Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Az megertem,hogy stojcskov(fax se tudja hogy kell irni),meg cruiff(ezt se:),orulne ha Ronaldo tavozik,es szerintuk ugy lenne jobb a csapat,de hogy aki a Realt szereti....
Nem csak a pénzen múlhat az átigazolás. Például az is lehet hogy a PSG csak úgy adja Verrattit (+pénzt) ha cserébe megy hozzájuk CR...pheco írta:PSG sem tud kifizetni érte ennyi pénzt, max ha elad jó pár kezdőjátékost.
Attól függ Pereznek mennyire kell Ronaldo én mennyire Verratti.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A PSG mondjuk nem volt akkora idióta,, mint a MU, hogy 80-90 milliót kifizessenek egy DM-re, aki jó ha a felét éri. (mondjuk idén lehet már megveszik )dannen írta:az a psg aki tavaly egy di mariat nem tudott megvenni. esélytelen, hogy elmenjen idén, szerencsére.
Gazdasági szempontokat figyelembe véve, ha kifizetnek 100-120 milliót Céért, és rájuk húznak valamilyen büntetést, mert nem felelnek meg az FFP-nek, akkor akár még a büntetést is bevállalva jól jönnének ki hosszútávon. Na nem mintha nem szarnák le a pénzt Párizsban.
A PSG elnöke is elmondta, amikor megkérdezték Messiről és Céről, hogy minden lehetséges náluk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
PSG sem tud kifizetni érte ennyi pénzt, max ha elad jó pár kezdőjátékost. Továbbá szerintem Ronaldo sem igazolna oda, BL győzelemre nem lenne sok esélye. Bajnokságban meg itt is lő 40 gólokat, ott se lőne sokkal többet. Szóval én úgy gondolom, hogy Manu az egyetlen opció, de én őket is kilőném.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kettő az az egy. MU és PSG.Manu meg nem fog lerakni 120+ milliót, szóval az egyetlen opció is ki van lőve szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pedig ha Perez nagybevásárlást tervez akkor valakit el kell adni, hogy ne menjen nagyon mínuszba a mérleg...
Ronaldoért pedig szerintem kb most lehet utoljára nagy pénzt kapni, szóval én nem lepődnék meg ha végül ő menne.
Ronaldoért pedig szerintem kb most lehet utoljára nagy pénzt kapni, szóval én nem lepődnék meg ha végül ő menne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2015. május 29., péntek 15:19-kor.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
100%-ig biztos vagyok benne, hogy marad. Raúl rekordját még mindenképpen megdönti. Egyik, ha nem a legeladhatóbb figura marketing szempontból, szóval még pénz is van belőle, nem csak a kiadás. Továbbá elüldözni nem fogják és ő sem akar eligazolni idén még biztosan nem. Pletykáknak meg nem kell bedőlni. Manu meg nem fog lerakni 120+ milliót, szóval az egyetlen opció is ki van lőve szerintem.hunmadridista írta:Mikor kiderült, hogy Carlo távozik, már akkor megmondtam, hogy lesznek nagy nevű távozóink...szinte biztos vagyok benne, hogy ez CR lesz...totálisan új projektbe kezdünk és ennek az alapköve Bale lesz, köré fog épülni az új csapat...nem véletlen, hogy erről szólnak a hírek...meg, hogy CR nem örül a pincér érkezésének...
Szóval szerintem jobb ha mindenki felkészül rá, hogy CR idén nyáron távozik...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Mikor kiderült, hogy Carlo távozik, már akkor megmondtam, hogy lesznek nagy nevű távozóink...szinte biztos vagyok benne, hogy ez CR lesz...totálisan új projektbe kezdünk és ennek az alapköve Bale lesz, köré fog épülni az új csapat...nem véletlen, hogy erről szólnak a hírek...meg, hogy CR nem örül a pincér érkezésének...
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Cének egyértelműen akkor vesszük hasznát, ha két csatárral, vele és Benzzel állunk ki. Szélen már nem a régi, középen meghalna, és ívelgetés lenne, ahogy Realista is írta... De a fenti megoldás lehetne. Középen is van, de nem is egyedül..
Persze ehhez 442, vagy valami hasonló (4312.. meg mittudom én, lényeg a lényeg) kell. És ez még a keretre is tökéletesen passzol egy-két kiegészítéssel/változással.
Persze ehhez 442, vagy valami hasonló (4312.. meg mittudom én, lényeg a lényeg) kell. És ez még a keretre is tökéletesen passzol egy-két kiegészítéssel/változással.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Minden évben ugyanaz lejátszódik. ha hinnénk minden hírnek, CR már a 25. csapatban játszana. Nem hiszem, hogy elmegy, legalábbis a nyáron nem. Ha igen, akkor tuti vmi nahy igazolás lesz helyette (P. Hazard, Reus, Aguero, Messi )
Annyira tudtam,hogy ez lesz.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sokan elfelejtik azt, hogy amikor hoztuk a meccseket és ment a szekér, akkor játékban sem lógott kifelé. Csodálkoztam is, hogy sokszor a középpályán láttam labdákat osztogatni. Gondolok itt természetesen a 24 meccses győzelmi szériánkra
Ha jól emlékszem abban az időben jöttek neki a gólpasszai többsége is és ráadásul még fosta is a gólokat.
Én pont amit ott láttam azért nem írnám még le. Szerintem, ha lesz mögötte újra egy olyan csapat, egy olyan játék.
Akkor ő is hozni fogja a bugit ehhez képest.
Ha jól emlékszem abban az időben jöttek neki a gólpasszai többsége is és ráadásul még fosta is a gólokat.
Én pont amit ott láttam azért nem írnám még le. Szerintem, ha lesz mögötte újra egy olyan csapat, egy olyan játék.
Akkor ő is hozni fogja a bugit ehhez képest.
ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kérdés kit lehetne a "helyére" hozni?
Én nem tudok senkit az a baj. Ha nem is egy 50+ gólos játékos kéne, de egy vérbeli befejező még mindig kell, bármelyik csapatot is vesszük.
Szóval idén még lehet jobb is ha marad, viszont el kéne kezdeni pörgetni a fejekben, hogy mi lesz ha Cé megpattan.
Én nem tudok senkit az a baj. Ha nem is egy 50+ gólos játékos kéne, de egy vérbeli befejező még mindig kell, bármelyik csapatot is vesszük.
Szóval idén még lehet jobb is ha marad, viszont el kéne kezdeni pörgetni a fejekben, hogy mi lesz ha Cé megpattan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, akkor most úgy állunk, hogy szerintem az ő maradása fogja jelenteni a legnagyobb problémát Bale mellett/előtt/után?.
Jó eséllyel betolják középre, legalábbis elég nagy a ráció benne. Első osztályú az érkezése a labdákra, ezt már leírtam másik topicban is, viszont neki nem való/nem fekszik a védőkkel való birkózás. Esik a legkisebb dologtól. A másik meg, hogy ha ez lesz, akkor a játékstílusunk annyiból fog állni, hogy Bale és James/Sterling megindul a szélen aztán ívelünk középre? Köszi, de nekem ez nem kell.
Ha nem tolják be középre, hanem marad a szélen, akkor szerintem nagy változás nem fog bekövetkezni a játékában. A jelek arra utalnak. Azt pedig láttuk, hogy ez milyen játék volt. Ebből sem kérek.
És megint oda lyukadok ki, hogy a 40-60 gól (és a marketing értéke) miatt lehet, hogy nagyobb teher lesz a csapatnak, mint haszon. Ezt mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, lehet nem megy át, amit ki akarok fejezni.
Jó eséllyel betolják középre, legalábbis elég nagy a ráció benne. Első osztályú az érkezése a labdákra, ezt már leírtam másik topicban is, viszont neki nem való/nem fekszik a védőkkel való birkózás. Esik a legkisebb dologtól. A másik meg, hogy ha ez lesz, akkor a játékstílusunk annyiból fog állni, hogy Bale és James/Sterling megindul a szélen aztán ívelünk középre? Köszi, de nekem ez nem kell.
Ha nem tolják be középre, hanem marad a szélen, akkor szerintem nagy változás nem fog bekövetkezni a játékában. A jelek arra utalnak. Azt pedig láttuk, hogy ez milyen játék volt. Ebből sem kérek.
És megint oda lyukadok ki, hogy a 40-60 gól (és a marketing értéke) miatt lehet, hogy nagyobb teher lesz a csapatnak, mint haszon. Ezt mindenki úgy értelmezi, ahogy akarja, lehet nem megy át, amit ki akarok fejezni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Így volt stílusosdzsi91 írta:
És ödegaard csak Cé helyett tudott beállni? Mondjuk engem nem zavart,csak érdekes ,hogy 2 gólra az 50es rekordtól lecserélik
:Đ :Đ
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szegény Matt most milyen jót érvelhetne a fikaevő mellett, hogy ő bezzeg tudja mikor kell pihentetni.Realista24 írta: Kapott majdnem 50 nap szabit, jó lesz, ha kussban marad.
(és tudja, hogy be kell hívni a fél éve nem focizó khedirát, podolskit, weindefellert )
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kapott majdnem 50 nap szabit, jó lesz, ha kussban marad.ziro4vr írta:Kroosnak bezzeg fent kellett maradnia. Biztos volt valami záradék még a szerződésében, hogy miután kizsigereltük, még az utolsó full tét nélküli meccset is végig kell játszania.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroosnak bezzeg fent kellett maradnia. Biztos volt valami záradék még a szerződésében, hogy miután kizsigereltük, még az utolsó full tét nélküli meccset is végig kell játszania.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És ödegaard csak Cé helyett tudott beállni? Mondjuk engem nem zavart,csak érdekes ,hogy 2 gólra az 50es rekordtól lecserélikpeti_madrid írta:Ödegaard.dzsi91 írta:Egyébként miért lett lecserélve a Getafe ellen?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams