Cristiano Ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Röhej, hogy neki minden nap szerepelnie kell egy újságban, kicsit leszállhatnának már róla. Ő is ugyanúgy ember, de esküszöm lassan már a wc-re is utána mennek, hogy lefototózzák és eldahassanak vele 3 újságot...
Ezt hozták címlapon:
http://velvet.hu/kockahas/2015/06/02/ro ... _a_farkat/
megjegyzem ha én ugrálnék egy olyan yachtról én is megmosnám mielőtt kidörzsöli... ez aztán az újságírás
ha nem témába illő nyugodtan töröljétek, csak felnyomta az agyvizem, hogy nem lehet békén hagyni
Ezt hozták címlapon:
http://velvet.hu/kockahas/2015/06/02/ro ... _a_farkat/
megjegyzem ha én ugrálnék egy olyan yachtról én is megmosnám mielőtt kidörzsöli... ez aztán az újságírás
ha nem témába illő nyugodtan töröljétek, csak felnyomta az agyvizem, hogy nem lehet békén hagyni
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A média etette be ez is......ramos nem megy el? Vagy Modric? esetleg carvajal? Ők is unják....ők is elégedetlenek...nekik sem felel meg benitez?Igazából esélye sincs elmenni tőlünk
Álljon már meg a menet. A labda lehet nike vagy csak adidassal akarnak játszani?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szerintem meg már otthon van
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
CR ha haza igazol egyszer akkor a célállomás a sporting lesz...ennek a mondatnak a hallatán minden mu-s elkussol
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Remelem azt eszrevetted hogy egy masfel eves Cikket tettel be, en meg egy olyanbol idéztem ami masfel hetes. Tenyleg jobb ha kerülod a temat.
Ps. A stílusodon meg változtass. Vegyél mondjuk peldat dzsirol aki tud ertelemsen is irni a témában.
Ps. A stílusodon meg változtass. Vegyél mondjuk peldat dzsirol aki tud ertelemsen is irni a témában.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De nem tudtad:ő nem tudja hátán cipelni a csapatot! A góljai miatt meg csak kolonc.dzsi91 írta:de én nem emlékszem olyan sikeres Real Madridra(se barcára) ahol amolyan Bayernesen voltunk nagyon jó csapat.Nekünk szükségünk van az ilyen világsztárokra akik ha kell hátukon cipelik a csapatot és az utánpótlás eddig számomra nem túl bíztató.
Senkit nem keverek senkivel. Ha Cé vagy Messi megszerzéséről van szó, nem ismernek határokat.
http://www.hatharom.com/2014/01/29/vann ... kell-messiAl-Kheläifi: "¿Fichar a Messi y Cristiano Ronaldo? Todo es posible en el PSG"
De lényegtelen is, mostantól kerülöm a topikot, mert felesleges és irreális szócséplés, az elrugaszkodott, nevetséges vélemények és fantáziálás mellett.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Szívemből szóltál! Kivéve Bale,több van benne ettől sokkal,de annyi nincs.dzsi91 írta:Én szerintem sokkal hosszabb házasság lesz ez mint sokan gondolják. Kicsit "elvakítja" a népet az a 30 év(főleg ,hogy épp most hozta pályafutása legtermékenyebb évét)... Szerintem így ,hogy leegyszerűsítette a játékát pályafutása csúcsát is alaposan kitolja, szóval én érzek benne még 2-3 évet is ezen a szinten,persze ha nem jön közbe valami sérülés.
Igazából esélye sincs elmenni tőlünk,ha továbbra is egyéni díjak és trófeák közelében akar mozogni.Franciában 1,5ös szorzó van az aranycipőnél, szóval szerintem kizárt, Barca-Bayern kicsukva így maradtak az angolok ahol csak a Mu jöhet szóba.Oda meg csak akkor fog visszamenni, ha rendben lesznek, de mind1 szerintem ott bármikor tárt karokkal várnák akár 35 évesen is.
A legkritikusabb a jövő nyár lesz szerintem.Ha akkor marad akkor valószínűleg kitölti a szerződését.Én addig marasztalnám amíg csak lehet, amíg hasznos.
Az meg,hogy most kapnánk érte pénzt... Szerintem hülyeség lenne most 100 millára igent mondani aztán kiderül ,hogy még 4 évet tolt volna a csúcson, hozott ő már annyit a konyhára,hogy akár ingyen elmenjen majd szerződés lejártával.Nem Cristiano-ból kell nekünk pénzt csinálni.
Igazából jól hangzik,hogy majd ha ő nem lesz csapatmunkával pótoljuk akár sikerülhet is, de én nem emlékszem olyan sikeres Real Madridra(se barcára) ahol amolyan Bayernesen voltunk nagyon jó csapat.Nekünk szükségünk van az ilyen világsztárokra akik ha kell hátukon cipelik a csapatot és az utánpótlás eddig számomra nem túl bíztató.Szóval én mindenképp itt tartanám amíg nem káros a csapatra mint Raúl vagy Iker, aztán majd pótolva lesz, de jelenleg Aguérókkal meg házárdokkal kizártnak tartom,hogy meg tudnánk oldani az ő hiányát.Talán ha Bale tényleg észbe kap..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én szerintem sokkal hosszabb házasság lesz ez mint sokan gondolják. Kicsit "elvakítja" a népet az a 30 év(főleg ,hogy épp most hozta pályafutása legtermékenyebb évét)... Szerintem így ,hogy leegyszerűsítette a játékát pályafutása csúcsát is alaposan kitolja, szóval én érzek benne még 2-3 évet is ezen a szinten,persze ha nem jön közbe valami sérülés.
Igazából esélye sincs elmenni tőlünk,ha továbbra is egyéni díjak és trófeák közelében akar mozogni.Franciában 1,5ös szorzó van az aranycipőnél, szóval szerintem kizárt, Barca-Bayern kicsukva így maradtak az angolok ahol csak a Mu jöhet szóba.Oda meg csak akkor fog visszamenni, ha rendben lesznek, de mind1 szerintem ott bármikor tárt karokkal várnák akár 35 évesen is.
A legkritikusabb a jövő nyár lesz szerintem.Ha akkor marad akkor valószínűleg kitölti a szerződését.Én addig marasztalnám amíg csak lehet, amíg hasznos.
Az meg,hogy most kapnánk érte pénzt... Szerintem hülyeség lenne most 100 millára igent mondani aztán kiderül ,hogy még 4 évet tolt volna a csúcson, hozott ő már annyit a konyhára,hogy akár ingyen elmenjen majd szerződés lejártával.Nem Cristiano-ból kell nekünk pénzt csinálni.
Igazából jól hangzik,hogy majd ha ő nem lesz csapatmunkával pótoljuk akár sikerülhet is, de én nem emlékszem olyan sikeres Real Madridra(se barcára) ahol amolyan Bayernesen voltunk nagyon jó csapat.Nekünk szükségünk van az ilyen világsztárokra akik ha kell hátukon cipelik a csapatot és az utánpótlás eddig számomra nem túl bíztató.Szóval én mindenképp itt tartanám amíg nem káros a csapatra mint Raúl vagy Iker, aztán majd pótolva lesz, de jelenleg Aguérókkal meg házárdokkal kizártnak tartom,hogy meg tudnánk oldani az ő hiányát.Talán ha Bale tényleg észbe kap..
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
dannen írta:jobb is, hogy saf is kimondta, egyik manu-s haverom már múltkor is mondta, hogy milyen jó lenne már, ha idén nyárom haza menne cr.. persze a unitedre gondolt, nem nagyon értem, hogy miért gondolják még most is azt ott, hogy az az otthona..
Jó, azok 2011 óta ezt játszák.
Mondjuk, ha ilyen Fellaini meg Youngokat igazolnánk mi is ....
ZIDANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Na, apuci felrakta a pontot az i-re.Sir Alex Ferguson: “Cristiano elmondta nekem, hogy a Real Madrid volt a gyerekkori álma, így nem akadályozhattuk meg benne, hogy végül ott kössön ki. Ronaldo csak akkor hagyja ott Madridot, ha a klubnak nem kell. Ez nem így van, a Real ragaszkodik hozzá, ő pedig nem akar elmenni”. Forrás: Madridom.hu
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gondolom te is ezt olvastad:Pont, hogy nem ezt mondta.
Al-Kheläifi: "¿Fichar a Messi y Cristiano Ronaldo? Todo es posible en el PSG"
Senkit nem keverek senkivel. Ha Cé vagy Messi megszerzéséről van szó, nem ismernek határokat.Összekevered őket a Cityvel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Összekevered őket a Cityvel.Realista24 írta:Na nem mintha nem szarnák le a pénzt Párizsban.dannen írta:az a psg aki tavaly egy di mariat nem tudott megvenni. esélytelen, hogy elmenjen idén, szerencsére.
Pont, hogy nem ezt mondta.A PSG elnöke is elmondta, amikor megkérdezték Messiről és Céről, hogy minden lehetséges náluk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
na vázolom, hogy is lesz ez az egész
psg akarja angyaldi máriát azonban szabályos keretek között nem tudják megvenni, eladják nekünk verrattit 60-ért, leteszik dm-ért a 85-öt, a mu pótolja dmet, elviszi bécit frencsájz pléjörnek 120ért.
win-win
cé meg megdönti raúl rekordját azonban a bl-ben nem játszik ... télen robban a bomba cé messi csere az adi és nike közreműködésével
psg akarja angyaldi máriát azonban szabályos keretek között nem tudják megvenni, eladják nekünk verrattit 60-ért, leteszik dm-ért a 85-öt, a mu pótolja dmet, elviszi bécit frencsájz pléjörnek 120ért.
win-win
cé meg megdönti raúl rekordját azonban a bl-ben nem játszik ... télen robban a bomba cé messi csere az adi és nike közreműködésével
Azt lehagytad, hogy Walcott-ot elhozzuk akciósan Bale mögé, így teljes a keret.Toky írta:Hol itt a gond?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pedig egyszerű a megoldás:
- Eladjuk CR-t a PSG-nek pénzért, meg ígéretért Verrattira.
- Aztán PSG beint, és nem adja Verrattit. Pérez rárepül Pogbára.
- Pogba ügynöke kicsapja Péreznél a biztosítékot, Pogba közben Barca mezben fotózkodik.
- Elhozzuk Reailsta kedvencét, Bigliát.
- CR-t pótoljuk Sterlinggel, akit kikiáltunk új Bale-nek, mivel Bale lesz az új Ronaldo.
- A csapatot Bale köré építjük. Benzemával a padon persze.
- És mehet a kontra meg ívelgetés a 4-2-3-1-ben.
Hol itt a gond?
Amúgy nem adnám el, és szerintem marad is. Ahogy sajnos a walesi hintaló is.
- Eladjuk CR-t a PSG-nek pénzért, meg ígéretért Verrattira.
- Aztán PSG beint, és nem adja Verrattit. Pérez rárepül Pogbára.
- Pogba ügynöke kicsapja Péreznél a biztosítékot, Pogba közben Barca mezben fotózkodik.
- Elhozzuk Reailsta kedvencét, Bigliát.
- CR-t pótoljuk Sterlinggel, akit kikiáltunk új Bale-nek, mivel Bale lesz az új Ronaldo.
- A csapatot Bale köré építjük. Benzemával a padon persze.
- És mehet a kontra meg ívelgetés a 4-2-3-1-ben.
Hol itt a gond?
Amúgy nem adnám el, és szerintem marad is. Ahogy sajnos a walesi hintaló is.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Idén nem megy el Ronaldo az szinte biztos. Sokan mondják, hogy Carlo elküldése miatt ő is lép de ez nonszensz lenne..A haverjai maradnak, egy brutál szezon még biztos van benne és van ami még motiválja. Jövőre is meg lesz benne a 100+ juró van egy olyan érzésem.
Som i Serem!
6oat
6oat
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Állítólag megromlott a kapcsolatuk...főleg, hogy Pereznél Bale az új kiskedvenc...szóval szerintem be lesz vonva a Verratti bizniszbe...50 millió euró + Verratti gondolom...és akkor hozhat majd egy nagy nevet is az öreg...Agüero/Hazard/Reus...pheco írta: Nem hiszem, hogy Péreznek Verratti a legnagyobb álma. Én nagyon örülnék neki, persze Ronaldot nem vonnám bele az üzletbe. Pérez igazoláspolitikájába sokkal jobban beleillene Pogba. Azt sem hiszem, hogy Pérez szabadulna a portugáltól, látja ő benne a pénzt meg a népszerűséget is a teljesítményen túl.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiszem, hogy Péreznek Verratti a legnagyobb álma. Én nagyon örülnék neki, persze Ronaldot nem vonnám bele az üzletbe. Pérez igazoláspolitikájába sokkal jobban beleillene Pogba. Azt sem hiszem, hogy Pérez szabadulna a portugáltól, látja ő benne a pénzt meg a népszerűséget is a teljesítményen túl.cart írta:Nem csak a pénzen múlhat az átigazolás. Például az is lehet hogy a PSG csak úgy adja Verrattit (+pénzt) ha cserébe megy hozzájuk CR...pheco írta:PSG sem tud kifizetni érte ennyi pénzt, max ha elad jó pár kezdőjátékost.
Attól függ Pereznek mennyire kell Ronaldo én mennyire Verratti.
-
- Kedvenc játékosaid: ronaldo09
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Az megertem,hogy stojcskov(fax se tudja hogy kell irni),meg cruiff(ezt se:),orulne ha Ronaldo tavozik,es szerintuk ugy lenne jobb a csapat,de hogy aki a Realt szereti....