Oroszországban, de nem jött be neki, aztán most a Sevillával megnyerte Wiki szerint az első címét, egy EL kupát.
phys írta:Ez sajnos így van, Mounak sem volt már maradása itt, de ő építette fel azt amit Ancelotti idén szépen lerombolt.
Nem hiszem, hogy az olasz bármit is lerombolt volna. Egyrészt a nagy kontracsapatból hiányzik Alonso, akit nem Ő engedett el, illetve Di Maria helyett egy Bale van. Másrészről nagyon ritkán tudunk már kontrázni, mivel az ellenfelek vagy beállnak védekezni, vagy mi szorítjuk be őket. Ez utóbbit meg nagyon ritkán lehetett látni, és akkor sem ilyen huzamos ideig a portugálnál. Szóval szerintem inkább épített, mintsem rombolt.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. május 25., hétfő 15:35

tucsoki írta: Igen, le lehet ennyire egyszerűsíteni. A játékosok tökéletesek (akár hozzáállás, magatartás terén) a mai napig, Mou csak zavarta őket. Pepe-t ellenszenvből dobta a padra, nem azért mert Varane olyan formában játszott hogy azóta is emlegetjük azokat a meccseket.
Nehéz dolog az egyoldalúság.
Senki sem mondta, hogy tökéletesek, sőt. Eurómilliókat kereső, nagyarcú primadonna a többség, ezt el kell fogadni. Csak érdemes megnézni, hogy most Ancelottinál milyen a légkör, és milyen volt Mounál. Ancelottinál még a cserejátékosok is a maradása mellett kampányolnak, akik alig kaptak lehetőséget a szezonban.
Apropó, ha emlékezetem nem csal, Pepe előbb került a padra, minthogy jöttek volna Varane nagy meccsei. Persze ha nem így van, cáfoljatok rám.

phys
Veled meg teljesen felesleges vitázni. Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2015. május 25., hétfő 15:33

phys írta:Ha a jelenlegi opciók közül kell választani nekem Klopp és Emery is jó lenne. Mindkettő sokkal magasabb szintet képvisel taktikailag Ancelottinál.
Ezt kifejthetnéd egy kicsit .... főleg arra lennék kiváncsi hogy miben lenne más ? amugy már ha itt tartunk akkor Klopp miért lenne előrelépés ? mert ha mondjuk a tavalyi szezont nézzük akkor Carlo agyonverte a bundesligát ahol idén Klopp elég rendesen felsült.... Emery neve meg csak nekem furcsa ? kicsit szerintem túl van értékelve .... ha edzőt kellene hozni akkor gondolkodjunk már komoly edzőkbe.

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. május 25., hétfő 15:33

phys írta:
Zsombor írta:Semmi konkrétum
Mi az, hogy semmi konkrétum ?:D Az hogy 0 kontrajátékunk lett, az nem konkrétum? Valamiben a legjobbak voltunk és már sehol nem vagyunk két eszméletlen gyors szélsővel? Régen is ott volt Alonso és Özil, még sokkal lassabb volt a csapat.

Ami jó eleme volt a játékunknak azt nem kellett volna leépíteni. Helyette itt van nekünk a sok beadás szélről. Támadókkal a kp-n egy olyan játékrendszerben amit ráhúzott a keretre CA, mert világ életében ezt játszotta és mást nem ismer.
Talán azért nincs olyan kontrajátékunk mint a Mou érában, mert a keret a szép és kombinatív játékra alkalmasabb inkább? Vagy mert teljesen más edző Ancelotti és a saját ízlése szerint akarja alakítani a csapatot? Egyébként ha szerinted Bélával tudnál kontrajátékot játszatni akkor Te nem láttad az idei szezonját.Egyébként én pl nem szeretnék kontrajátékot játszó Madridot látni(persze ha olyan a szitu igen lehet ez egy nagy fegyver és szerintem simán tudjuk is ezt játszani Ancelotti alatt).Hatalmas baromságokat írsz még mindig az itt a baj.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 25., hétfő 15:31

Zsombor írta:
tucsoki írta:
Összeveszett mindenkivel, csak néha nem árt azt is megjegyezni, hogy miért
Ismételten. Megmagyarázod, hogy ugyan összeveszett, de hát miért is. Miért is? Mert meghúzott egy lépést Iker padra ültetésével, amivel nem is lett volna gond, csak utána továbbra is azt hitte, hogy ő tévedhetetlen, okosabb mindenkinél, nem véletlenül tette padra Pepét, balhézott össze Cével, Ramos-szal. És amikor már mindenki ellene fordult, akkor is azt gondolta, hogy ő több ennél, ezért képtelen volt megújulni, levetkőzni azokat a hibákat, amik még most, a PSG ellen is felmerültek
Igen, le lehet ennyire egyszerűsíteni. A játékosok tökéletesek (akár hozzáállás, magatartás terén) a mai napig, Mou csak zavarta őket. Pepe-t ellenszenvből dobta a padra, nem azért mert Varane olyan formában játszott hogy azóta is emlegetjük azokat a meccseket.
Nehéz dolog az egyoldalúság.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 25., hétfő 15:30

h3x0r írta:
phys írta:Szó sincs arról, hogy Mou-nak maradnia kellett volna. Lehetett volna választani, hogy őt vagy Ramost és Casillast küldjük el, ezt nem merte meglépni senki.
Nem csak Ramost es Casillast, hanem ott volt meg Pepe, Ronaldo es ki tudja meg hanyan.

Nem akarok beleszólni a vitába,de az a normális egy keretnél,ha mindenkire vonatkoznak a szabályok,úgy van csak egység,és ha az az illető ronaldo akivel baj van,akkor őt kell eltávolítani.....lásd ronaldinho pl.

persze ronaldoval különösebb probléma nem volt,mármint hozzáállásban.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

phys
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Modric

HozzászólásSzerző: phys » 2015. május 25., hétfő 15:28

Zsombor írta:Semmi konkrétum
Mi az, hogy semmi konkrétum ?:D Az hogy 0 kontrajátékunk lett, az nem konkrétum? Valamiben a legjobbak voltunk és már sehol nem vagyunk két eszméletlen gyors szélsővel? Régen is ott volt Alonso és Özil, még sokkal lassabb volt a csapat.

Ami jó eleme volt a játékunknak azt nem kellett volna leépíteni. Helyette itt van nekünk a sok beadás szélről. Támadókkal a kp-n egy olyan játékrendszerben amit ráhúzott a keretre CA, mert világ életében ezt játszotta és mást nem ismer.

Vissza: