Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 27., szerda 12:25

csabi* írta:egyébként remélem, hogy minél hamarabb vesznek valakit iniesta pótlására, mert akkor szinte kizárt, hogy isco valaha is ott játsszon
Jövőre visszavesszük Thiagot, nem kell ezen aggódni.. :shifty:
MorataMartin írta:Nincs mese kell Pogba. Világklasszis játékos lesz! Nem hagyhatjuk, hogy a Barcelonába menjen!!!!
Mondjuk szerintem amilyen szinten nem illene hozzánk, simán hagyhatnátok, hogy 80 milliót - vagy még többet is - kidobjunk rá az ablakon.. :lol:
dannen írta:ez most nem tudom , hogy jutott eszembe de james gólja a vb-n japán ellen nem kísértetiesen hasonló, mint messi gólja a bayern ellen ? mindkettőnél befelé aztán kifelé húzás, védő fekszik, pöci a kapus fölött, csak egy érdekesség :Đ

Messi csak magát másolja.. :Đ Csak a Bilbao védője nem olyan amatőr, mint Boateng. :D

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 27., szerda 12:15

MorataMartin írta:Nincs mese kell Pogba. Világklasszis játékos lesz! Nem hagyhatjuk, hogy a Barcelonába menjen!!!!
Ha Barcába akar menni, vagy Párizsba (vagy máshova), akkor szinte mindegy mennyit ajánl a többi csapat a Juvénak, vagy Pogbának.
csabi* írta:egyébként remélem, hogy minél hamarabb vesznek valakit iniesta pótlására, mert akkor szinte kizárt, hogy isco valaha is ott játsszon
És, ha Isco jön Iniesta helyére? :shifty:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 27., szerda 12:09

egyébként remélem, hogy minél hamarabb vesznek valakit iniesta pótlására, mert akkor szinte kizárt, hogy isco valaha is ott játsszon
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 12:09

Hanyagold az offolást, ha mindenáron poénos akarsz lenni, írj privátot vagy csak a témához szóljál hozzá.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. május 27., szerda 12:03

Csak azert ne vegyunk mar meg valakit hogy ne a barcae legyen..

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. május 27., szerda 12:00

Nincs mese kell Pogba. Világklasszis játékos lesz! Nem hagyhatjuk, hogy a Barcelonába menjen!!!!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 11:53

Ha annyi pénzem lenne ahányszor idéztél.. :D Ezt már sikernek is elkönyvelhetném akár,hogy ilyen hatással vagyok az emberekre. Viccen kívül..Mi lesz ha Pogba hozzátok igazol?
Most ki idézett téged? Te most szerelmes vagy belém vagy mi?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 27., szerda 11:51

Realista24 írta:
hogy 1-2 jobb idény aztán csak a vergődés meg az arc megy.
Menjen csak a Real-ba, nekünk nem ilyen stílusra van szükségünk.
Szép lenézőre sikerült az utolsó bekezdésed, mintha valami úriemberek klubja lennétek, foltok nélkül, ahol nincsenek cirkuszi majmok, nálunk meg csak erre van szükség...

Aztán ha megnézed a két csapat játékosainak a közösségi profiljait (most és pár évre visszamenőleg), akkor megtapasztalhatod, hogy ki az aki arcoskodik meg degenerált idiótaként viselkedik és mit csinál a másik. Mert te itt most nem elsődlegesen a sportteljesítményre tértél ki, hanem a pályán kívüli viselkedésre.

Na meg ha jobban megnézzük Pogba ügynökét, akkor tökéletesen illik a "több, mint egy klub" felfogásba, ugyanis az adócsalók, lefizethető, nagypofájú hazudozók általában titeket választanak.

A vezetőséget már nem is vesézem ki, hogy egy Barcás kollégát idézzek, nem akarok belefolyni.
Ha annyi pénzem lenne ahányszor idéztél.. :D Ezt már sikernek is elkönyvelhetném akár,hogy ilyen hatással vagyok az emberekre. Viccen kívül..Mi lesz ha Pogba hozzátok igazol?
Som i Serem!
6oat

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 27., szerda 11:37

lesliejr írta:Pogba Iniesta helyén? Ezt nem értem. Egészen más stílus a két pali. Iniesta mint a higany, úgy mozog, Pogba sokkal darabosabb. Én továbbra sem látom, hogy hol lenne a helye nálunk. Esetleg Busquets helyén tudnám elképzelni, mint labdaszerző a hosszú lábaival, aki aztán felér a kapu elé is ha úgy alakul. De erre nem tudom képes lehet e.
Ha mindenáron Iniesta helyére akarunk igazolni, akkor Coutinho a Liverpool-ból. Más mozdítható játékos nem alkalmas a feladatra.
Ez a Pogba gyerek nekem nagyon link alaknak tűnik, mert az is. :)
Lehet, hogy berobban az elitben és ott is marad de ez a típus inkább azt szokta játszani, hogy 1-2 jobb idény aztán csak a vergődés meg az arc megy.
Ha én lennék a Barca sportigazgatója, nem szállnék licit harcba. Real-lal, pláne nem, hogy ilyen 80-100 milliók repkednek már. Annyit nem hozna a konyhára, viszont bukni lehet vele szépen. Menjen csak a Real-ba, nekünk nem ilyen stílusra van szükségünk.
Ini se mozog már úgy mint a higany ezt el kell fogadni lassan..Egyébként egyetértek! Eddig nem sokszor láttam Coutinhot játszani de mivel egyre több helyen olvasom, hogy passzolna a gépezetbe így néztem róla felvételeket és ügyes, baromi ügyes a srác. :D Az ára is kedvezőbb lenne (bár mi úgyis elcsaljuk majd a felét, meg hasonlók.. :mrgreen: ). Egy a baj, hogy valószínűleg nem ő az elsődleges kiszemelt. :|
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 8:54

hogy 1-2 jobb idény aztán csak a vergődés meg az arc megy.
Menjen csak a Real-ba, nekünk nem ilyen stílusra van szükségünk.
Szép lenézőre sikerült az utolsó bekezdésed, mintha valami úriemberek klubja lennétek, foltok nélkül, ahol nincsenek cirkuszi majmok, nálunk meg csak erre van szükség...

Aztán ha megnézed a két csapat játékosainak a közösségi profiljait (most és pár évre visszamenőleg), akkor megtapasztalhatod, hogy ki az aki arcoskodik meg degenerált idiótaként viselkedik és mit csinál a másik. Mert te itt most nem elsődlegesen a sportteljesítményre tértél ki, hanem a pályán kívüli viselkedésre.

Na meg ha jobban megnézzük Pogba ügynökét, akkor tökéletesen illik a "több, mint egy klub" felfogásba, ugyanis az adócsalók, lefizethető, nagypofájú hazudozók általában titeket választanak.

A vezetőséget már nem is vesézem ki, hogy egy Barcás kollégát idézzek, nem akarok belefolyni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lesliejr

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 27., szerda 8:45

Pogba Iniesta helyén? Ezt nem értem. Egészen más stílus a két pali. Iniesta mint a higany, úgy mozog, Pogba sokkal darabosabb. Én továbbra sem látom, hogy hol lenne a helye nálunk. Esetleg Busquets helyén tudnám elképzelni, mint labdaszerző a hosszú lábaival, aki aztán felér a kapu elé is ha úgy alakul. De erre nem tudom képes lehet e.
Ha mindenáron Iniesta helyére akarunk igazolni, akkor Coutinho a Liverpool-ból. Más mozdítható játékos nem alkalmas a feladatra.
Ez a Pogba gyerek nekem nagyon link alaknak tűnik, mert az is. :)
Lehet, hogy berobban az elitben és ott is marad de ez a típus inkább azt szokta játszani, hogy 1-2 jobb idény aztán csak a vergődés meg az arc megy.
Ha én lennék a Barca sportigazgatója, nem szállnék licit harcba. Real-lal, pláne nem, hogy ilyen 80-100 milliók repkednek már. Annyit nem hozna a konyhára, viszont bukni lehet vele szépen. Menjen csak a Real-ba, nekünk nem ilyen stílusra van szükségünk.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 27., szerda 0:45

Realista24 írta:Csak sok volt a kábszi :shifty:

Amúgy ha már itt vagy, mennyire valós ez a Pogba Barca házasság?

Én még ott vagyok lemaradva, hogy mind a két klub harcban van, döntés nincs, 10-10 körül adna mind a kettő évente, blabla. aztán most belefutottam olyanba, hogy szinte done deal.
Az is előfordulhat mondjuk.. :lol: De legalább Xavi valamennyire képben volt, érezte, hogy ez erős túlzás. :D

Braida elvileg valaki nagykutyával ebédelt - Juve elnök, Pogba ügynök, nem tudom én már -, gondolom ebből lett a done deal az újságoknál. De én megmondom őszintén semmi esélyt nem látok rá, hogy a nyár sztárigazolását pont mi fogjuk nyélbe ütni, amikor nem is igazolhatunk, és majd csak jövőre jön.. Tök abszurd az egész. Gündoganra valóban látok komoly esélyt, Pogba szerintem csak parasztvakítás. Aztán persze lehet tévedek, de remélem nem - hozzánk rohadtul nem passzolna szerintem.

Ahogy lentebb írták amúgy, Gündoganra ma mondta egy ex Dortmundos, hogy megvan - nem mintha ő tudná.. :roll: De ebben inkább reménykedek. :D
h3x0r írta:(ha mar Isco nalunk van.. szia palesz :coffee: :mrgreen: ) mint ahogy Verratti is nagyot alkotna Busquets helyen.
:vivo: :banplz:

Amúgy ja, Verratti rohadt jó lenne, de Xavi helyén is akár, nem csak Busién szerintem, plusz Ini helyett Pogba szerintem szar lenne, tökre nem passzol hozzánk, és túl komótosan mozog, aki jó lenne Isco mellett az Thiago - esetleg Coutinhot tudom még elképzelni a leírások alapján, de játszani nemigen láttam még, lehet ő másodvonalas az előbb említettekhez képest, nem tudom. Csababarcával a Thiago-Gündogan-Verratti 3-as a nagy álmunk.. :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 27., szerda 0:26

Nero írta:Szerintem az épp elég jel, hogy a Bayern ellen 2-0-nál inkább cserél védőt-védőre, minthogy lehozza hármuk közül bármelyiket. Egyszer nem láttam bármelyiket pacsizni Luchoval, ha valamelyiküket lekapja a 80. körül akkor a kispadnál már óriási cirkusz van stb. stb.

Nem azt mondtam hogy Pogba nem férne be, de mondjuk az ő posztja Iniestáé. Mégha mondjuk 60-40-be a francia játszana többet, szerintem keveselné azok után, hogy a Juvébe meg a válogatottba alapember.
Nalunk is cirkusz volt ha a 3 edzo kozul barmelyik is le merte hozni Ronaldot. Mint ahogy Bale-t is egesz evben max 7-8 alkalommal csereltek le. Benzemat gyakran lehoztak, nala nem akkora az ego.

Iniesta mar 31 eves, a helyere siman beillene Pogba, (ha mar Isco nalunk van.. szia palesz :coffee: :mrgreen: ) mint ahogy Verratti is nagyot alkotna Busquets helyen.

Pont ez az ami rohadtul felhuz. A Barcanal van egy aktualis edzotol fuggetlen rendszer, ahol minden posztra meg kell talalni azt a jatekost, aki a legjobban ellatja a feladatat. Most is arrol van szo, hogy kit kivel lehetne upgrade-elni, mig nalunk szinte evrol evre valtozik a felallas. Minden edzo mast akar jatszatni, a keret osszeallitasa jatekos tipus szerint folyamatosan valtozik, elnok ur folyamatosan megveszi az aktualis sztart, de magasrol tesz ra, hogy egyaltalan kell-e egy harmadik tkp a csapatba vagy sem. Amig nem lesz egy jol meghatarozhato stilusunk es felallasunk, nevezhetjuk ezt rendszernek, ahol tenyleg csak annyi a feladat nyaranta, hogy az elemeket csereljuk, addig almodozhatunk mi triplazasrol meg Europa dominalasarol. Persze, 1-2 kupa most is leesik, mert nagyon jo jatekosaink vannak, de Perez elnoksege alatt 12 szezonbol 3 bajnoksag statisztika mindent elarul. En azt hittem, vegre Perez is belatta, hogy Ancelottival felepithetunk egy Real Madridhoz melto rendszert, amit idovel Zidane vagy barki mas atvehet, de ugy nez ki tevedtem.

Nero
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 26., kedd 23:40

Szerintem az épp elég jel, hogy a Bayern ellen 2-0-nál inkább cserél védőt-védőre, minthogy lehozza hármuk közül bármelyiket. Egyszer nem láttam bármelyiket pacsizni Luchoval, ha valamelyiküket lekapja a 80. körül akkor a kispadnál már óriási cirkusz van stb. stb.

Nem azt mondtam hogy Pogba nem férne be, de mondjuk az ő posztja Iniestáé. Mégha mondjuk 60-40-be a francia játszana többet, szerintem keveselné azok után, hogy a Juvébe meg a válogatottba alapember.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 23:31

Nero írta:Hát én egyáltalán nem örülnék Pogbának. Szerintem ő nem nagyon illik a mi focinkhoz, másrészt nálam kicsit túlértékelt a srác, harmadrészt meg nagyszájú sztárokból már bőven van elég az öltözőbe. Szegény Enriquét az MSN már így is eléggé sakkaban tartja, még egy hisztiző Pogba kéne neki. Merthogy a Busquets-Iniesta-Rakitic kp mellett nem lenne állandó kezdő az is biztos.
Miket látsz te.. :lol:

Ez sok mindentől függ, Iniesta se a régi már, nagyjából másfél éve, a kvalitásai meg meg vannak a gyereknek, hogy fel vegye a versenyt vele. Az tuti, hogy több alázat kell és nem lenne akkora szabadsága. Gündogant azért én is jobb ötletnek tartom egyelőre.
Som i Serem!
6oat

Nero
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Puyol
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Nero » 2015. május 26., kedd 23:22

Hát én egyáltalán nem örülnék Pogbának. Szerintem ő nem nagyon illik a mi focinkhoz, másrészt nálam kicsit túlértékelt a srác, harmadrészt meg nagyszájú sztárokból már bőven van elég az öltözőbe. Szegény Enriquét az MSN már így is eléggé sakkaban tartja, még egy hisztiző Pogba kéne neki. Merthogy a Busquets-Iniesta-Rakitic kp mellett nem lenne állandó kezdő az is biztos.

DinhoL

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 26., kedd 23:21

Kedves Realista ugyan nem engem kérdeztél de meg kell mondjam naprakész vagy így is Pogba ügyben. Szokásos köröket futják arról lehet olvasni, hogy nem akar várni a francia, csak a Real vagy a Barca. Ahogy én látom, Pérez jobban "ráment" Pogbára, mint Bartomeu, és ha a kövi edzőtök számol vele a tietek lesz. De még oly hosszú a nyár.. :)

Szerk.: Látom már jött egy kifejtősebb válasz úgyhogy sorry.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DinhoL 2015. május 26., kedd 23:22-kor.
Som i Serem!
6oat

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 26., kedd 23:16

Szerintem a Barcának Gündoganra van reális esélye. Neki nincs BL, úgyhogy bőven ráér télig várni.

Akkor nem csak én gondoltam így úgy látszik :mrgreen:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 26., kedd 23:16

Realista24 írta:Amúgy ha már itt vagy, mennyire valós ez a Pogba Barca házasság?

Én még ott vagyok lemaradva, hogy mind a két klub harcban van, döntés nincs, 10-10 körül adna mind a kettő évente, blabla. aztán most belefutottam olyanba, hogy szinte done deal.
Braidának jók a kapcsolatai Olaszországban, most éppen Marottával vacsorázott, és Pogba ügynökével is nagy puszipajtások, szóval talán nem alaptalan a sok pletyka, a szinte done deal-t túlzásnak érzem. Amúgy most éppen egy korábbi Dortmund-játékos nyilatkozta azt, hogy Gündogan gyakorlatilag done deal, szóval megy a kavarás rendesen. :lol:

Az érdeklődés mindkét játékos iránt komolynak tűnik, Verrattiról szerintem lemondtunk, róla alig-alig jön már hír. Pogba vagy Gündogan lesz ez szerintem, remélhetőleg inkább a kebabos.

Pogbához még annyit, hogy elvileg csak 2016 nyarán csatlakozna hozzánk, szóval lenne még egy szezonja a Juvében. Az olaszok meg ennek nyilván örülnének.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 26., kedd 23:12

Hát remélem Pogbinho csak akkor kerül Barcelonába,amikor átszáll a Madridba tartó gépre az El Prat-on...Menjen csak a Realba az ifjú hajszobrász,hozzánk meg jöjjön a kopasz olasz. :D

Vissza: