Egészen biztos vagyok abban, hogy két opció közül az egyik lesz:
- Zidane
- Nagy név
Azt gondolom, hogy vagy Wenger, vagy pedig Zidane lesz az edzönk jövöre..(vagy egy harmadik.. de az egyik opció biztos
)
Wenger szerintem belefáradt az angoloknál, Perez meg nem hiszem, hogy csak úgy egy lutri emberre cserélte volna le Ancelottit.
Egészen biztos, hogy le van minden vajazva az utóddal, nem hiszem, hogy kicseszte az olaszt és most otthon agyal, hogy mi legyen. Egy kész projekttel kellett elöállnia Pereznek.
Mert azért azt meg kellett magyaráznia, hogy miért teszi ki. Sokan szerették az olaszt és akkora krízis nem volt, hogy el kelljen zavarni.
Azt meg nyilván nem mondhatja, hogy szar keretet tettünk alá, ö meg nem tudott duplázni a BL-ben így sem, így behisztiztem és kitettem, elvertem rajta port, mert az elfogadhatatlan, hogy ha van az embernek egy Khedira és egy Illarra, valamint egy csoda Jesé akkor miért nem szállít egy triplát minimum...Ezt csak nem lehet mondani.
Meglepödnék, ha Klopp-féle fazonokra cserélné le az olaszt. Mert hiába akár a német még jó is lehetne..kérdéses..de szart sem bizonyított még a legmagasabb szinten. Azon túl, hogy a bundesligában a Dortmunddal egy ideig ment majd belebukott.
Nevet és projektet kell Pereznek teríteni az asztalra..ezt tudja ö is szerintem. Repkedni fognak a 100 milliók idén nyáron is hál'istennek, mégjobban felcseszi a piaci árakat és 'megad mindent' az új edzönek majd...
A lemez pedig pörög tovább mint sokadszor..sokadszor..