Minden kritika amit kap a klub teljesen jogos.Nevetséges az egész,voltak gondjaink de a koncepió maga jó volt,a végén taknyoktunk el aminek rendkívül sok szerencsétlen tényezője volt.rashidm írta:Fiesztában a Real-ról Farkas Norbi meglepő módon elég korrekten beszél: "Pérez a Barca-nak segít, nem tett jót ezzel a döntéssel, stb." Elég korrekten látja a helyzetet.
Egyébként kajak annyit mondott Pérez, arra, hogy mi volt az indok: "NEM TUDOM"????? Komolyan mondom, arcon csapnám ezt az embert.
Évekig sírtunk,hogy nincs foci,most volt,trófeák is voltak.Egy rossz fél év miatt borítottunk mindent mert az ősz szenzációs volt.Ebbe Perez bele fog bukni,ami pozitív,de a csapat is ami negatív.Végre a Barca fölé keveredtünk hosszú évek után és most megint adunk nekik egy utcahossznyi előnyt...de mondjuk jelenleg a Barca izgat a legkevésbé.
Benítezt se fogom bántani,ő csak egy áldozat.Élete nagy lehetősége,hátha tud vele élni.
Semmi nem indokolt egy új "projektet", ezt szerintem a világon mindenki látja Perezen kívűl.Rajta röhög az egész futball világ ő meg egy "nem tudom"ot kipes kinyögni? Bravó.
Én mindig pozitív voltam mert láttam hogy tartunk valamerre,a 0 kupás szezon ellenére is,mert biztos voltam benne,hogy jövőre kárpótolnak minket a srácok.De már nem tudok az lenni,itt egyszerűen nem lehet 1ről a kettőre jutni,pedig nem kéne sokminden hozzá,csak békénhagyni az edzőt és posztokra igazolni.
Mind1 még 1-2 hétig sopánkodunk aztán kezdődhet a bizakodás,abban fyakorlottak vagyunk.Aztán benítez esetleg hoz egy triplát majd utána 0kupát és mehet ő is amerre lát.