Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Erröl vélemény? Az első 10 percben a Realról van szó, szóba kerül miért kellett elküldenie Pereznek Ancelottit. Nem provokáló jelleggel linkeltem be. A szemüveges csóka kifejezetten Madrid-szurkoló.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szóba került Alves, csak el kell olvasni a nyilatkozatát odaátról. Mindent elmond a személyiségéről. Ilyen nagyképű, pökkhendi dumát senki nem enged meg magának. Még az én zsebemben is kinyílt a bicska.
Hiába fantasztikus képességű labdarúgó, a stílusa igazi brazilos.
Hiába fantasztikus képességű labdarúgó, a stílusa igazi brazilos.
-
Alves tipikusan az a "nem szimpatius figura" az ellenfél szurkolóinak. Vannak ilyen játékosok, akiket csak akkor viselsz el, ha a te csapatodban játszik, de ott is csak akkor, ha jól játszik. Mint tavasszal. De előtte 2 évig én a halálba kívántam. Mikor épphogy hozzáérnek és azzal az eltorzilt fejével ordibál, aztán agyonrúgja az ellenfelet és gúnyosan integet meg csapkod a bíró felé. Ha a Real-ban játszana mi is gyűlölnék, ez teljesen nyilvánvaló. De úgy néz ki megszabadultok tőle, mert nem fog hosszabbítani.Sastre írta:Alves szerintem már akkor egy kis sunyi tapló volt, amikor Sevillás volt. Emlékszem, kiharcolt egy szabadrúgást, aztán gyorsan felpattant a földről, és rápöccintette Raúlra... aztán elkezdett mutogatni, hogy hé spori, nem engedte elvégezni a szabadrúgást... aztán Raúl kapta is a sárgát, de csak legyintett egyet Alvesre, hogy "jól vagy hülye gyerek..."
Ancelotti: Biztos voltam benne, hogy elküldik már akkor, mikor megnyertük a bajnokságot. Ahogy olvasom a fórumot, szinte minden szurkoló arról beszél, hogy majdnem megvolt a BL döntő, de azt elfelejtitek, hogy az elmúlt 7 évben összesen 1x jött össze a bajnokság még José-val. Szerintem ez volt az utolsó szög a koporsójában, nem a BL kiesés. Ismerjük Perez megalomán énjét, de szerintem azt ő sem gondolhatja, hogy minden évben BL-t kell nyernie a csapatának, mert ha nem akkor repül az edző, bármennyire is szeretik Madridban. Bajnokságot viszont lehet nyerni sorozatban. Más kérdés, hogy Modric kidőlése a bajnoki címet mennyire befolyásolta, mert már a horvát kiesése előtt leszálló ágra került a csapat.
BL-ben számít minden hiányzó, de a bajnoki cím szempontjából ez nem befolyásolhat ennyire egy Real Madridot. Mikor szegény Tito miatt szívtunk a Bayern ellen és Messi-t tavasszal minden meccsre úgy kellett összedrótozni, akkor is megnyertük a bajnokságot pontrekorddal. Szóval szerintem Carlo végzete ez volt és ismerve a pályafutását, jövőre se lett volna nagyobb esélye megnyerni a Ligát. Inkább kupa edző, más kérdés, hogy a sokat emlegetett Benítez szintén.
Azt viszont nem tudom miért félnek tőle ennyien. Még alá sem írt, de már temeti a fél fórum. Valahogy az az érzésem mindig, hogy ez a Real Madridnál szokássá vált és Perez is sokszor úgy gondolkodik mint egy szurkoló. Csapong ide oda. Egyik héten megy a triplázunk, leverünk mindenkit szlogen, rá 3 hétre meg a fél csapatot el akarjátok adni. Perez is valahogy így viselkedik. Kitűzi, hogy mindenhol mindig mindent a Real-nak kell nyerni, aztán ha balul sül el vmi, nem is kell rosszul játszania a csapatnak, akkor jön az edzőváltás, kapkodás stb..
Voltak bőven hibái Ancelotti-nak, aki szerintem nem akkora edző mint amekkorának tartják páran, de ahogy nekünk jelenleg Luis Enrique a megfelelő szakember, mert pont azt hozta ami kellett és amúgy sincs értelmes alternatíva, addig a Real-nak meg ugyanez Ancelotti. hiába fafejű, hiába nem szeret cserélni, mert sosem szeretett, hiába nem tud belenyúlni a meccsbe, pont olyan személyiség volt, aki José után kellett. Meg is látszott a 2014-es éven. A tavasz és az ősz is remekül sikerült, aztán elfogyott a lendület és Carlo nem az az ember, aki a kakiból gyorsan kirángatja a csapatot. Valószínű Perez is átrágta magát ezeken és ezért döntött úgy, hogy inkább más szakemberre bízza vagy ahogy ő fogalmazott, új impulzusokra van szükség.
Ha Benítez lesz a "szerencsés" a padra, én nem fogom temetni. BL-ben a legjobb 4 vele is simán meglehet, onnan már lutri mindenkinek, a bajnokság meg Carlo-val se lenne jobb soha. Nem az a fajta edző, aki évről-évre agyon nyeri magát. Pedig volt a keze alatt Zidane féle Juve, akikkel 1x sem tudott nyerni, egy Milan Seedorf-fal, Kaká-val, Maldinivel, Sevcsenko-val, Inzaghi-val.
Klopp-ot nem értem miért akarják többen is. José Mourinho 2.0 a pali. Nemrég lett elüldözve a portugál, mert akkora arca van és olyan arrogáns, hogy a fél csapatot majdnem elkergette, erre most többen Klopp-ot hoznák ide, aki talán még vicsorgósabb, cserébe fele akkora tekintélye sincs, mint Mourinho-nak.
Szóval adja magát, hogy Benítez vagy a még lutribb Zidane-t bevállalja és ha nem jön össze akkor a francia zseni már az első évben kinyírja magát Madridban....örökre....szerintem ezt most még nem merik megkockáztatni. Pep helyzete teljesen más volt, felesleges is összehasonlítani vagy párhuzamot vonni.
Én is csapongtam Carlo-val ide-oda, ebből is látszik mennyi minden szólt mellette és ellene.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Alves szerintem már akkor egy kis sunyi tapló volt, amikor Sevillás volt. Emlékszem, kiharcolt egy szabadrúgást, aztán gyorsan felpattant a földről, és rápöccintette Raúlra... aztán elkezdett mutogatni, hogy hé spori, nem engedte elvégezni a szabadrúgást... aztán Raúl kapta is a sárgát, de csak legyintett egyet Alvesre, hogy "jól vagy hülye gyerek..."
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Én bírtam a stílusát, lehet rajta röhögni. Azonkívül mindig odatette magát, küzdött, hajtott a mezért. Oké lehet, hogy az El Classico-kon felvette Mou-korszak "stílusát" de akkoriban a játékosok nagyrésze beleállt a konfliktusokba.sonic írta:Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat. Mar a Barca elott is egy kifejezetten visszataszito alak volt. Aztan ez a Barcanal sem valtozott.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,
Som i Serem!
6oat
6oat
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mikor volt Alves szimpatikus figura? Ez most elgondolkodtat. Mar a Barca elott is egy kifejezetten visszataszito alak volt. Aztan ez a Barcanal sem valtozott.DinhoL írta: szimpatikus figura volt,
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- h3x0r
Mostmar kivancsisagbol csak megneztem kik regisztraltak utoljara. A legutobbi 11 felhasznalobol, akik hozza is szoltak valamelyik temahoz, 9 barcas.Drake írta:Szépen lassacskán átvesszük a hatalmat...Adjatok 1 évet és az újabb triplázás után barcácskám.hu lesz az oldal neve.
-
Kb. ekkora észlény az emberünk.DinhoL írta:Alvest én se értem mi lett vele..Pár éve még a veséjét odaadta volna Abinak, szimpatikus figura volt, most meg folyamatosan hisztizik és többet akar.Teljesen "elsznobosodott". Utálom a pénzéhes játékosokat de legalább ne most menjen el mikor végre formába lendült..
-
Én is azt mondom, hogy a tavaszi jó játék figyelem felkeltés volt. Kár érte, mert még ennyi idősen is messze a legjobb a posztján ha odateszi magát. Lehet itt Lahm-ot vagy akárkit emlegetni, ha Alves a maximumot nyújtja, a közelében sincs senki azon a poszton.
Amúgy a belinkelt nyilatkozat a sajtótájékoztató vége volt, a lényeget előtte mondta.
Csak a BL döntő után mondja el, hogyan tovább. Állítása szerint nem becsültük meg eléggé és ez elgondolkoztatja. Hogy ezen mit ért, azt csak a jóisten tudja.
Ha jól emlékszem 3 féle szerződést toltunk az ügynökéhez és már december óta megy a huza-vona. Nem tudom neki mit jelent, hogy nem becsültük meg, bár azt hiszem a pénzre gondolt. Mi másra. Gondolom Messi, Iniesta és Neymar mögé szeretett volna felsorakozni.
Sajnos a brazilokban ez benne van. Neymar-ral meg fog gyűlni a bajunk hosszü távon. Nem lesz Messi. Szerintem brazilia sztárját sokáig nem tudjuk megtartani. PSG v City olyan fizetéssel fogja bombázni amire előbb utóbb rá fog bólintani.
Amúgy a belinkelt nyilatkozat a sajtótájékoztató vége volt, a lényeget előtte mondta.
Csak a BL döntő után mondja el, hogyan tovább. Állítása szerint nem becsültük meg eléggé és ez elgondolkoztatja. Hogy ezen mit ért, azt csak a jóisten tudja.
Ha jól emlékszem 3 féle szerződést toltunk az ügynökéhez és már december óta megy a huza-vona. Nem tudom neki mit jelent, hogy nem becsültük meg, bár azt hiszem a pénzre gondolt. Mi másra. Gondolom Messi, Iniesta és Neymar mögé szeretett volna felsorakozni.
Sajnos a brazilokban ez benne van. Neymar-ral meg fog gyűlni a bajunk hosszü távon. Nem lesz Messi. Szerintem brazilia sztárját sokáig nem tudjuk megtartani. PSG v City olyan fizetéssel fogja bombázni amire előbb utóbb rá fog bólintani.
- DinhoL
Nem tudom, hogy melyik volt előbb. De lehet igazad van. De tél előtt nem kéne lépnie az tuti.palesz77 írta:Vajon miért lendült ekkora formába, pont a szerződéshosszabbítás, vagy egy új ajánlott előtt.. Megkapná az új szerződését, jönne az őszi forma, 90%-ig biztos vagyok benne.DinhoL írta: Utálom a pénzéhes játékosokat de legalább ne most menjen el mikor végre formába lendült..
Som i Serem!
6oat
6oat
- DinhoL
Te hülye vagy, már bocs.. Barcácskám te jó ég..Drake írta:Szépen lassacskán átvesszük a hatalmat...Adjatok 1 évet és az újabb triplázás után barcácskám.hu lesz az oldal neve.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Szépen lassacskán átvesszük a hatalmat...Adjatok 1 évet és az újabb triplázás után barcácskám.hu lesz az oldal neve.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Vajon miért lendült ekkora formába, pont a szerződéshosszabbítás, vagy egy új ajánlott előtt.. Megkapná az új szerződését, jönne az őszi forma, 90%-ig biztos vagyok benne.DinhoL írta: Utálom a pénzéhes játékosokat de legalább ne most menjen el mikor végre formába lendült..
- DinhoL
Alvest én se értem mi lett vele..Pár éve még a veséjét odaadta volna Abinak, szimpatikus figura volt, most meg folyamatosan hisztizik és többet akar.Teljesen "elsznobosodott". Utálom a pénzéhes játékosokat de legalább ne most menjen el mikor végre formába lendült..
Som i Serem!
6oat
6oat
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Adj nekünk egy évet és szép kis madridista lesz belőled Legalább te nem azzal indítasz, hogy ki az a Guti, jó pontNero írta:Ja amúgy én is egy újabb barcás vagyok ( ), de én tényleg nem provokálni vagy álszenteskedni jöttem. A eurobarcát 10.000 hsz után után meguntam, az nso meg egy állatkert.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
Nekem nagyon nagy kedvencem az öreg Dani, de ez a mai különszáma egy vicc volt. Csak azért összerendelt egy sajtótájékozatót, hogy elsírja mennyire szemét módon bánik vele a klub. Én szeretném ha maradna mert jelenleg nincs senki a piacon aki letudná hozni ezt a szintet ami Ő, de ha neki ekkora teher a Barca játékosának lenni (állandó kezdő, ittvan a legtöbb barátja, a családja is jól érzi itt magát, ittvannak a válllakozásai), akkor el lehet menni a Unitedbe vagy a PSG-be bohóckodni.h3x0r írta:„Szégyellném magam a Cuatro (madridi illetőségű tévécsatorna – a szerk.) munkatársainak helyében. Megnyertük a bajnokságot, de ők még mindig a Real Madrid tavalyi BL-győzelméről beszélnek. Kérem...” – panaszkodott Dani Alves, aki a Marca újságírójának kérdésére nem volt hajlandó válaszolni.
Ja amúgy én is egy újabb barcás vagyok ( ), de én tényleg nem provokálni vagy álszenteskedni jöttem. A eurobarcát 10.000 hsz után után meguntam, az nso meg egy állatkert.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Pont ma olvastam twitteren, labdaszerzések:BBeno máshol írta:érdekes módon a barca elbírja a msn-t. ott aztán mindenki halálra védekezi magát. ja nem. csak épp mögöttük güriznek annyit amennyit nálunk soha. ezért kell a kp-t is megerősíteni. csapatvédekezés náluk is annyit hogy a hátsó hetes melózik ezerrel.
2013/14: Messi 62, Neymar 82
2014/15: Messi 161, Neymar 166
Messi 2,92 , Neymar 3,4 és Suárez pedig 2,1 labdát szerzett 90 percekre bontva idén. Emellett Suárez folyamatosan futkározik és letámad, már a kapust is csomószor zavarja, Messi és Neymar pedig szintén sokkal keményebben dolgoznak, mint tavaly. Úgyhogy nem, ez pont nem így van ahogy leírtad, ezért is működik jól a védekezésünk, mert már elől megkezdik a srácok.
- h3x0r
„Szégyellném magam a Cuatro (madridi illetőségű tévécsatorna – a szerk.) munkatársainak helyében. Megnyertük a bajnokságot, de ők még mindig a Real Madrid tavalyi BL-győzelméről beszélnek. Kérem...” – panaszkodott Dani Alves, aki a Marca újságírójának kérdésére nem volt hajlandó válaszolni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
El van tiltva, nem lesz a copán.lesliejr írta:Miért? A válogatottól még mindig el van tiltva?
-
Miért? A válogatottól még mindig el van tiltva?