Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Kinek kell pogba ha illarra marad. The next season will be ours.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Hazai meccseiteken ilyen Rayo, Levante és Granada elleni bajnokikat simán le tudna hozni a német helyett.wZoLee7 írta:De ha meg olyan jó lenne mint amit sokan elvárnak tőle nem igazán padozhatna. Annyira legyen elég hogy ne kelljen Kroosnak mindig játszania, bőven vannak ellenfelek akik ellen Illarra is megoldást jelent.
Som i Serem!
6oat
6oat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Már fél órája azwZoLee7 írta:És akkor hivatalos, Benitez távozik a Napolitól
http://madridom.hu/blog/2015/05/28/hiva ... a-napolit/
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
És akkor hivatalos, Benitez távozik a Napolitól
- DinhoL
Azért túlzás, hogy sör meccsek voltak, mert még bőven volt esélyetek a bajnoki címre. Ha jön Benitez végre megkaphatja a bizalmat, ami valljuk be nagyon fontos egy profi játékosnak. Nem tehetségtelen a srác, lehet tévedek de sztem még fog ő bizonyítani.ziro4vr írta: Volt ideje már belejönni. Az, hogy pár sörmeccsen lehoz egy közepes teljesítményt, mikor nincs igazi tét, az nem valami nagy dolog.
Som i Serem!
6oat
6oat
- wZoLee7
De ha meg olyan jó lenne mint amit sokan elvárnak tőle nem igazán padozhatna. Annyira legyen elég hogy ne kelljen Kroosnak mindig játszania, bőven vannak ellenfelek akik ellen Illarra is megoldást jelent.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Volt ideje már belejönni. Az, hogy pár sörmeccsen lehoz egy közepes teljesítményt, mikor nincs igazi tét, az nem valami nagy dolog.DinhoL írta:Lesz itt még pozitív csalódás miatta. Utóbbi meccseken amikor szerepet kapott(nagyjából láttam az összes meccseteket a bajnoki hajrában) nem lehetett azt mondani, hogy rosszul játszott volna. Lehet a csapat átlag miatt tűnt ki de nekem az az érzésem, hogy bele fog jönni, mint kis kutya az ugatásba.Toti írta:illarramendinek is komolyabb szerepet szán?
hát mi lesz itt?
Nem illik.
- DinhoL
Lesz itt még pozitív csalódás miatta. Utóbbi meccseken amikor szerepet kapott(nagyjából láttam az összes meccseteket a bajnoki hajrában) nem lehetett azt mondani, hogy rosszul játszott volna. Lehet a csapat átlag miatt tűnt ki de nekem az az érzésem, hogy bele fog jönni, mint kis kutya az ugatásba.Toti írta:illarramendinek is komolyabb szerepet szán?
hát mi lesz itt?
Som i Serem!
6oat
6oat
- wZoLee7
Szerintem a Real Madrid vezetőedzőjének segítője is bőven sok tapasztalatot szerez. Két edző mellett figyelhet, segíthet, minden hadszintéren tanulhat. Még szerintem jobb is mint egy francia középcsapat.ziro4vr írta:Mondjuk nyugodtabb lennék, de hosszabb távon jobban járnánk ha a francia elmenne valahova számottevő tapasztalatot szerezni.wZoLee7 írta:És Zidanet segítőnek? Megint? Érdekes dolgok lesznek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk nyugodtabb lennék, de hosszabb távon jobban járnánk ha a francia elmenne valahova számottevő tapasztalatot szerezni.wZoLee7 írta:És Zidanet segítőnek? Megint? Érdekes dolgok lesznek
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
...és így fogunk triplázni. Difficulty level: Legendary +
- wZoLee7
És Zidanet segítőnek? Megint? Érdekes dolgok lesznek
illarramendinek is komolyabb szerepet szán?
hát mi lesz itt?
bale vezéregyéniséggé való kinevezése után, illarra majd irányít a kpn, .. fasza szezon elé nézünk.
(mondjuk azt nem vágom egyébként, h honnan vannak ilyen információk? bár gondolom fele csak találgatás, bár kinézem majd benítezből, h ezeket bejátsza.)
hát mi lesz itt?
bale vezéregyéniséggé való kinevezése után, illarra majd irányít a kpn, .. fasza szezon elé nézünk.
(mondjuk azt nem vágom egyébként, h honnan vannak ilyen információk? bár gondolom fele csak találgatás, bár kinézem majd benítezből, h ezeket bejátsza.)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aláírják Benítezzel a szerződést, aztán Pérez odahajol hozzá, hogynmate írta:Illetve az új edző amíg nincs kinevezve, Perez szerintem nem lép semmit.
- Akkor holnap hozom az igazolásokat.
- Milyen igazolásokat?
- Hát akiket kinéztem magamnak.
- De azt hittem, hogy igazolásoknál enyém az utolsó szó.
- Ez így is van. Mondhatod, hogy "Köszönöm Elnök Úr!"
- nmate
Természetesen azért, mert most más foglalja le. Aztán miután kinevezte, továbbra is le fogja szarni mit kér a vezetőedzőRealista24 írta:Naiv vagy Máté
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Naiv vagy Máténmate írta: Illetve az új edző amíg nincs kinevezve, Perez szerintem nem lép semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
max a BL döntő miatt, de ez is felesleges lenne, vagy tényleg nem akarunk tőle semmitdannen írta:miért cáfoljuk hivatalosan pogba megkeresését? ennek mi értelme van?
- nmate
Nehogy licitverseny legyen. Szépen a média megkerülésével próbálkozunk szerintem.
Illetve az új edző amíg nincs kinevezve, Perez szerintem nem lép semmit.
Illetve az új edző amíg nincs kinevezve, Perez szerintem nem lép semmit.
- wZoLee7
Minket írtak, de akkora baromság hogy szóra se érdemes. Ha már hazudnak legalább olyant hazudjanak aminek van realitásapalesz77 írta:Őt nem velünk hozták szóba? Csak mert tudtommal jobbhátvéd, és ti most igazoltatok Carvajal mellé egy Danilot, elég értelmetlen hírnek tűnik..realistahuni írta:Tegnap nso Darmiant is írta a Torinoból.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Ennek a Pogbás cáfolatnak próbálnék mögé látni,illetve keresni a jó oldalát,de nem nagyon sikerül.