Addig senki ne uljon le a padrahamesz írta:Állítólag Carlo a műtét után Madridba marad és járni fog a Real meccsekre is, mert bérletet kap. Nagyon remélem, hogy jövőre jön vissza, ha kipihente magát.
Edző és vezetőség
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Edző és vezetőség
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
inkább jöjjön az öreg bajszos, eskü jobban örülnék neki mint a pincérnek
halálomig madridista leszek
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Michelre nyomtam, kíváncsi lennék mit tud.
- h3x0r
"Kit szeretnél a Real Madrid edzőjének?"
Perezre miert nem lehet szavazni? Legalabb meglenne a harmonia az edzo es vezetoseg kozott.
Perezre miert nem lehet szavazni? Legalabb meglenne a harmonia az edzo es vezetoseg kozott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2015. május 26., kedd 15:13-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Furcsa az biztos, de szerintem igazán senki sem hisz benne. Viszont ha a Milánhoz akarnák menni a pihenőm után, én Olaszországban pihengetnék, közben megnézném következő csapatom meccseit. Sokkal több haszna lennedannen írta:ebben komolyan van aki hisz? szerintem semmi esély nincs rá, miért jönne vissza miután menesztik? menjen a milanba, ott megbecsülik a munkáját, az az otthona.hamesz írta:Nagyon remélem, hogy jövőre jön vissza, ha kipihente magát.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Állítólag Carlo a műtét után Madridba marad és járni fog a Real meccsekre is, mert bérletet kap. Nagyon remélem, hogy jövőre jön vissza, ha kipihente magát.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Luxemburgot is menesztették, ha jól tudom, úgyhogy reszkessetek, nehogy Perez apánkra rátörjön a nosztalgia
A sok felsorolt edzőből mindössze 4 lehet opció Pereznél:Benitez, Klopp, Zidane, Löw, ilyen sorrendben valószínűleg.
Szerintem Benítez lesz ebből, főleg, hogy még spanyol is, BL-t is nyert, stb stb.
Lehet, hogy tud új impulzust adni a csapatnak, lehet, hogy ő lesz a tökéletes edző, nem tudom, az idő eldönti majd.
Én Emeryt hoznám legszívesebben, bírtam a Valenciánál, bírom a Sevillánál, ráadásul nemzetközileg is bizonyított. Szép focit játszik, spanyol, latinos stílusban. Egyértelmű lenne. Csak Pereznél szinte biztos, hogy nem elég nagy név. Így aztán legyen Klopp vagy Zidane.
Szerintem Benítez lesz ebből, főleg, hogy még spanyol is, BL-t is nyert, stb stb.
Lehet, hogy tud új impulzust adni a csapatnak, lehet, hogy ő lesz a tökéletes edző, nem tudom, az idő eldönti majd.
Én Emeryt hoznám legszívesebben, bírtam a Valenciánál, bírom a Sevillánál, ráadásul nemzetközileg is bizonyított. Szép focit játszik, spanyol, latinos stílusban. Egyértelmű lenne. Csak Pereznél szinte biztos, hogy nem elég nagy név. Így aztán legyen Klopp vagy Zidane.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kiváncsi vagyok, hogy a felsoroltakból hehe kit választana
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zidane-ra nyomtan, nem azért mert ő aztán hűde nagy edző, de ide elsősorban pszihológusi képességek kellenek és óriási reszpekt a játékosoktól az edző irányába.Ezt csak nála látnám, és ha már mindenképpen az új impulzusokról meg projektről magyarázunk akkor jöjjön egy fiatal edző aki tényleg maradhat hosszú távon.Nem fogok előre pálcát törni benítez felett, de hibás döntésnek tartom, egy újabb báb akit valószínüleg a játékosok sem fogadnának el.
Igazából Zizu-t amolyan minden mind1 alapon dobnám be, ebből már jó úgyse sül ki, aztán hátha valami nagy edzőlegenda lesz belőle.Az már más kérdés,hogy ez az ő edzői pályafutásának mennyire tenne jót, de ezt most pont leszarom akármennyire imádom a franciát.
Igazából Zizu-t amolyan minden mind1 alapon dobnám be, ebből már jó úgyse sül ki, aztán hátha valami nagy edzőlegenda lesz belőle.Az már más kérdés,hogy ez az ő edzői pályafutásának mennyire tenne jót, de ezt most pont leszarom akármennyire imádom a franciát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
nekem olyan érzésem van, hogy ez egy átmeneti szezon lesz és vagy visszajön carlo jövőre, mikor már felépült és nem fogja az egészségi állapota befolyásolni a munkában, vagy eljön zidane ideje. persze ehhez kellene az is, hogy zidane egy elsőosztályú csapatnál is dolgozzon egy évet, de ez szerintem meg fog történni.
hogy kit kellene hozni? az említett pakkból nagyon nem tűnik ki senki. a keret képességeihez mérve klopp lenne a legideálisabb megoldás, viszont habitusa miatt nem lenne célszerű választás. túlságosan is pörgős edző, emery lenne az én befutóm. látszik, hogy több spanyol klubnál is tudja hozni magát, érti a latin játékosok lelkivilágát, a ligaküzdelmek és a kupasorozatokban is egyformán jól tudnak szerepelni a csapatai - persze a lehetőségeikhez mérten... nehogy valaki rámkössön, hogy nem nyert ligát a sevillaval vagy a valenciaval
nekem még szemre is tetszetős, amit játszatni szokott, de sajnos benitezről szólnak a hírek nagyrészt, aki mint láthatjuk, egy jó tűzoltónak elmegy, de semmi többre nem jó. az ő kinevezése borítékolná a jövő évi újabb edzőcserét.
nem is az edző személye a nyár legfontosabb kérdése, hanem a keret átalakítása. kellene 1-2 új arc, akik felpezsdítik az állóvizet, mert a mag már évek óta együtt játszik. a védelmet nem nagyon érdemes megbontani, jól mozognak. a kapusposzt függ attól, hogy casillast el merik e küldeni, vagy beáldoznak a kapitánynak még egy szezont.
a középpályáról el kell takarítani a szemetet és feltölteni értelmes, bedobható arcokkal. kroos, modric, isco, akikre lehet számítani. a többi kuka. nem kell pogba kaliberű 100 milliós hülyegyerek, elég lenne, ha jönne gündogan és mellé még két vállalható cserejátékos.
a támadósorba kellene egy csatár mindenképp, mert benzema egyedül nem bírja a szezont. teljesen megdöglött az utolsó hetekre már, aztán le is sérült. oda szerintem lacazette lenne az ideális, vele nem nagyon lehetne befürdeni.
ez 4-5 igazolás lenne maximum, de ebből három nem a kezdőbe jönne egyből. teljesen vállalható lenne. kellenek az új impulzusok a keretbe, hogy az érkezők felkavarják az állóvizet és versenyszellem alakuljon ki, valamint lehessen pihentetni is normálisan, ne legyen olyan játékos, aki szezononként két meccset hagy ki, azt is sárgák miatt...
hogy kit kellene hozni? az említett pakkból nagyon nem tűnik ki senki. a keret képességeihez mérve klopp lenne a legideálisabb megoldás, viszont habitusa miatt nem lenne célszerű választás. túlságosan is pörgős edző, emery lenne az én befutóm. látszik, hogy több spanyol klubnál is tudja hozni magát, érti a latin játékosok lelkivilágát, a ligaküzdelmek és a kupasorozatokban is egyformán jól tudnak szerepelni a csapatai - persze a lehetőségeikhez mérten... nehogy valaki rámkössön, hogy nem nyert ligát a sevillaval vagy a valenciaval
nekem még szemre is tetszetős, amit játszatni szokott, de sajnos benitezről szólnak a hírek nagyrészt, aki mint láthatjuk, egy jó tűzoltónak elmegy, de semmi többre nem jó. az ő kinevezése borítékolná a jövő évi újabb edzőcserét.
nem is az edző személye a nyár legfontosabb kérdése, hanem a keret átalakítása. kellene 1-2 új arc, akik felpezsdítik az állóvizet, mert a mag már évek óta együtt játszik. a védelmet nem nagyon érdemes megbontani, jól mozognak. a kapusposzt függ attól, hogy casillast el merik e küldeni, vagy beáldoznak a kapitánynak még egy szezont.
a középpályáról el kell takarítani a szemetet és feltölteni értelmes, bedobható arcokkal. kroos, modric, isco, akikre lehet számítani. a többi kuka. nem kell pogba kaliberű 100 milliós hülyegyerek, elég lenne, ha jönne gündogan és mellé még két vállalható cserejátékos.
a támadósorba kellene egy csatár mindenképp, mert benzema egyedül nem bírja a szezont. teljesen megdöglött az utolsó hetekre már, aztán le is sérült. oda szerintem lacazette lenne az ideális, vele nem nagyon lehetne befürdeni.
ez 4-5 igazolás lenne maximum, de ebből három nem a kezdőbe jönne egyből. teljesen vállalható lenne. kellenek az új impulzusok a keretbe, hogy az érkezők felkavarják az állóvizet és versenyszellem alakuljon ki, valamint lehessen pihentetni is normálisan, ne legyen olyan játékos, aki szezononként két meccset hagy ki, azt is sárgák miatt...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Dárdaira nem lehetett így nyomtam egy Kloppot.
ez azért így kemény.mocsok írta:AS: "Miben hibázott Ancelotti?"
Perez: "Nem tudom"
ez milyen válasz már?
édes istenem, imádtam perezt, tényleg, de ez mi?
mondjuk az is kemény, h 12 év alatt sikerült 3 bajnokságot nyernie a csapatnak mikor ő volt az elnök abból kettőt még az első két évében a bajszossal.. hát végülis ja, szerinte tulajdonképpen minden edző szar.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Személy szerint én nem fogok előzetesen pálcát törni felette; engem csupán egyetlen dolog nyugtalanít ezzel az újabb edzőváltással kapcsolatban; a "nagy elődök" (Del Bosque, Capello, Mourinho) semmivel nem követtek el kevesebb hibát az itt létük alatt, mint a most menesztett Carlo (sőt), akkor miért lenne ez pont most másképp az utódjával kapcsolatban? Az üzenet pedig immár teljesen világos; ha nincs az adott évben trófea, borítékolható az edzőcsere (persze a Real Madridnál lassan természetes, ha azzal együtt is)!Viszont a hideg kirázz mikor Benítez nevét olvasom.
Ha nem sikerül megnyernie magának az öltözőt, könnyen benne van a pakliban; nem baj Klopp januárig úgyis tarsolyban marad, illetve Wenger ugye még hiányzik a kollekciónkból, de jövő nyáron akár még Carlot is visszasírhatjuk, ha úgy alakul!nekem van egy olyan érzésem hogy úgy fog járni mint az Internél nem tudom miért de nekem ilyen érzésem van vele kapcsolatban
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
a tegnapi miatt pedig sorry, elég erõs túlzásokat írtam, fõleg, hogy csak a kistesóm könnyezett, én vígasztaltam, kb. ennyi a sztori, legközelebb hanyagolom a fórumot.
Kíváncsian várom a fejleményeket, Tádám remekül összefoglalta a dolgokat a FB-on, olyan semleges érzésem lesz, bárkit is fogunk bejelenteni, elvárhatjuk, hogy minden fronton ott kell lennünk a végelszámolásoknál, sajnálom Ancelottit, felesleges regényt írni, mindent lehet kezdeni elölrõl, olyan sokadszor már...
Kíváncsian várom a fejleményeket, Tádám remekül összefoglalta a dolgokat a FB-on, olyan semleges érzésem lesz, bárkit is fogunk bejelenteni, elvárhatjuk, hogy minden fronton ott kell lennünk a végelszámolásoknál, sajnálom Ancelottit, felesleges regényt írni, mindent lehet kezdeni elölrõl, olyan sokadszor már...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- mocsok
AS: "Miben hibázott Ancelotti?"
ez akkor ellentmond annak, amiket tegnap írtatok, hogy lucas silva féle igazolásokból lett elege pereznek, nem?
egyébként én zidanenak örülnék a legjobban, ha már elzavarták az olaszt.
szerintem megbirkózna a feladattal.
ez akkor ellentmond annak, amiket tegnap írtatok, hogy lucas silva féle igazolásokból lett elege pereznek, nem?
egyébként én zidanenak örülnék a legjobban, ha már elzavarták az olaszt.
szerintem megbirkózna a feladattal.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ha viszont az első eset is állna fenn, egyszerűen akkor sem igaz, hogy nem lehetett volna pihentetni, kérdezem én, mi indokolta, hogy bivalybasznád csapata ellen a kupában is kezdett Toni? Vagy a granada ellen, elche ellen otthon stb? Agyonnyert BL-csoportkörben padoztak a cserék indokolatlanul. Modric elsietett kezdőbe rakása a rehab után azonnal a rövidtávú eredmények érdekében? Ne állítsuk már be Carlot szentként, hibázott ő jócskán sajnos.
így van... az év védekező középpályásának választott Illaramendi sztem lehoz egy 85 %os passzrátát 10 csapat ellen,amiből mondjuk a fele előre felé halad, ahogyan a brazil ligában megválasztott Lucas Silva is.
De hogy tovább ne menjek Khedira is oda tudja gurítani a labdát az Elcheben Rayoban játszó Barca meg Atma kölcsönjátékosok mellett... Ezt Carlo nagyon elnézte, és így a saját állásával játszott, ami most nem sült.
DE
ki a ..... t terveztek a helyére ültetni a jelenlegi felhozatalból az jó kérdés...
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Nagyon sajnálom hogy Carlot kirúgták mert én személy szerint őt tartottam eddig a legideálisabb edzőnek RM kispadjára.
Ha Perez helyében lennék akkor elég alaposan átgondolnám a lehetőségeket mert ha az edző nem tudja azt hozni amit elvárnak tőle akkor szerintem Perez is mehet újra. Megmondom őszintén én személy szerint Wengernek örülnék a legjobban. Az ő stílusa passzolna talán a legjobban hozzánk. Kapna egy jó kis csapatot is aztán most tényleg meg tudná mutatni hogy mekkora edző. Viszont a hideg kirázz mikor Benitez nevét olvasom. Kicsit most olyan érzésem van a kommenteket olvasva hogy a forumozok fele beletörödött abba hogy Carlo ki lett rúgva és a sok Benitezes hír olvassása közben már beletörödtek abba hogy ő lesz az edző és már néhányan kezdik azt hogy ő nem is lenne olyan rossz. /persze ezt majd az idő eldönti, nekem van egy olyan érzésem hogy úgy fog járni mint az Internél nem tudom miért de nekem ilyen érzésem van vele kapcsolatban/ Azért szerintem Perezék egy kicsit jobban is szétnézhetnének mert elég szegénykés ez az edző lista... de legalább minőségi lenne....
Ha Perez helyében lennék akkor elég alaposan átgondolnám a lehetőségeket mert ha az edző nem tudja azt hozni amit elvárnak tőle akkor szerintem Perez is mehet újra. Megmondom őszintén én személy szerint Wengernek örülnék a legjobban. Az ő stílusa passzolna talán a legjobban hozzánk. Kapna egy jó kis csapatot is aztán most tényleg meg tudná mutatni hogy mekkora edző. Viszont a hideg kirázz mikor Benitez nevét olvasom. Kicsit most olyan érzésem van a kommenteket olvasva hogy a forumozok fele beletörödött abba hogy Carlo ki lett rúgva és a sok Benitezes hír olvassása közben már beletörödtek abba hogy ő lesz az edző és már néhányan kezdik azt hogy ő nem is lenne olyan rossz. /persze ezt majd az idő eldönti, nekem van egy olyan érzésem hogy úgy fog járni mint az Internél nem tudom miért de nekem ilyen érzésem van vele kapcsolatban/ Azért szerintem Perezék egy kicsit jobban is szétnézhetnének mert elég szegénykés ez az edző lista... de legalább minőségi lenne....
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Senki nem mondta, hogy nem lehetne; csupán annyit, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján jelen állapotában minimum kétséges, hogy az lesz; mert bizony elég nagyot kell majd itt domborítani minden szempontból, hogy teljesen emészthető legyen a történet. De csak ismételni tudom magam; cáfoljanak ránk és a madridizmus többségének véleményére, ennek örülne a legjobban minden Madridista!Miért ne lehetne?
Saját véleményem az, hogy ezt már soha nem tudjuk meg, mert idő előtt ennek is vége lett és jó szokásunkhoz híven félbemaradt! Egyébként a 2 év összességében felemás, de inkább pozitív volt, emellett bőven reményteli és egy részében 2003 óta a szemnek is a legfogyaszthatóbb!Ez acélos volt? Nem hinném.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid