Rafa Benítezzel közel az egyezség, ám érkezéséhez feltételt szab a spanyol szakember: a saját edzői stábjával akar dolgozni, a fiókcsapat ügyeibe beleszólást szeretne illetve azt, hogy az átigazolásokban az ő szava legyen a döntő.
És mégis mi szava lenne e tekintetben; összeállíthatja a melegedő kispadot, megtarthatja Jesét, Illarrát és eldöntheti, hogy ki legyen/maradjon a balhátvéd?
Mert ugye ezen kívül a keret és az új igazolások, célpontok is adottak már hónapok óta ....
Arról már nem is beszélve, hogy Mou után Perez papa nem fogja újra kiengedi a kezei közül a gyeplőt!
A Real Madrid idén biztosan nem fog élni elővásárlási jogával Reus esetében. A vezetőség úgy véli, hogy a csapat jelenlegi szélsői kellően hatékonyak (Cristiano - Bale - James) és Reus érkezése ellentétes hatást váltana ki, mint amire egyébként számítani lehetne
Reus is olyan igazolas lenne hogy tobb pooszton bevetheto. Persze nem kell nehogy minosegi padunk legyen. Sokkal!izgibb ha egy lucas silva szall be a meccsbe.
Egy az egyben adom. Már csak azért sem értem a vezetőség ezen félelmét, mert jövőre biztos vagyok benne, hogy valamelyik kezdő "nagyágyú" távozik a támadósorból...
Egyre távolabbinak tűnik a De Gea-Verratti-Reus "álompakkom"
Hát sajnos már olvasni olyan véleményeket is, hogy könnyen De Gea lehet a legnagyobb név, akit idén igazolunk... Verratti Carlo menesztése után szerintem felejtős, Reus helyett meg véleményem szerint marad Jesé (mint az új Callejón), aztán csá.
Pogbának évi 18 millió eurós fizetést kínál a Real Madrid, 5 évre, azonban a Barça vezetősége sem hajlandó lemondani a franciáról; a sportigazgatójuk tegnap óta Torinóban tárgyal a megszerzéséről. Ez egy újabb Neymar-ügynek néz ki.
Azért az nem kis presztízs veszteség lenne, ha Neymar után őt is elbukná a Madrid; úgy hogy a Barca idén nem is igazolhat...
Jövőre meg Gündogan /tél/-Pogba /nyár/ pakkal erősödnének a katalánok, nem örülnék neki maradjunk annyiban.