Edző és vezetőség
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Vicente del Bosque mai nyilakozata során: "Rafa Benítez egyike a világ legjobb edzőinek"
szerintem megnyugodhatunk :Đ
szerintem megnyugodhatunk :Đ
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
realmadridfan írta:Hát lehetett olvasni itt olyanokat, hogy sír az egész család fuera perez, olyan, mint mikor VdB-t küldte el stb. Várnék még ezzel. Azt se tudjuk ki jön helyette. Beníteznek én sem örülnék egyébként, de várnék vele egy 2 hónapot, mielőtt fuerázok Zidane v Klopp pl remek választás lenne, más-más okokból, de mindkettőnek örülnék.madridronie írta:A világvége hangulattól szerintem baromira messze vagyunk
Zidanenak én is örülnék, de nagyon félteném. Nincs még annyi tapasztalata, és tudjuk hogy itt nem lehet hibázni. A szívem szakadna meg ha egy sikertelen szezon után ő is el lenne küldve, és az nem biztos, hogy jót tenne a karrierjének sem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- realmadridfan
Hát lehetett olvasni itt olyanokat, hogy sír az egész család fuera perez, olyan, mint mikor VdB-t küldte el stb. Várnék még ezzel. Azt se tudjuk ki jön helyette. Beníteznek én sem örülnék egyébként, de várnék vele egy 2 hónapot, mielőtt fuerázok Zidane v Klopp pl remek választás lenne, más-más okokból, de mindkettőnek örülnék.madridronie írta:A világvége hangulattól szerintem baromira messze vagyunk
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
madridronie írta:A világvége hangulattól szerintem baromira messze vagyunk; ugyanakkor minimum nyugtalanító, bőven kétségekkel teli a helyzet most; és sokkal inkább az, mint lett volna még 1 évvel Carloval a padon; ugyanis egyelőre semmi jel nem mutat arra, hogy ez egy acélosabb projekt lenne majd, mint az előzőek, sőt! Ez itt a probléma és a keserűség, pesszimizmus legfőbb oka; de kívánom, egyben remélem, hogy Perez papa aztán ránk cáfol ezzel a döntéssel!Teljesen irracionális gondolkodás világvégét kiáltani.
Miért ne lehetne? Ez acélos volt? Nem hinném.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A világvége hangulattól szerintem baromira messze vagyunk; ugyanakkor minimum nyugtalanító, bőven kétségekkel teli a helyzet most; és sokkal inkább az, mint lett volna még 1 évvel Carloval a padon; ugyanis egyelőre semmi jel nem mutat arra, hogy ez egy acélosabb projekt lenne majd, mint az előzőek, sőt! Ez itt a probléma és a keserűség, pesszimizmus legfőbb oka; de kívánom, egyben remélem, hogy Perez papa aztán ránk cáfol ezzel a döntéssel!Teljesen irracionális gondolkodás világvégét kiáltani.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- realmadridfan
Többnyire igazat adok. Ugyanakkor eléggé szakmaiatlan és idealisztikus azt gondolni, hogy csak az edző vagy csak az elnök lehet a hibás egy bukott átigazolási politikában. A valóságban ezt nem 1 v 2 ember dönti el, hanem az egész szakmai stáb, az elnök jóváhagyásával, aki az üzleti részét intézi.pheco írta:Mondjuk ezen lehetett volna javítani a következő szezonra azzal, ha Khedira, Illarra, Lucas Silva plusz esetleg Jesé és Chicharito helyett olyan cserék vannak akikben megbízik Carlo. Szegény Chichat nem is venném ide, hajtott, meglőtte a maga góljait. De többi helyett kicsit jobb cserékkel előbb letette volna Kroost vagy Modricot a padra a kisebb meccseken. Nem tudom, hogy ez a gyenge pad Carlo vagy Pérez hibája, én utóbbira tippelek.realmadridfan írta:annyira fáradt mindenki tavaszra, hogy inkább ívelik a labdát, mert az kevesebb energia. Teljesen irracionális gondolkodás világvégét kiáltani.
Na itt most 2 lehetőség áll fenn:
- Perez nem veszi komolyan a saját stábját és magának igazol. Ekkor hitelét veszti a közös munka, mert semmi értelme itt tartani az edzőt, ha nem választhatja ki, hogy kivel szeretne dolgozni. Ha egy igazán erélyes úriemberről van szó, ahogy itt emlegetve van, akkor önmagától feláll és azt mondja, hogy kösz ebből nem kérek. Azért vegyük azt is számításba, hogy jópár millát keresett euróban Carlo is, nem beszélve az egyoldalú szerződésbontáskor neki járó összegről, szóval ez is simán benne lehet...és megmondom őszintén egy cseppet sem hibáztatnám érte.
- Carlo és a stáb Perezzel egyeztetve hozta meg ezeket az epic fail döntéseket, ahol a józan ész azt diktálja, hogy az edzőnek van nagyobb szava, hogy kit akar edzeni, a vezetőség maximum beinthet, hogy nincs elég pénz most erre. Ezt tartom egyébként reálisabbnak.
Ha viszont az első eset is állna fenn, egyszerűen akkor sem igaz, hogy nem lehetett volna pihentetni, kérdezem én, mi indokolta, hogy bivalybasznád csapata ellen a kupában is kezdett Toni? Vagy a granada ellen, elche ellen otthon stb? Agyonnyert BL-csoportkörben padoztak a cserék indokolatlanul. Modric elsietett kezdőbe rakása a rehab után azonnal a rövidtávú eredmények érdekében? Ne állítsuk már be Carlot szentként, hibázott ő jócskán sajnos.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk ezen lehetett volna javítani a következő szezonra azzal, ha Khedira, Illarra, Lucas Silva plusz esetleg Jesé és Chicharito helyett olyan cserék vannak akikben megbízik Carlo. Szegény Chichat nem is venném ide, hajtott, meglőtte a maga góljait. De többi helyett kicsit jobb cserékkel előbb letette volna Kroost vagy Modricot a padra a kisebb meccseken. Nem tudom, hogy ez a gyenge pad Carlo vagy Pérez hibája, én utóbbira tippelek.realmadridfan írta:annyira fáradt mindenki tavaszra, hogy inkább ívelik a labdát, mert az kevesebb energia. Teljesen irracionális gondolkodás világvégét kiáltani.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jelzés értékű, hogy a Madrid közeli források szinte egytől-egyig tiszteletben tartják a döntést; ugyanakkor hibás, érthetetlen, indokolatlan, kockázatos lépésnek tartják azt!
A pletykák szerint José Ángel Sánchez győzte meg Perezt, hogy ő legyen a befutó; mellékesen egyébként Rafa nagy barátja Flo papa jobb keze, akit már régóta szeretne ismét Madridban látni. Az már más kérdés, hogy ténylegesen mennyire sikerült az elnököt meggyőzni; maradjunk annyiban, hogy tegnap abszolút nem láttam rajta azt a magabiztosságot, amit az egyik újságíró kérdésére; miszerint: – Mi oka van annak, hogy Ancelotti nem folytathatja? - adott válasza mi sem bizonyított számomra jobban: – Nos, nem tudom. Majd eztán jött a sablon az új impulzusokról duma stb... Valamint az ellentmondások; ugyan kedvelte Carlot, mégis kib@ssza. Hát no comment! Egy biztos, ha ez a húzása nem jön be; semmi nem marad, ami mögé pajzsként bújhatna; mert az szerintem vitathatatlan, hogy egyáltalán nem volt indokolt és égető még ez az edzőváltás. Továbbá lassan azon sem lenne hátrány elgondolkodni, hogy milyen filozófiát követnénk, mert jelen pillanatban a hazai (Barca, AtMa) és a nemzetközi főbb riválisaink is évek óta tudják, hogy mit akarnak játszani, csak mi nem, de a helyzet az, hogy már 2003 óta nem! Na meg nem bánnám, ha a sportigazgató poszt is rendeződne már; akkor talán jobb helyeken nem fordulhatna elő, hogy Xabi augusztus 28-án mindenféle előzmény nélkül, csak mert böffent egyet jófejségből, megfelelő pótlás nélkül lazán távozhat.Ha Benitez lesz a befutó
Ezzel kapcsolatban külföldön is sokan hasonló véleményen vannak; fizikális problémák, rossz erőnlét --> talán döntőbb e tekintetben az, hogy össz-vissz 14-15 használható ember volt a keretben és ezért halt meg mindenki a szezon második felére.Ez tök jó duma ez a késői csere, de nézzük már meg a gyakorlatban ez hogy nézett ki?
Ki az aki azért veri a mellét, mert Carlo a Barca, juve stb. ellen nem hozta be a 60. percben Illarat vagy Jeset? Mert ennyi lehetősége volt, nem több. Amikor alapból pihentetett, mint a Bilbao vagy Valencia ellen akkor rendre hulott a pont. Persze a gála 11 el is a fáradtság miatt, de ezt ki h kerülte volna ki?
Igen szarabbul forgatott mint kellet volna, de ez utólagos okoskodás is egyben. Valószínűleg látta látta, h felesleges építeni a cserekre a szezon döntő szakaszában, mert látta h edzésen amit leadnak az lofasz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2015. május 26., kedd 13:12-kor.
RealMadrid
RealMadrid
- realmadridfan
Ha reálisan nézzük abszolút nem halálos hiba elküldeni Carlot. Lehet jó lesz, lehet nem, egyelőre nem tudni. Az állandóság jó dolog, csak én nem szeretném azt az állandóságot konzerválni, hogy folyamatosan szopizunk a rangadókon és annyira fáradt mindenki tavaszra, hogy inkább ívelik a labdát, mert az kevesebb energia. Teljesen irracionális gondolkodás világvégét kiáltani.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én Jelenleg ott tartok, hogy félek feljönni fórumra. Mostanság olyan hírek vannak csak amik egy apr 1-re is erősek...ericco írta:Ha Benitez lesz a befutó, az egész fórum átmegy Matt-be. Alig várom
Ez tök jó duma ez a késői csere, de nézzük már meg a gyakorlatban ez hogy nézett ki?
Ki az aki azért veri a mellét, mert Carlo a Barca, juve stb. ellen nem hozta be a 60. percben Illarat vagy Jeset? Mert ennyi lehetősége volt, nem több. Amikor alapból pihentetett, mint a Bilbao vagy Valencia ellen akkor rendre hulott a pont. Persze a gála 11 el is a fáradtság miatt, de ezt ki h kerülte volna ki?
Igen szarabbul forgatott mint kellet volna, de ez utólagos okoskodás is egyben. Valószínűleg látta látta, h felesleges építeni a cserekre a szezon döntő szakaszában, mert látta h edzésen amit leadnak az lofasz. És nem lepődnék meg ezen egyik csere ember esetében sem.
Igen szarabbul forgatott mint kellet volna, de ez utólagos okoskodás is egyben. Valószínűleg látta látta, h felesleges építeni a cserekre a szezon döntő szakaszában, mert látta h edzésen amit leadnak az lofasz. És nem lepődnék meg ezen egyik csere ember esetében sem.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ha Benitez lesz a befutó, az egész fórum átmegy Matt-be. Alig várom
Merci Zizou!
- soroslop
- Kedvenc csapatod: Darnózseli SE
utolsó emlékem Benítezről a 2007-es BL döntő, ahol 78-ik percben hozta be Crouchot, 0-1-nél, és fogtam a fejem, hogy mi a faszra várt eddig. Most megnézve persze már 59-nél bejött Kewell is (illetve hú baszki, milyen Milan volt az).
mindegy, ez a késői cserélés csak egy tünet volt Carlonál, nem a fő gond.
mindegy, ez a késői cserélés csak egy tünet volt Carlonál, nem a fő gond.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kloppnak örülnék a legjobban. Nem tudom mennyire biztos a forrás miszerint pihen 1 évet. Ha ő nem jön, akkor nem igazán van olyan edző, akire nem húznám a számat. Heynckest kéne reaktiválni, neki is tudnék örülni.
Viszont nagyon tartok attól, hogy Benítez jön. A legnagyobb gondom, hogy nem tudom elképzelni, hogy konkrét elképzelésekkel jön és úgy alakul a keret, ahogy ő szeretné. Szerintem Pérez levadássza Pogbát 100 körül, plusz marad Bale, aztán Benítez rakja össze a csapatot, ahogy tudja. Kicsit Pellegrini feelingem lenne a spanyollal.
Viszont nagyon tartok attól, hogy Benítez jön. A legnagyobb gondom, hogy nem tudom elképzelni, hogy konkrét elképzelésekkel jön és úgy alakul a keret, ahogy ő szeretné. Szerintem Pérez levadássza Pogbát 100 körül, plusz marad Bale, aztán Benítez rakja össze a csapatot, ahogy tudja. Kicsit Pellegrini feelingem lenne a spanyollal.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tegnapi nyilatkozatával Perez csak azt érte el, hogy amit Carlo megteremtett, nyugalmat a csapat körül, szétbarmolta a fenébe. Perez a felhajtást kedveli, CA jelenlétében ez sem volt lehetséges.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Remy írta:Szóval Carlonál hiba volt, hogy nem cserél. Most beszéltem egy Poolos ismerősömmel, és ő pont azt hozta fel hibaként Beníteznél, hogy nem cserél, csak a meccs legvégén... szóval kevés az esély, hogy ebben változás lesz a jövőben.
A Poolos időszak már rég volt. Viszont legutóbbi Juve elleni meccsen Higuaint már félidőben lekapta. És a padra is lerakja mostanában pedig sztárigazolásnak számít az argentin Nápolyban.
Hamsik is eléggé közönségkedvenc ha jól tudom, de ő is padozik ha úgy van.
Ahogy nézem pedig 70-ik perc előtt rendszeresen jön a csere.
Lehet szemezgetni: http://www.eredmenyek.com/csapat/napoli ... redmenyek/
Viszont nagyobb következtetéseket nem kell levonni egyelőre, az se biztos Benitez jön.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szóval Carlonál hiba volt, hogy nem cserél. Most beszéltem egy Poolos ismerősömmel, és ő pont azt hozta fel hibaként Beníteznél, hogy nem cserél, csak a meccs legvégén... szóval kevés az esély, hogy ebben változás lesz a jövőben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- madridronie
Sonic; a fenti hosszabb hangvételű írásoddal, véleményeddel szerintem rengetegen azonosulnak majd; tökéletes ábrázolása ennek a kockázatos, kevésbé támogatott döntésnek és az ennek nyomán most kialakult egyáltalán nem megnyugtató helyzetnek.
Más; több helyen is olvasni, hogy Carlo jövőre bérletes lesz a Bernabéuban és a lelátóról szorít majd egykori játékosainak, illetve a csapatnak a pihenő évében.
Más; több helyen is olvasni, hogy Carlo jövőre bérletes lesz a Bernabéuban és a lelátóról szorít majd egykori játékosainak, illetve a csapatnak a pihenő évében.
Nem tudom, hogy neki milyen elképzelései lehetnek; de az fix, hogy erősen számíthat majd felsőbb "tanácsokra", illetve abban is biztos vagyok, hogy fel kell kötnie majd a gatyát, mert olvasva a külföldi oldalakat, fórumokat, (szakmai) véleményeket; nos minimum egy 2014-es őszi Madridot vár el tőle majd mindenki, természetesen egész/teljes szezon(ok)ra.Minden bizonnyal egész pályafutása alatt arra készült, hogy végre a Madridot irányítsa, szóval ajánlom neki, hogy kurva komoly tervekkel érkezzen (nem arra gondolok, hogy forgasson fel mindent, de egy határozott karakterre szüksége van a csapatnak).
RealMadrid
RealMadrid
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én jelenleg két lehetőséget tudok elképzelni: hogy az edző aki jön teljesen újra szeretne mindent kezdeni, lecserélteti a fél keretet és csúnyán szétbarmolja a csapatot és nem nyerünk megint semmit (ez minden új edzőnél benne van). A másik, hogy igazodik a csapathoz, folytatja a Carlo által megkezdett munkát, kijavítja a hibákat, tudatosan építkezik, és akkor akár arra is van esély hogy domináljunk egy kicsit, legalább egy fronton-- még a mostani állapotában sem elveszett ez a keret
Akármennyire is szerettem Carlot, én a második verzíónak szurkolok, és támogatni fogom az új edzőt. Inkább látok kupákat a kézben mint egy újjabb bukást, csak azért, hogy bebizonyosodjon Perez rossz döntése.
Úgy gondolom ez a szurkoló dolga, hogy kifejezze a véleményét, de ha már minden eldőlt akkor be kell állni bárki mőgé és egységesnek kell lenni, így én az új edzővel is ezt fogom tenni akárki legyen is az, egy esélyt megérdemel.
u.i: pozitívan éltem meg tegnap a sajtó reakcióját, illetve a közvéleményt. Sok ember kezdi belátni, hogy Perez nem a Real Madrid, és hogy az ő megalomániája és üzleti stílusa ($$$€€€€$$$) nem egyenlő a klubbal, és talán nem vele fogják azonosítani a csapatot.
Akármennyire is szerettem Carlot, én a második verzíónak szurkolok, és támogatni fogom az új edzőt. Inkább látok kupákat a kézben mint egy újjabb bukást, csak azért, hogy bebizonyosodjon Perez rossz döntése.
Úgy gondolom ez a szurkoló dolga, hogy kifejezze a véleményét, de ha már minden eldőlt akkor be kell állni bárki mőgé és egységesnek kell lenni, így én az új edzővel is ezt fogom tenni akárki legyen is az, egy esélyt megérdemel.
u.i: pozitívan éltem meg tegnap a sajtó reakcióját, illetve a közvéleményt. Sok ember kezdi belátni, hogy Perez nem a Real Madrid, és hogy az ő megalomániája és üzleti stílusa ($$$€€€€$$$) nem egyenlő a klubbal, és talán nem vele fogják azonosítani a csapatot.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.