Realista24 írta:Szép lenézőre sikerült az utolsó bekezdésed, mintha valami úriemberek klubja lennétek, foltok nélkül, ahol nincsenek cirkuszi majmok, nálunk meg csak erre van szükség...
Aztán ha megnézed a két csapat játékosainak a közösségi profiljait (most és pár évre visszamenőleg), akkor megtapasztalhatod, hogy ki az aki arcoskodik meg degenerált idiótaként viselkedik és mit csinál a másik. Mert te itt most nem elsődlegesen a sportteljesítményre tértél ki, hanem a pályán kívüli viselkedésre.
Na meg ha jobban megnézzük Pogba ügynökét, akkor tökéletesen illik a "több, mint egy klub" felfogásba, ugyanis az adócsalók, lefizethető, nagypofájú hazudozók általában titeket választanak.
Hát ezt most nagyon félreértetted. Én Pogba stílusát jellemeztem, amit szerintem mindenki lát, aki néz focit. Egy szóval nem írtam, hogy az ilyennek a Real-ban a helye, de mivel ez a két klub verseng érte, logikus, hogy azon drukkolok, ne hozzánk kerüljön, ne mi szívjunk vele, hanem a legnagyobb riválisunk. Már bocsánat, hogy nem a "saját csapatomnak" akarom a xart.
Te viszont szépen általánosítasz, úgy írod, mintha a Barca mindig mindenkit csalással szerzett volna meg, miközben egyetlen egy esetről van szó. Tény, volt/van egy elnökünk, aki megkerülős módszert választott egy játékos megszerzéséért, amiben persze partner volt a játékos és az apuka is. Persze őket fele ennyire se ekézi senki. Meg fogják érte kapni a büntijüket a bíróságon. Ehhez azonban a többi játékosnak és a szurkolóknak semmi köze.
Továbbra is azt állítom, Pogba egy link alak, csak rá kell nézni. 1 éve van a köztudatban mint lehetséges jó játékos, de már most el van szállva magától. Ahogy mozog, ahogy néz, ahogy focizik, ebből mind ez jön le. Ha ehhez hozzáadjuk, hogy Barca mezben vagy Real mezben 3x annyi pénzt fog zsebre tenni és a népszerűsége is emelkedni fog meredeken, akkor én úgy gondolom, hosszú távon nem megtérülő befektetés. Tehát továbbra is azon fogok drukkolni, hogy a Real-nak sikerüljön megvenni. plána, hogy most olvasom, évi 18 millió eurós fizu röpködik már, na annyiért meg pláne. Aztán lehet tévedek és a következő 10 év legjobb középpályásáról van szó, de nekem ez a véleményem. Oda is írtam, ha én lennék a Barca sportigazgatója, minden embert megpróbálnék lebeszélni a leigazolásáról.
Azt gondoltam, ennyi idő után már ismertek annyira, hogy én senkit és semmit nem nézek le, a véleményemet írom minden esetben.
...persze lehet rossz az időzítés, Madridban most forr a levegő és mindenki feszült, ami érthető... peace