Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 16:30

R.M.C.F írta:
Azért sokan alábecsülik benítezt. Csak nehogy meglepi legyen.
Ó én speciel nem de annyit olvasgatok itt, hogy rám ragadt ez a felfogás. Tegnap vagy tegnapelőtt is írtam, hogy szerintem nem kéne ennyire lebecsülni. (Realos múlt, Pérez barátja..etc..) De nem kaptam az ilyen fajta gondolataimra pozitív visszacsatolást. Betudtam annak, hogy nem vagyok madridista. :D Nálam tiszta lappal indulna Rafa.
Som i Serem!
6oat

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 26., kedd 16:29

R.M.C.F írta:Azért sokan alábecsülik benítezt. Csak nehogy meglepi legyen.
Adná az ég. Legyen meglepi.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 26., kedd 16:28

R.M.C.F írta:Azért sokan alábecsülik benítezt. Csak nehogy meglepi legyen.
Nekem is ez jutott eszembe. Annyira negatívan állnak hozzá a madridisták (nagy részben), és annyira örülne a kinevezésének a legtöbb barçás, hogy ezek után adná magát, hogy minden klappol a Realnál és Benítez triplázik első szezonjában. :D

Kloppot én valahogy nem tudom elképzelni a Real kispadján, túl sok olyan tulajdonsága van, amit Madridban valószínűleg nem értékelnének annyira, illetve, ha jól tudom, korábban már nyilatkozta, hogy inkább a Premier League-ben edzősködne, mint Spanyolországban.

Emery vagy Nuno Espírito Santo szerintem nem lenne rossz választás, én nagyra becsülöm mindkettejüket, de úgy érzem, Pérez talán inkább egy kicsit tapasztaltabb/elismertebb edzőt szeretne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2015. május 26., kedd 16:29-kor.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 16:25

En most mar leszarom hogy ki lesz az edző.
Viszont a keret csunyan legyen rendbe rakva. De Gea, Pogba es vagy Verratti, minimum. Aki keves ki kell bacni. Nem erdekel hogy hívják.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 26., kedd 16:21

DinhoL írta:
wZoLee7 írta: De senkinek sem furcsa a fél év? :D Miért pont fél év? Vagy kamu az egész, vagy fél év múlva bejelenti a barca...Kétlem hogy újra kis csapatot akar, nagy csapatok meg nem szoktál csak úgy lecserélni az edzőt fél távnál, kivéve a City meg a Chelsea...előbbinél nyáron váltás lesz szerintem, utóbbinál meg kétlem hogy egyhamar lesz
Figyelj, ha tényleg Benitez jön hozzátok esélyes a félévi váltás.. :mrgreen: Viccen kívül nem tudom, remélem a Barcához nem jön, mert az LE bukását vagyis pocsék őszt jelentene nekünk..Csak elég neki egy nyár kipihennie magát.

Azért sokan alábecsülik benítezt. Csak nehogy meglepi legyen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 26., kedd 16:21

nmate írta: Ja ez így van. De azért azért tegyük hozzá, Napolinál csak az árcédulák nagyok, a tudásra "fullközépszer" nagyjából mindenki.
Ez is negatívum nála. Kb a Napoli költötte a legtöbbet játékosokra az utóbbi években a SerieA-ban, aztán így se tudott összerakni legalább egy fixen top3-as csapatot...

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. május 26., kedd 16:18

wZoLee7 írta:
DinhoL írta:Kloppnál most nem biztos, hogy minden klappol. Félév pihenőt szeretne német lapok szerint.
De senkinek sem furcsa a fél év? :D Miért pont fél év? Vagy kamu az egész, vagy fél év múlva bejelenti a barca...Kétlem hogy újra kis csapatot akar, nagy csapatok meg nem szoktál csak úgy lecserélni az edzőt fél távnál, kivéve a City meg a Chelsea...előbbinél nyáron váltás lesz szerintem, utóbbinál meg kétlem hogy egyhamar lesz
Szerintem nem hiába Benítez jön ide... fél év pont elég belőle, aztán jöhet Klopp :D

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 16:17

wZoLee7 írta: De senkinek sem furcsa a fél év? :D Miért pont fél év? Vagy kamu az egész, vagy fél év múlva bejelenti a barca...Kétlem hogy újra kis csapatot akar, nagy csapatok meg nem szoktál csak úgy lecserélni az edzőt fél távnál, kivéve a City meg a Chelsea...előbbinél nyáron váltás lesz szerintem, utóbbinál meg kétlem hogy egyhamar lesz
Figyelj, ha tényleg Benitez jön hozzátok esélyes a félévi váltás.. :mrgreen: Viccen kívül nem tudom, remélem a Barcához nem jön, mert az LE bukását vagyis pocsék őszt jelentene nekünk..Csak elég neki egy nyár kipihennie magát.
Som i Serem!
6oat

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 26., kedd 16:13

DinhoL írta:Kloppnál most nem biztos, hogy minden klappol. Félév pihenőt szeretne német lapok szerint.
De senkinek sem furcsa a fél év? :D Miért pont fél év? Vagy kamu az egész, vagy fél év múlva bejelenti a barca...Kétlem hogy újra kis csapatot akar, nagy csapatok meg nem szoktál csak úgy lecserélni az edzőt fél távnál, kivéve a City meg a Chelsea...előbbinél nyáron váltás lesz szerintem, utóbbinál meg kétlem hogy egyhamar lesz

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 16:09

Kloppnál most nem biztos, hogy minden klappol. Félév pihenőt szeretne német lapok szerint.
Som i Serem!
6oat

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 26., kedd 16:02

sander írta:Viszont azért itt egy elég minőségi keret fog a rendelkezésére állni ami eddig soha nem volt számára szóval most majd megmutathatja hogy mit tud..
Ja ez így van. De azért azért tegyük hozzá, Napolinál csak az árcédulák nagyok, a tudásra "fullközépszer" nagyjából mindenki. A Chelseanél utálták a szurkolók, a játékosok sem fogadták be. Internél egy kivénhedt, járókeretes csapat került a kezébe, nulla motivációval a BL győzelem után.

De tényleg meglátjuk. Szerintem sem top edző, de nekünk nem top edző kell, hanem aki a legjobban illik ide.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2015. május 26., kedd 15:57

cart írta:10 éve nyerte a BL-t. Azóta van egy Európa Liga győzelme a Chelseavel, és egy Olasz kupája a Napolival. Ebben a szezonban kiesett a Napolival a BL selejtezőben, valamint most is csak a 4. helyen van a bajnokságban, ami nem ér BL indulást. Nem hiszem, hogy ő lenne a jövő embere...

Számomra amugy még a legnagyobb baj hogy ahol eddig volt - amikor láttam a csapatait játszani- ott sz@r focit játszottak. Tv kapcsolgatás közben néhányszor megálltam a Napoli meccsen de az minden volt csak nem mérkőzés. Lassú és unalmas volt a játék naaa meg persze totál tanácstalanság.... csak erős idegzetűeknek ajánlanám. Hiába néztem a meccset egyszerűen nem tudtam rájönni hogy mit szeretnének kezdeni a labdával.... Viszont azért itt egy elég minőségi keret fog a rendelkezésére állni ami eddig soha nem volt számára szóval most majd megmutathatja hogy mit tud...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 26., kedd 15:55

istenem, olvasva a hozzászólásokat egy pillanatra belegondoltam volna, milyen nyugodt nyara lehetett volna a csapatnak, ha marad ancelotti...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 26., kedd 15:54

numberone1 írta:
hamesz írta:Állítólag Carlo a műtét után Madridba marad és járni fog a Real meccsekre is, mert bérletet kap. Nagyon remélem, hogy jövőre jön vissza, ha kipihente magát.
Addig senki ne uljon le a padra :lol:
Sokak szerint ezt edző nelkul is lehozzuk úgyhogy ja, pénzkidobás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 26., kedd 15:53

R.M.C.F írta: Kloppról írhatnál, te baxxottúl képben vagy az NSZK focival, és az ottani dolgokkal......klopp érdekelne,mit tudunk róla, milyen edző szerinted?
Taktikailag kiváló edző, széles repertoárral rendelkezik. Megvan az elképzelése, amit erősen végigvisz a csapatán, azonban alkalmazkodókészség is van benne, ha mondjuk az ellenfél miatt váltani kell. A direktebb, gyors labdafelhozós focit az akkori keretének illetve a BM elleni lehetséges győzelmi útnak megfelelően alakította ki, és működött is kiválóan amíg lyukak nem keletkeztek a rendszerben. Ebből a szempontból az ismeretei elsőrangúak, nem aggódnék, ő megtalálná itt is a megfelelő taktikát.

A személyisége már neccesebb Madridba, egy Mourinhoba öltött Simeone, nem sunyi, de ösztönös és faragatlan, amit itt nem néznének jó szemmel. Lenne szerintem konfliktusa az elnökkel, ahogy állítólag volt is az előzetes egyeztetések során, mert szabadabb kezet akart. lenne konfliktusa a médiával is, és lehet mondjuk Ramosékkal, azaz a kemény maggal is.

Ahogy anno Mourinho volt a tökéletes választás, utána pedig Carlo, most nálam ha nem is a tökéletes, de a megfelelő ő lenne, ha már Carlo el lett küldve. Az utolsó szezonja engem nem különösebben befolyásol, a személyisége lehet itt a probléma. Sok oldalról fúrnák szerintem, amit nem biztos hogy bírna. Talán ezért is akar most inkább pihenőre menni.
Nem illik.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 26., kedd 15:42

nmate írta:De spanyol, nyert BL-t, tudná folytatni ami itt elkezdődött és tényleg valami tekintélye azért van.
10 éve nyerte a BL-t. Azóta van egy Európa Liga győzelme a Chelseavel, és egy Olasz kupája a Napolival. Ebben a szezonban kiesett a Napolival a BL selejtezőben, valamint most is csak a 4. helyen van a bajnokságban, ami nem ér BL indulást. Nem hiszem, hogy ő lenne a jövő embere...

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 26., kedd 15:39

ziro4vr írta:Szegény Matt ha meglátja ezt a szavazást... :mrgreen:

Hiányolom Domenechet és Ranierit a listából. :(

Kloppra nyomtam, ha már Ancelotti elment és Zidane még nem áll készen.

Kloppról írhatnál, te baxxottúl képben vagy az NSZK focival, és az ottani dolgokkal......klopp érdekelne,mit tudunk róla, milyen edző szerinted?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 26., kedd 15:34

Joachim "Fikaevő" Löw
Nulla klub tapasztalat, a német válogatott kerete 5 éve top3, mégsem tudta 2 tornán sem áthámozni magát náluk semmivel sem erősebb csapatok ellen. Nem kapna elég türelmi időt, hogy kibontakozzon. + Lehet maradna Khedira.

Jürgen Klopp
Ilyen mentalitású edző nem való ide, idegen test lenne a csapatban. Legjobb szakember talán a felsorolásból, de olyan mintha egy Jeeppel indulnék F1-en. Jó, csak nem ide.

Unai Emery
Kishal, megennék itt.

Hívják vissza Carlo Ancelottit
Ez jó :D

Zinedine Zidane
Szeretném ha egyszer ő még BL-t nyerne nekünk és évekig edző lenne. Kvalitás megvan hozzá, de még rutintalan. Lehet jönni Pep példájával, de inkább Tanuljon csak.

Míchel
Julen Lopetegui
Paco Jémez
Nuno Espírito

Hát ők remélem csak azért lettek felsorolva mert sok volt a hely. A 4 közül max Míchel, de inkább egyik sem. Nulla tekintélyű edzők itt nem játszanak.

Rafa "Pincér" Benítez
Na kövezzetek meg, a lehetőségek közül ő a legjobb. Ez nem azt jelenti, hogy ő előrelépés. De spanyol, nyert BL-t, tudná folytatni ami itt elkezdődött és tényleg valami tekintélye azért van.

Igazából bármelyik jön egyet szeretnék: biztosítsák a nyugalmát és dolgozhasson ahogy akar. Szabadkéz lenne a lényeg, de asszem bilibe lóg a kezem.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 26., kedd 15:30

Szegény Matt ha meglátja ezt a szavazást... :mrgreen:

Hiányolom Domenechet és Ranierit a listából. :(

Kloppra nyomtam, ha már Ancelotti elment és Zidane még nem áll készen.
Nem illik.

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 26., kedd 15:29

hamesz írta:Állítólag Carlo a műtét után Madridba marad és járni fog a Real meccsekre is, mert bérletet kap. Nagyon remélem, hogy jövőre jön vissza, ha kipihente magát.
Addig senki ne uljon le a padra :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Vissza: