R.M.C.F, azért van ez a lincshangulat, mert itt nem Carlo személyéről és szakmai minőségéről szól a döntés, hanem kizárólag arról, hogy nyerünk trófát-maradsz, nem nyerünk trófeát-takarodsz. Ez a mentalitás vezet oda, hogy Perez elnöksége alatt milyen tragikus a trófeák száma egyébként - úgy, hogy abban vaskosan benne van Del Bosque néhány évéből egy csomó trófea, ami felhúzza a dolgot, de utána néma csönd és hullaszag.R.M.C.F írta:Durva ez a lincshangulat. Hát ezt hozza a szimpátia. Én sem a menesztése mellett voltam de igazából nem valami extra kuriózum volt a munkássága. oké ritka nagy pechünk volt idén de carlo is benne volt szépen.
A folyamatokról van szó, amelyek pozitívak voltak Carloval, nyugalom, játékminőség fejlődése teljes kerettel... Az hogy nem nyertünk trófeát, persze, Carlo felelőssége IS, de messze nem egy személyben, mert a játékosok és az elnökség is vastagon benne van. A szerencsétlenségeinkről, kapufákról, sérülésekről már ne is beszéljek.
Más, Carlo reakciója. Úriember, nem fog Perez ellen beszélni (de majd én megteszem helyette): http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... ID=HP_BN_1