HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 27., szerda 21:35
röviden pár szó az edzőcseréről.
leszögezem nem carlo ellen vagyok,se perez ellen,sem benitez ellen. Hanem a real mellett,akkor is ha nem minden tökéletes,és a legjobbat akarom a csapatomnak.
Olvasgattam a kommenteket,és a legtöbben fel vannak háborodva carlo menesztése kapcsán. Ez jogos,mondjuk a ci***nykodást nem szeretem,meg az alja szöveget,ahogy páran pereznek nekimentek....az nevetséges volt.Mert az okokat még nem egészen tudjuk. ÉS elég homály itt minden....de idővel lesznek gondolataim majd biztosan erről.....
Szóval,az jött le,hogy sokan nagyon szeretik carlot...és ezzel én is így vagyok.....ahogy olvastalak benneteket,sok ilyen komment jött,ami carlo mellett állt....és az indokok is azok voltak,hogy megszerettétek..............................és ennyi.Kb.Ennyi....és nálam is ennyi. Más nem. Több nem.
Ez elgondolkodtatott......ez az ok? vagy esetleg még fel lehet hozni hogy nyugalmat hozott? Persze JM után lehet sokan azt hoztak volna,annyira felkorbácsolta a viszonyokat(hozzáteszem ideje volt valakinek rendet tenni a sok real ellenes patkánykodás miatt,ez a vezetőség dolga lett volna,de túl "urak"voltak.....)
Carlo jó arc....mindenki szerette......de ez elég lenne? Nem biztos. Én nem hiszem. Bár a maradása mellett voksoltam volna,persze ha bizonyos dolgokat meg tud változtatni. De egy dolgot sokan elfelejtenek,nem tudhatjuk ki mennyire sáros a szezonban. Perez? Biztos,nem is lehet kérdés....de egyre valószínűbb hogy carlo is....és ő a gyengébb kutya.
Benitez lesz az edző? alapvetően lexarom....nem fontos,mert semmivel sem rosszabb mint carlo,vagy LE vagy pep,vagy jm vagy kimirájkönnen....stb....vagyis profi,tapasztalt top edzőnek tartom. Én nem szarok tőle.....lehet hogy vannak akik jobban ismerik itt,majd kijavítanak ha tévedek,de benitez szerintem egyáltalán nem szar edző. nagyon képzi magát,felkészült,és hiába mondják sokan hogy egy bukott edző,azért bőven vannak eredményei....még ha nem is a közeli idényekből,de vannak,és szerintem a napolival is elég komoly munkát végzett,nem hiszem hogy elégedetlen lenne vele az elnöke.100% hogy nem.
Na de nem fontos...tényleg nem,az fontos hogy az edzőnk ne legyen tapasztalatlan,ismerje a nagy,vagy nagyobb klubok működési mechanikáját,a nyomást bírja,tudjon követelni és ne legyen túl bratyiba a játékosokkal.....ami szerintem carlo egyik nagy hibája volt,talán ezért is szerették ennyire.De itt többről,van szó mint erről....
Hogy a jövő bale e? Azt nem tudom....már nem is merek semmit sem mondani,mert 2 éve még én is ezt mondtam,sőt,meg voltam győződve,mert amit láttam tőle,azt kevesektől.....de amit látok mostanában tőle,az elgondolkodtat.......nagyon kevés. Sőt sértő ránk nézve.....
Hogy Benitez poziciós játékot játszat? meglátjuk....ha ránk azt akarja erőltetni,akkor nem leszek túl boldog,mert ahhoz át kell szervezni a fél csapatot......de majd ezt meglátjuk,addig nem mondok semmit. Majd fogok....
Hogy ki kell? Az a rendszerünktől fog függeni......általánosságban kell kp ás és támadó minőségi csere.
Én nem fosok ettől a dologtól.....nem hőbörgök,és szerintem,a többség sem azért lett ennyire indulatos,mert carlo el lett távolítva,csak ebben fejezte ki magát,hanem mert nem talált magának megfelelő okokat......de ez nem jelent semmit sem. Ok van.Ebben mindenki biztos lehet. Ne keressük....nem lesz válasz. JM nál sem volt,azóta is kuss van. Azóta sem tudjuk a részleteket,semmi olyat ami kielégítene bennünket.
Folyt köv.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.