Jelzés értékű, hogy a Madrid közeli források szinte egytől-egyig tiszteletben tartják a döntést; ugyanakkor hibás, érthetetlen, indokolatlan, kockázatos lépésnek tartják azt!
Ha Benitez lesz a befutó
A pletykák szerint José Ángel Sánchez győzte meg Perezt, hogy ő legyen a befutó; mellékesen egyébként Rafa nagy barátja Flo papa jobb keze, akit már régóta szeretne ismét Madridban látni.
Az már más kérdés, hogy ténylegesen mennyire sikerült az elnököt meggyőzni; maradjunk annyiban, hogy tegnap abszolút nem láttam rajta azt a magabiztosságot, amit az egyik újságíró kérdésére; miszerint: – Mi oka van annak, hogy Ancelotti nem folytathatja? - adott válasza mi sem bizonyított számomra jobban: – Nos, nem tudom.
Majd eztán jött a sablon az új impulzusokról duma stb... Valamint az ellentmondások; ugyan kedvelte Carlot, mégis kib@ssza.
Hát no comment! Egy biztos, ha ez a húzása nem jön be; semmi nem marad, ami mögé pajzsként bújhatna; mert az szerintem vitathatatlan, hogy egyáltalán nem volt indokolt és égető
még ez az edzőváltás.
Továbbá lassan azon sem lenne hátrány elgondolkodni, hogy milyen filozófiát követnénk, mert jelen pillanatban a hazai (Barca, AtMa) és a nemzetközi főbb riválisaink is évek óta tudják, hogy mit akarnak játszani, csak mi nem, de a helyzet az, hogy már 2003 óta nem! Na meg nem bánnám, ha a sportigazgató poszt is rendeződne már; akkor talán jobb helyeken nem fordulhatna elő, hogy Xabi augusztus 28-án mindenféle előzmény nélkül, csak mert böffent egyet jófejségből, megfelelő pótlás nélkül lazán távozhat.
Ez tök jó duma ez a késői csere, de nézzük már meg a gyakorlatban ez hogy nézett ki?
Ki az aki azért veri a mellét, mert Carlo a Barca, juve stb. ellen nem hozta be a 60. percben Illarat vagy Jeset? Mert ennyi lehetősége volt, nem több. Amikor alapból pihentetett, mint a Bilbao vagy Valencia ellen akkor rendre hulott a pont. Persze a gála 11 el is a fáradtság miatt, de ezt ki h kerülte volna ki?
Igen szarabbul forgatott mint kellet volna, de ez utólagos okoskodás is egyben. Valószínűleg látta látta, h felesleges építeni a cserekre a szezon döntő szakaszában, mert látta h edzésen amit leadnak az lofasz.
Ezzel kapcsolatban külföldön is sokan hasonló véleményen vannak; fizikális problémák, rossz erőnlét --> talán döntőbb e tekintetben az, hogy össz-vissz 14-15 használható ember volt a keretben és ezért halt meg mindenki a szezon második felére.