Én is ebben reménykedem, hogy Ancelotti párti. De a "sportszakmai" szó, illetve a " " miatt rákérdeztem. Mert gondolom Realista hallja a szövegkörnyezetet és a hangsúlyt is. Megbízom benne annyira, hogy kellő objektivitással válaszoljon.Simi írta:Az elmúlt napokban Marcelo, Kroos és James tett ki hasonló tweeteket, amik arról szóltak, hogy "fantasztikus ember" "köszönjük főnök, szerettem veled együtt dolgozni", stb. Lényegében le van tiltva a keret, hogy a döntés milyenségét minősítsék, csak a hálálkodást engedték meg nekik érzésem szerint. Szóval lényegében ez is ezt jelenti - annyi különbséggel, hogy Casillas ezek szerint odabökött egy hülyeséget a sportszakmai szempontokról, ami faszság, nem értek egyet vele. De alapvetően Ancelotti pártinak tűnik ezentúl.
Amúgy az a lázálmom volt, hogy mi van akkor, ha most mi csak egy év "szabadságot" adunk Ancelottinak az egészségi állapota miatt, csak nem mertük a rehab idejére rábízni a gárdát a segédedzőre. És azért nem mondja el ezt Pérez, mert melyik edző vállalná el egy évre a csapat irányítást, ha tudja, hogy utána visszajön az olasz?! Lehet, hogy nem is más edző kívánsága szerint fogunk igazolni, hanem Carlo kívánsága szerint, és már szólt Verrattinak, hogy gyakorolja az aláírását. És ezért kap bérletet a Bernabéuba, hogy közelről követhesse a gárdát, és a csapat alakulását.
Aztán persze felébredtem.