Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

fenomeno22
Kedvenc játékosaid: ronaldo09
Kedvenc csapatod: realmadrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 29., péntek 15:33

Az megertem,hogy stojcskov(fax se tudja hogy kell irni),meg cruiff(ezt se:),orulne ha Ronaldo tavozik,es szerintuk ugy lenne jobb a csapat,de hogy aki a Realt szereti....:)

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 29., péntek 15:28

pheco írta:PSG sem tud kifizetni érte ennyi pénzt, max ha elad jó pár kezdőjátékost.
Nem csak a pénzen múlhat az átigazolás. Például az is lehet hogy a PSG csak úgy adja Verrattit (+pénzt) ha cserébe megy hozzájuk CR...
Attól függ Pereznek mennyire kell Ronaldo én mennyire Verratti.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 15:25

dannen írta:az a psg aki tavaly egy di mariat nem tudott megvenni. esélytelen, hogy elmenjen idén, szerencsére.
A PSG mondjuk nem volt akkora idióta,, mint a MU, hogy 80-90 milliót kifizessenek egy DM-re, aki jó ha a felét éri. (mondjuk idén lehet már megveszik :lol: )

Gazdasági szempontokat figyelembe véve, ha kifizetnek 100-120 milliót Céért, és rájuk húznak valamilyen büntetést, mert nem felelnek meg az FFP-nek, akkor akár még a büntetést is bevállalva jól jönnének ki hosszútávon. Na nem mintha nem szarnák le a pénzt Párizsban.

A PSG elnöke is elmondta, amikor megkérdezték Messiről és Céről, hogy minden lehetséges náluk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 29., péntek 15:22

PSG sem tud kifizetni érte ennyi pénzt, max ha elad jó pár kezdőjátékost. Továbbá szerintem Ronaldo sem igazolna oda, BL győzelemre nem lenne sok esélye. Bajnokságban meg itt is lő 40 gólokat, ott se lőne sokkal többet. Szóval én úgy gondolom, hogy Manu az egyetlen opció, de én őket is kilőném.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 15:17

Manu meg nem fog lerakni 120+ milliót, szóval az egyetlen opció is ki van lőve szerintem.
Kettő az az egy. MU és PSG.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 29., péntek 15:16

Pedig ha Perez nagybevásárlást tervez akkor valakit el kell adni, hogy ne menjen nagyon mínuszba a mérleg...
Ronaldoért pedig szerintem kb most lehet utoljára nagy pénzt kapni, szóval én nem lepődnék meg ha végül ő menne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2015. május 29., péntek 15:19-kor.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 29., péntek 15:13

hunmadridista írta:Mikor kiderült, hogy Carlo távozik, már akkor megmondtam, hogy lesznek nagy nevű távozóink...szinte biztos vagyok benne, hogy ez CR lesz...totálisan új projektbe kezdünk és ennek az alapköve Bale lesz, köré fog épülni az új csapat...nem véletlen, hogy erről szólnak a hírek...meg, hogy CR nem örül a pincér érkezésének...
Szóval szerintem jobb ha mindenki felkészül rá, hogy CR idén nyáron távozik...
100%-ig biztos vagyok benne, hogy marad. Raúl rekordját még mindenképpen megdönti. Egyik, ha nem a legeladhatóbb figura marketing szempontból, szóval még pénz is van belőle, nem csak a kiadás. Továbbá elüldözni nem fogják és ő sem akar eligazolni idén még biztosan nem. Pletykáknak meg nem kell bedőlni. Manu meg nem fog lerakni 120+ milliót, szóval az egyetlen opció is ki van lőve szerintem.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 29., péntek 15:10

Mikor kiderült, hogy Carlo távozik, már akkor megmondtam, hogy lesznek nagy nevű távozóink...szinte biztos vagyok benne, hogy ez CR lesz...totálisan új projektbe kezdünk és ennek az alapköve Bale lesz, köré fog épülni az új csapat...nem véletlen, hogy erről szólnak a hírek...meg, hogy CR nem örül a pincér érkezésének...
Szóval szerintem jobb ha mindenki felkészül rá, hogy CR idén nyáron távozik...

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 29., péntek 14:28

Cének egyértelműen akkor vesszük hasznát, ha két csatárral, vele és Benzzel állunk ki. Szélen már nem a régi, középen meghalna, és ívelgetés lenne, ahogy Realista is írta... De a fenti megoldás lehetne. Középen is van, de nem is egyedül..
Persze ehhez 442, vagy valami hasonló (4312.. meg mittudom én, lényeg a lényeg) kell. És ez még a keretre is tökéletesen passzol egy-két kiegészítéssel/változással.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. május 29., péntek 13:52

Minden évben ugyanaz lejátszódik. ha hinnénk minden hírnek, CR már a 25. csapatban játszana. Nem hiszem, hogy elmegy, legalábbis a nyáron nem. Ha igen, akkor tuti vmi nahy igazolás lesz helyette (P. Hazard, Reus, Aguero, Messi :mrgreen: )

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 29., péntek 13:47

Annyira tudtam,hogy ez lesz. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 29., péntek 13:11

Sokan elfelejtik azt, hogy amikor hoztuk a meccseket és ment a szekér, akkor játékban sem lógott kifelé. Csodálkoztam is, hogy sokszor a középpályán láttam labdákat osztogatni. Gondolok itt természetesen a 24 meccses győzelmi szériánkra

Ha jól emlékszem abban az időben jöttek neki a gólpasszai többsége is és ráadásul még fosta is a gólokat.

Én pont amit ott láttam azért nem írnám még le. Szerintem, ha lesz mögötte újra egy olyan csapat, egy olyan játék.
Akkor ő is hozni fogja a bugit ehhez képest.
ZIDANE

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 29., péntek 12:40

Kérdés kit lehetne a "helyére" hozni?
Én nem tudok senkit az a baj. Ha nem is egy 50+ gólos játékos kéne, de egy vérbeli befejező még mindig kell, bármelyik csapatot is vesszük.
Szóval idén még lehet jobb is ha marad, viszont el kéne kezdeni pörgetni a fejekben, hogy mi lesz ha Cé megpattan.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 29., péntek 12:29

Na, akkor most úgy állunk, hogy szerintem az ő maradása fogja jelenteni a legnagyobb problémát Bale mellett/előtt/után?.

Jó eséllyel betolják középre, legalábbis elég nagy a ráció benne. Első osztályú az érkezése a labdákra, ezt már leírtam másik topicban is, viszont neki nem való/nem fekszik a védőkkel való birkózás. Esik a legkisebb dologtól. A másik meg, hogy ha ez lesz, akkor a játékstílusunk annyiból fog állni, hogy Bale és James/Sterling megindul a szélen aztán ívelünk középre? Köszi, de nekem ez nem kell.

Ha nem tolják be középre, hanem marad a szélen, akkor szerintem nagy változás nem fog bekövetkezni a játékában. A jelek arra utalnak. Azt pedig láttuk, hogy ez milyen játék volt. Ebből sem kérek.

És megint oda lyukadok ki, hogy a 40-60 gól (és a marketing értéke) miatt lehet, hogy nagyobb teher lesz a csapatnak, mint haszon. Ezt mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, lehet nem megy át, amit ki akarok fejezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 28., csütörtök 23:34

érdekes cikk hátha még nem volt.
Angol tudás nem árt hozzá
ZIDANE

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. május 28., csütörtök 13:57

dzsi91 írta:
És ödegaard csak Cé helyett tudott beállni? Mondjuk engem nem zavart,csak érdekes ,hogy 2 gólra az 50es rekordtól lecserélik :D
Így volt stílusos :p

:Đ :Đ

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 28., csütörtök 12:44

Realista24 írta: Kapott majdnem 50 nap szabit, jó lesz, ha kussban marad.

:lol: :lol:
Szegény Matt most milyen jót érvelhetne a fikaevő mellett, hogy ő bezzeg tudja mikor kell pihentetni.

(és tudja, hogy be kell hívni a fél éve nem focizó khedirát, podolskit, weindefellert :mrgreen: )
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 28., csütörtök 12:40

ziro4vr írta:Kroosnak bezzeg fent kellett maradnia. Biztos volt valami záradék még a szerződésében, hogy miután kizsigereltük, még az utolsó full tét nélküli meccset is végig kell játszania. :mrgreen:
Kapott majdnem 50 nap szabit, jó lesz, ha kussban marad.

:lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 28., csütörtök 12:29

Kroosnak bezzeg fent kellett maradnia. Biztos volt valami záradék még a szerződésében, hogy miután kizsigereltük, még az utolsó full tét nélküli meccset is végig kell játszania. :mrgreen:
Nem illik.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 28., csütörtök 12:20

peti_madrid írta:
dzsi91 írta:Egyébként miért lett lecserélve a Getafe ellen? :hmmm:
Ödegaard.
És ödegaard csak Cé helyett tudott beállni? Mondjuk engem nem zavart,csak érdekes ,hogy 2 gólra az 50es rekordtól lecserélik :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: