Nero írta:Szerintem az épp elég jel, hogy a Bayern ellen 2-0-nál inkább cserél védőt-védőre, minthogy lehozza hármuk közül bármelyiket. Egyszer nem láttam bármelyiket pacsizni Luchoval, ha valamelyiküket lekapja a 80. körül akkor a kispadnál már óriási cirkusz van stb. stb.
Nem azt mondtam hogy Pogba nem férne be, de mondjuk az ő posztja Iniestáé. Mégha mondjuk 60-40-be a francia játszana többet, szerintem keveselné azok után, hogy a Juvébe meg a válogatottba alapember.
Nalunk is cirkusz volt ha a 3 edzo kozul barmelyik is le merte hozni Ronaldot. Mint ahogy Bale-t is egesz evben max 7-8 alkalommal csereltek le. Benzemat gyakran lehoztak, nala nem akkora az ego.
Iniesta mar 31 eves, a helyere siman beillene Pogba, (ha mar Isco nalunk van.. szia palesz
) mint ahogy Verratti is nagyot alkotna Busquets helyen.
Pont ez az ami rohadtul felhuz.
A Barcanal van egy aktualis edzotol fuggetlen rendszer, ahol minden posztra meg kell talalni azt a jatekost, aki a legjobban ellatja a feladatat. Most is arrol van szo, hogy kit kivel lehetne upgrade-elni, mig nalunk szinte evrol evre valtozik a felallas. Minden edzo mast akar jatszatni, a keret osszeallitasa jatekos tipus szerint folyamatosan valtozik, elnok ur folyamatosan megveszi az aktualis sztart, de magasrol tesz ra, hogy egyaltalan kell-e egy harmadik tkp a csapatba vagy sem. Amig nem lesz egy jol meghatarozhato stilusunk es felallasunk, nevezhetjuk ezt rendszernek, ahol tenyleg csak annyi a feladat nyaranta, hogy az elemeket csereljuk, addig almodozhatunk mi triplazasrol meg Europa dominalasarol. Persze, 1-2 kupa most is leesik, mert nagyon jo jatekosaink vannak, de Perez elnoksege alatt 12 szezonbol 3 bajnoksag statisztika mindent elarul. En azt hittem, vegre Perez is belatta, hogy Ancelottival felepithetunk egy Real Madridhoz melto rendszert, amit idovel Zidane vagy barki mas atvehet, de ugy nez ki tevedtem.