Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 23:41

Azt nem is említettem,hogy ha anno carlo érkezésekor belementünk volna mélyebben az olasz korábbi stilusába,focijába...akkor a legtöbb ember itt dugdosta volna le a középső ujját a torkába...az olasz a sikerei főbb lépcsőit egy roppant unalmas,már már idegesítő taktikával nyerte meg.

De a foci ilyen. Van akin van sapka...van akin nincsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 30., szombat 23:34

Én is azt szeretném, amit RMCF említett!

Én abszolút kedveltem Ancelottit, szerintem hasznos volt a klubnak nem csak a BL miatt, szerettem volna ha marad és megerősített kerettel hibákat kijavítva folytatja.

Ezzel együtt sem szeretném,hogy Benítez gyalázását kelljen olvasni, Real ellenszurkolásokat kelljen egy Real szerető fórumon látni.

Megértem, hogy sokaknál kicsapta a biztosítékot Perez és azt is, hogy többen nem örülnek a pincérnek.

De én Real szurkoló vagyok, nem edzők, elnökök, igazgatók, játékosok rajongója.

Nem akarom a csapat vereségein való örömködést, megmondó emberkedést, gyűlölködést olvasni.

Remélem Benítezt elfogadják majd a játékosok legalább fele annyira állni tudja a sarat a sajtóval szemben mint Ancelotti, sikeresek leszünk és nem jön egy új káosz korszak.

Nyugalom volt és mentek a dolgok. Kár volt ezt eldobni. De ez nem azt jelenti, hogy nem lehet máshogy de megint jó.

Lehet, hogy még jobb lesz, pláne ha a kereten is javítanak és Perezék is dolgoznának kicsit.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 30., szombat 22:47

Én csak egyet kérek,ne vegyük át egy ember stilusát,és ne patkányozzuk a saját játékosainkat,ne fgy-zük,butázzuk,egylábasozzuk,agyatlanozzuk
akkor a bale topikban ne menj vissza május 13-ra. :mrgreen:

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 22:17

Realista24 írta:
BBeno írta:ja ilyenről szó sincs mert egyből kapom a warnt. lehet már a pincér sem megengedett bár sztem az okés.
Amint a Real edzője lesz nem biztos hogy örülni fogok a Pincérezésnek. Főleg, hogy semmi rosszat nem tett.

nem,de sokan már mindent feladtak...kár hogy a realt nem. :lol: :lol: pedig szép lenne egy city szurkolás is pl.....benítez szakmailag nagyon jó edző. Emberileg kissé kérdéses....ott lehet fogás rajta,mert nem igazán enged teret játékosnak csak a pályán.

Mondjuk ez nem feltétlen rossz nálunk.....sőt.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 30., szombat 22:13

BBeno írta:ja ilyenről szó sincs mert egyből kapom a warnt. lehet már a pincér sem megengedett bár sztem az okés.
Amint a Real edzője lesz nem biztos hogy örülni fogok a Pincérezésnek. Főleg, hogy semmi rosszat nem tett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 30., szombat 20:56

ja ilyenről szó sincs mert egyből kapom a warnt. lehet már a pincér sem megengedett bár sztem az okés.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 30., szombat 20:56

R.M.C.F írta:Én csak egyet kérek,ne vegyük át egy ember stilusát,és ne patkányozzuk a saját játékosainkat,ne fgy-zük,butázzuk,egylábasozzuk,agyatlanozzuk.....elég az ahogy az ellenfeleink patkánykodnak velünk.
Ezért írjuk ki még most magunkból ezeket :mrgreen:

Amúgy ha kinevezik, én alig fogom várni az új szezont. Aztán lehet sírás lesz, de nagyon kíváncsi vagyok, kilép-e az eddigi árnyékából ekkora lehetőség mellett.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 20:53

Én csak remélni fogom,hogy a következő szezon nem benitez állandó ci***ány köpködésével lesz telebaxva.....bár mindig kell egy alak akit lehet,tavaly bale-t mondták el mindennek,előtte Dm volt, előtte özil előtte higuain.....

Mindig kell egy barát..... :D :D :D

Én csak egyet kérek,ne vegyük át egy ember stilusát,és ne patkányozzuk a saját játékosainkat,ne fgy-zük,butázzuk,egylábasozzuk,agyatlanozzuk.....elég az ahogy az ellenfeleink patkánykodnak velünk.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 29., péntek 20:30

Benitez lesz, ezen sokat nincs mit spekulálni...

Inkább szerezték volna meg a Dortmund volt erőnléti edzőjét, állítólag vele szárnyalt igazán Klopp csapata. Érdekes egyébként, hogy a német jól kicseszett magával, ahogy a goal is írja, 1-2 éve még bármelyik csapathoz mehetett volna, most meg csak másodvonalas helyekre van esélye.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 29., péntek 20:05

Nagyon kétlem. Perez tudja ki lesz, a következő edző is tudja ki lesz...nagy valószínűséggel a játékosok is tudják ki lesz.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2015. május 29., péntek 19:52

Mondom mi tartja bennem a reményt.

Perezt ismerve, pont ezek a hírek érkeznénk, ha Klopp lenne a választott, akkor is.

A cél mindig a hírverés. Egy edzőváltásból általában egy hír van: A helyett B. Ezt Perec széthúzta két sajtóeseménnyé, kétszer annyi ideig elfoglalt címlapidőre. A elmegy. Egy hét múlva B jön.
Na, de ha tényleg jól ismerjük a Presidentét, akkor nem ez-e a logikus lépés, ami most van, akkor is ha K jön? Egy bő héten keresztül csak rólunk van szó:
0. nap: A elmegy
1. nap: A elment, búcsúztatjuk, kár érte, köszönjük
2. nap: Játékosok, klubhoz köthető emberek A-ról, közben: megvannak a jelöltek
3-4. nap: Jelöltek boncolgatása
5-8. nap: B jön, egyre biztosabb, így meg így lesz a csapat, stb.

Most itt tartunk. Innen van egy Pereznek nem tetsző verzió:
9. nap: Tényleg B jön, ofisöl, tudjuk mi lesz, erről volt szó napokig.

És van egy Pereznek tökéletes verzió:
9. nap: SZENZÁCIÓ! Nem B, hanem K. Micsoda fordulat?!
10-12. nap: Csak erről szól minden
12-17. nap: K elképzelései, klubközeli vélemények K-ról, stb.

Nem azt mondom, hogy Klopp fog jönni, de ha Klopp jönne, akkor is lehet, hogy pont ugyanezt tapasztalnánk, mint eddig.

(Természetesen a szivárogtatások, hírmorzsák nem függetlenek Perectől, nem az újságírói leleményen múlnak)
Sportfilozófia: Roger Federer

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 29., péntek 19:35

Nem kezdte rosszul Benitez a munkát a Napolinál, meg is lepett vele. Viszonylag jó igazolások, okosan levette a Madridot, elvitt mindenkit akit el akartunk adni. A védelem gyenge lett ez igaz, de a bl-ben nagyon össze kapták magukat, 12 ponttal kiesni rohadt szívás. Ha csak kicsit hagynák rotálni, lenne töke bárkit lerakni padra még jó is lenne...komolyan ahogy telik az idő egyre inkább bízom benne, jövőhéten meg majd bejelentik, hogy valaki más jön :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 29., péntek 13:13

A Roma nem föltétlenül, de a Lazio biztosan :)
"And my heart will leave you never."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 29., péntek 12:59

És Beníteznek nem tűnik föl, hogy a csapat igen orr nehéz? Kb hasonló anyagi lehetőségei voltak, mint a Romának, a Lazionál meg sokkal több pénzből gazdálkodhatott mégis elmentek mellette...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 29., péntek 12:55

Sajnos én ehhez nem értek, így ha valaki ért hozzá akkor az majd magyarázza el nekem légyszi, hogy mitől jobb egy az olasz bajnokságban 4.helyen álló csapat edzője, a spanyol második helyezettel szemben.
Miért számít sikeresebbnek?

Mert ugye Ancelotti a sikertelenség miatt lett kirúgva, legalábbis erre lett fogva.
A Napolit és a Realt jelenleg felesleges összehasonlítani.
A Napoli a Juvétól messze elmarad minőségben, kb. egy szint az Interrel, Romaval, Lazionál talán egy hajszállal jobb, viszont ők erőn felül teljesítettek idén, jól kijött a lépés nekik. Ezek közül az Inter messze elmarad a bajnokságban, a Napoli pedig fogadja a Laziot, akit a ha megvernek akkor megelőzik ha minden igaz, és mehetnek BL selejtezőre.
Támadóalakzatuk megvan, 68 gólt lőttek ami csak kettővel kevesebb mint a Juve, a védelem viszont bohózat és a kp sem túl jó, én ezt láttam a meccseiken, 50 gólt kaptak, ez rengeteg.
Ha a csajok madridban nem terveznek a puccsot akkor bármi lehet még, egyelőre én nem írnám le Benítezt.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 28., csütörtök 21:52

h3x0r írta:
Nem tamadasbol, de nem tudom te milyen hsz-eket olvastal, mert egy csomoan leirtuk, hogy nem azert tamogattuk Carlot, mert egy szimpatikus figura, hanem mert elkezdett felepiteni egy csapatot, belevagtunk egy projektbe, amit 2 ev utan szepen kidobtunk a kukaba. Ha valami nem mukodik, valtani kell, ez egyertelmu. Igaz, hogy iden nem jottek ossze a dolgok, az okokat mindenki ismeri, viszont rengetegen ugy gondoltuk, hogy egyaltalan nem vagyunk akkora kakaban, mint azt az idei kupak szama tukrozi.

Benitezt nem kedvelem, ennek ellenere nalam tiszta lappal indul. Ugy erzem, meg fog bukni Madridban, ennek ellene szamomra a csapat az elso, ezert remelem ramcafol majd.[/quote]

Lehet hogy voltak akik ezt is leírták,de a többség azon nem ment túl,hogy megszerette,bírja,kedveli.....ez látható volt. Ebből indultam ki,amikor megfogalmaztam,hogy alapvetően mellette ezt tudtuk (én is) erős indoknak felhozni.

Elkezdett felépíteni valamit? Nem tudom,én semmi különlegeset nem láttam. Nem rossz ő,szó se róla,de azért dunába ugrani sem kellene,főleg úgy hogy komolyabb okot a maradása mellett nem nagyon tudtunk felhozni.

Toti írta:
tudod, h csipázlak, de azért az kicsit túlzás, ilyen költői kérdést feltenni, h "ez ok?", v h "ez elég?" (ez majdnem olyan, mint a cr-es vita, h lőtt 60 gólt, és akkor? mivan?... )
azért nem úgy működött carlo, h 2 évig kártyázott a padon a cserejátékosokkal meg a tökét vakarta, csak lehozott 4 trófeát, ami nem kevés. ez a trófea nélküli évünk pedig rengeteg összetevős úgygondolom, az egyik legnagyobb pedig az a sérüléshullám, amit én még nem láttam 15 év alatt, mióta a csapatot követem. és nem szimpla egy vagy két meccset kihagyok sérülések voltak.. brutális volt ez, vagy a 31 kapufa csak a bajnokságban, stb..stb.. nem akarom újrakezdeni, csak ez a kérdés, "h ez ok?" "ez elég?" megütötte a szememet.[/quote]

Nem azt akartam mondani,hogy semmit sem csinált,hanem hogy nem igazán tudunk erős érvet a maradása mellett,inkább csak azt nagy tömegben, hogy bírtuk......
Csinált ő jó dolgokat,meg ugye rosszakat is.....én sem ellene akartam feszengeni,csak boncolgatom a témát,mert még nem értem egyelőre.

Ne hogy félreértés legyen,nem vagyok CA ellen,én is bírtam :lol: :lol: ...öööö... :lol: ..

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 28., csütörtök 19:14

Sajnos én ehhez nem értek, így ha valaki ért hozzá akkor az majd magyarázza el nekem légyszi, hogy mitől jobb egy az olasz bajnokságban 4.helyen álló csapat edzője, a spanyol második helyezettel szemben.
Miért számít sikeresebbnek?

Mert ugye Ancelotti a sikertelenség miatt lett kirúgva, legalábbis erre lett fogva.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2015. május 28., csütörtök 16:28

Érdekes figura számomra Benítez. Ha nem spanyol és az edzői szakmát a Real Madridban elkezdő edző lenne akkor nem nagyon merült volna fel a a neve véleményem szerint. Az első két szempont lehetett megnyerő Perezéknek, mégis csak ismeri a Real Madrid és a spanyol foci értékeit. Voltak azért sikeres évei, a Valenciaval és a Liverpoollal szinte újonc edzőként elért eredmények mindenképpen kalapot emelendők.

Ami mindenképpen érdekes lesz az a játékosokkal való kapcsolata. Ancelotti után ez nem lesz egyszerű feladat. Az elképzelései... spanyol edzőként mennyire fogja a spanyol játékosokat előnyben részesíteni. A taktika, amitől én egy kicsit tartok hogy amolyan Mourinhos lesz megint. Sok játékos szerepe, akár Isco vagy James elhelyezése a pályán.. mi lesz Casillassal? Ballel? Sok a sarkos kérdés.

Milyen szerepe lesz egyáltalán neki és tudja-e a keretet alakítani a saját elképzelései szerint. Az alapanyag most nagyon jó ugyebár, nem nagyon érzem szükségesnek marketing sztár leigazolását, még Pogbáét sem.

Egy kicsit tartok tőle hogy visszaeshetünk, valamint hogy a játékosok Carlo után hogyan fogják elfogadni Rafát.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 28., csütörtök 16:27

palesz77 írta:
ikarus93 írta:Benitez egy nagyon jó edző, vannak hibái és lesznek is, de nálam top 5-ös. :Đ
Mondjuk a másik 4-re ezek után nagyon kíváncsi lennék.. :D

ikarus93 írta:
wZoLee7 írta:top3-as listája.
Nálam:
1. Mourinho (nem kérdés)
2. Klopp
3. Ancelotti
+1 Rafa Benitez (nem röhög)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 28., csütörtök 16:23

palesz77 írta:
ikarus93 írta:Benitez egy nagyon jó edző, vannak hibái és lesznek is, de nálam top 5-ös. :Đ
Mondjuk a másik 4-re ezek után nagyon kíváncsi lennék.. :D
queiroz, camacho, luxemburgo, lopez caro.. :mrgreen:

Vissza: