melyik sportághoz?wxyz írta:bale fizikális adottságokban majdnem tökéletes
minden mozdulata széles, nagy, darabos,
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 30., szombat 15:01
melyik sportághoz?wxyz írta:bale fizikális adottságokban majdnem tökéletes
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 30., szombat 15:00
Én már egy u13-as Gabon-Trinidad Tobago meccsen kinéztem magamnak!!!!!!négyRemy írta:Már a Saint-Étienne-ben kinéztem magamnak. Nem rossz játékos, kérdés, hogy padról, hogyan tud beállni. Mert az biztos, hogy ha jönne, akkor nem alapkezdő lenne.
10-15 milla körül ajándék.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 30., szombat 14:50
nagy öngól, ez alól az utálat sem ment felMike írta:hát jah, már a mozgásukból, fizikai felépítésükből látszik hogy melyik hasonlít egy futballistára. És nem a hajas..ateeemadrid írta:Akármennyire bűnszar volt egész évben Bale, és akár mennyire felbasz, össze nem lehet hasonlítani Sterlinggel, ég és föld a két játékos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 30., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 30., szombat 14:41
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. május 30., szombat 14:40
Egyetértek. Én is kedvelem, nem egy ügyetlen barom, és le lehet tenni a padra (sőt, oda jönne). Csak sajna eddig nem hallottam róla hírt.ziro4vr írta:Mióta mondogatom már...nagyszerű 12-13. ember lenne. Jöhet.BBeno írta:Pierre nagy kedvencem mar franciaorszag ota. Elnezegetnem realm mezben
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 30., szombat 14:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 30., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 30., szombat 14:35
Mióta mondogatom már...nagyszerű 12-13. ember lenne. Jöhet.BBeno írta:Pierre nagy kedvencem mar franciaorszag ota. Elnezegetnem realm mezben
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 30., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 30., szombat 12:42
hát jah, már a mozgásukból, fizikai felépítésükből látszik hogy melyik hasonlít egy futballistára. És nem a hajas... Persze koránál fogva az elért eredményekben előrébb tart, az nem vitás.ateeemadrid írta:Akármennyire bűnszar volt egész évben Bale, és akár mennyire felbasz, össze nem lehet hasonlítani Sterlinggel, ég és föld a két játékos.
idén, madridi 11es mezbenateeemadrid írta:Az FGY szerintem annak is szól, hogy nála szarabb helyzetkihasználású játékost nemtudom mikor láttam utoljára
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. május 30., szombat 12:33
Az FGY szerintem annak is szól, hogy nála szarabb helyzetkihasználású játékost nemtudom mikor láttam utoljára, a nagy pofájáról meg egy poolos többet tudna írni (szukre? ) de pl. a 'Pool engedélye nélkül nyilatkozgatott, elégedetlen ahogy bánnak vele a klubnál, magasabb fizetést akar, stbstb. úgy, hogy nem rakott még le még túl sokat a csapatnál.Ez az FGY, meg hogy nagy a pofája... ezek honnan jönnek? Bevallom olyan nagyon nem követem az angol focit. Leírná valaki?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. május 30., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 30., szombat 12:13
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 30., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 30., szombat 12:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 30., szombat 11:43
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 30., szombat 8:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 30., szombat 7:58
Csak jelzem hogy sok brazil meg táncoslábujjú is jött már ide és szintén zenész volt.....sandorzolika írta:Ja ez a Steerling meg remélem csak rémhir. Elég rossz almaim vannak egy masik szigetlakoval aki a csapatban van...nekem nem kell meg 1. Elhiszem hogy tehetség...Bale is annak van kikialtva...aaztán mire megyünk vele?
Jöjjön ide spanyol brazil tudomisenki sőt én egy ukrán szén bányásznak is jobban örülök mint egy ujabb angolnak spanyol csapatban!!!
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 29., péntek 23:42
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem