Jim írta:nem lehet hogy nekik tényleg csak a premier liga fekszik?
az a játékstílus?
Nem.
Egy nagyon direkt játékos,aki könnyen hozza magát gólhelyzetbe,és könnyen szerez gólt, az bárhol kiemelkedne. Természetesen nem a legideálisabb a számára a szűkebb terület,és ezekben a britek nem is érzik jól magukat.....de.......ha a PLben meg tud állni sokszor kiemelkedni egy kvázi latin stilus,mint pl aguero vagy silva stb.....lásd arsenal stilus is más mint a brit.....ahol más tempó,más kifutási hosszok,hosszabb labdaút,magasabb játék,kevesebb érintésszám van jelen,akkor ennek fordítva is működnie kellene,még ha nem is jellemzően.
Szerintem bale esetében másról lehet szó,ez azért gondolom,mert láttam tőle jópár meccset még a PLben és nem ez az ember volt.
90 milliós nem , mint ahogy neymar sem 140, james sem 80, dm sem 80, özil sem 50, robinho sem 48 stb........Anthony írta:Mondjuk azt nem értem, hogy bárki épeszű ember mit gondol, amikor a Madridhoz igazol? Ott van Cristiano a 3-szoros aranylabdás, és majd én leszek mellette/helyette a bika?
Bale soha nem volt 90 milliós játékos, se tudás, se marketing szempontból...
Összeomlott, ahogy az várható volt.
Egyáltalán nem volt várható hogy összeomlott.....egyáltalán. Kifejezetten meglepetés hogy ennyire visszaesett. Tovább kellett volna fejlődnie,ott évről évre,posztról posztra egyenletesen fejlődött.....