A véleményem viszont továbbra is az a vezetőség autoriter voltát ismerve, hogy a játékosok vagy pontosan tudják maguktól is, mit és hogyan nyilatkozhatnak ha itt akarnak maradni jövőre is (nyilván tudják is maguktól), de másfelől nem gondolom, hogy Perez szégyenlős volna azt mondani, hogy aki kritizálni meri a döntést nyílt színen a sajtó előtt, az sok jóra ne számítson. Nem összeesküvés elmélet, ez az én véleményem-megérzésem, soha nem állítottam ténykéntsonic írta:Meg pett tiltva? Az nem lehet hogy maguktol nem kritizaljak a dontest mint ahogy ez is a normalis? Nekem inkabb az lenne furcsa hogy egy jatekos elkezdene tweetelni hogy a vezetoseg rossz dontest hozott...
Erdekes hogy itt barki barmit csinal vagy nyilatkozik egybol elojon valami osszeeskuves elmelet. Semmi nem az aminek latszik, mindenki hazudik, vagy mellebeszel, vagy kenyszeritik.
Kezd tulzas lenni.
- ne mondd, hogy nem mutat egy irányba a sajtó hír, miszerint a csapat egyemberként kérte Perezt, hogy ne küldjék el Carlot, más hírek "crying players" írnak a bejelentés után, majd ezen "érzelemdús" hírek után addig tudnak elmenni a hivatalos megszólalásaikban, hogy "jó volt veled dolgozni, mester" - nekem ezek mondják erősen azt, hogy korlátozzák magukat vagy korlátozva vannak. És persze ez így is van rendjén, hogy a játékosok kénytelenek képviselni a klub döntését, vagy ha nem értenek egyet, akkor eligazolással-szerződés bontással tüntethetnek. De a médiában természetesen nem illik - én sem ezt kívántam.
De az nem jelenti, hogy ne lehetne igaz az a megérzésem, hogy rövid pórázon tartják a játékosainkat Carlo esetében - elég kínos ez a Carlo ügy a florentin törpének, már csak CR kifakadó Carlot védő nyilatkozata hiányozna neki .