Iker Casillas

A Real Madrid egykori nagyjai.

Eladnád vagy megtartanád?

A szavazás 2015. április 7., kedd 15:27-kor befejeződött.

Eladnám
66
80%
Megtartanám
16
20%

Szavazatok száma: 82

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Iker Casillas - 1

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 6., hétfő 23:11

Kerlon írta:
Realista24 írta:Elmegy ingyen ok, tökéletesen megértem, hogy nem kérünk érte pénzt.
De, hogy a fizetését mi fogjuk állni, legalábbis nagy részben, hát lefosom a bokám
2 évre mennyi a fizuja? Porto-s fizut annyira kiegészíteni, aztán szevasz tavasz.

kb 13 milla nettó. A porto meg ad szerintem kb 4 nettót /2 év.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. július 6., hétfő 23:09

Realista24 írta:Elmegy ingyen ok, tökéletesen megértem, hogy nem kérünk érte pénzt.
De, hogy a fizetését mi fogjuk állni, legalábbis nagy részben, hát lefosom a bokám
2 évre mennyi a fizuja? Porto-s fizut annyira kiegészíteni, aztán szevasz tavasz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 6., hétfő 23:04

Toti írta:olvasom az ikerrel kapcsolatos hireket, ugynezki egyre komolyabb a szitu.

nos csak azt akartam irni, h ha ugy lesz h tavozik, akkor fellehet keszulni, (tudom h mi mindig kapjuk) h olyan kulazast fog kapni a klub es a szurkolok,amilyent sztem ember meg nem latott. ez az esetleges lelepese nem lesz sztem szo nelkul hagyva. lennenek szurkalodasok klubon belul is.

Raulnál is megvolt....persze nincsenek tisztában az igazsággal,de ez ma,nem számít....sajnos ilyen világ van.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. július 6., hétfő 21:23

Pont az lenne a lényeg abban, hogy nem 5-10-15 millióért adjuk el, hogy az így nyert pénzt a saját fizetéséhez tudja csapni a szerződésben. Mármint természetesen egy részét.

Én komolyan nem értem, hogy mi ez a hatalmas balfaszkodás idén nálunk!!!
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. július 6., hétfő 21:21

Elmenne Iker, az egyik legenda, megbecsüljük, kap némi pót fizut.
Elmenne Ramos, a másik legenda, mert nem becsüljük meg.

Ikerre már nincs szükség, Ramosra igen.

Trollolo.... :| :lol:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. július 6., hétfő 21:19

Elmegy ingyen ok, tökéletesen megértem, hogy nem kérünk érte pénzt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 10., szerda 21:50

olvasom az ikerrel kapcsolatos hireket, ugynezki egyre komolyabb a szitu.

nos csak azt akartam irni, h ha ugy lesz h tavozik, akkor fellehet keszulni, (tudom h mi mindig kapjuk) h olyan kulazast fog kapni a klub es a szurkolok,amilyent sztem ember meg nem latott. ez az esetleges lelepese nem lesz sztem szo nelkul hagyva. lennenek szurkalodasok klubon belul is.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Rasta
Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic

HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. június 3., szerda 23:59

Ez a könyv, illetve Adán interjú is eléggé fordításfüggő. A Marca cikkében például szerepel az, hogy konkrétan rákérdeztek tőle, hogy hogyan kezelte azt a helyzetet Iker, nem külön ő emelte ki személy szerint. A linkelt cikk utolsó mondata valahoigy így fest: Amikor rákérdeztek, hogy hogyan viselkedett abban a pillanatban Iker Casillas, a Betis kapusa határozottan állította: csendben maradt, ahogy mindannyian.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 3., szerda 22:59

felőlem is maradhatna, a lényeg, hogy a legjobb formában lévő kapus védjen
ez problémás lenne.....a média,és a kotláda full tudatlan drukkerek agyonbaxnák azt aki iker helyén hibázik.......iker meg menne teleobjektíven 90 percből 80 percig. :lol: :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. június 3., szerda 20:50

Norbii írta:hát..San Ikert is bottal verik az istenek. hiányzott neki ez a dudek könyv mint egy falat kenyér. :lol: Így is eléggé megosztó volt mostanság..hát még ezután. Azért sajnálom hogy ilyen irányba fordult a karrierje.
Miért, most ezzel mi változott?

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 3., szerda 20:37

hát..San Ikert is bottal verik az istenek. hiányzott neki ez a dudek könyv mint egy falat kenyér. :lol: Így is eléggé megosztó volt mostanság..hát még ezután. Azért sajnálom hogy ilyen irányba fordult a karrierje.

fenomeno22
Kedvenc játékosaid: ronaldo09
Kedvenc csapatod: realmadrid

HozzászólásSzerző: fenomeno22 » 2015. május 30., szombat 16:23

Én elhiszem a végkielégítéses cikket Casillassal kapcsolatban.Biztos nyomós oka lehet,hogy nem távozik,ennyi minden ráfér.De még azt is megkockáztatom az eddig olvasottak alapján,hogy a felesége keze is benne van a dologban,nagyon nagy biciklire ült,jó legenda meg gazdag,de ordít a különbség szintben közöttük.Gondolom az asszony mondja neki,hogy ne legy barom minek tennél nekik szivességet,minek hagynád ott a pénzt a hálátlan kutyáknak akik elfelejtették mit tettél értük.Nagyon nem hiszem el,hogy Casillas magától ennyire ne lenne elegáns,nem ezt nézem ki belőle,plusz teljesen ésszerűtlen amit csinál,rombolja a saját szobrát,elhiszem,hogy szeret védeni,de ennyire azért nem.A mimikája,a testbeszéde,mind azt közvetiti,hogy boldogtalan,sértett és megfáradt.Ha jön Degea ott pedig csere lesz és nem lesz olyan szintű kettősség mint Lopezzel,Degea fiatal,nagy ígéret,elhomályosít simán egy hullócsillagot,aki mögött már nincs komoly teljesitmény,még egy ekkorát is..Egyrészt haragszok Casillasra és azt mondom had üljön akkor majd csak a padon Degea mögött,és tapasztalja meg milyen az mikor mindenki(szinte)egyetért majd ezzel,másrészről viszont sajnálom és nem bánnám meg jönne az esze.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 27., szerda 16:22

Nem szeretne a klub terhére lenni: “A legutolsó dolog amit szeretnék az az, hogy probléma legyek a Real Madrid számára. Ha a klub azt szeretné, hogy elmenjek, azt el fogják nekem mondani, de amíg ez nem történik meg, maradni fogok”. Forrás: Madridom.hu
Non-sense. Megértem, hogy nagyon szeretne játszani, meg minden, de lássa már be, hogy mennie kéne. A klub nagy valószínűséggel nem fogja elküldeni, neki kellene lépnie, mert senkinek nem jó, ha itt marad.
Nem jó a csapatnak a teljesítménye, a média és drukkerek állandó nyomása miatt és nem jó neki sem. Jöhet ide De Gea, akkor is meg lesz a feszkó egy idő után, mert akkor meg megint az lesz, hogy miért nem véd a már sokkal rosszabb San Iker? Vagy fordíva, stb stb.

Neki kéne már ezt felfognia, csak ő léphet ebben az ügyben. Ha annyira nem akarna probléma lenni, akkor már rég lelépett volna. Ugye van az a mondás, a nagy játékosokról...másra meg ki sem térek már.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2015. május 27., szerda 12:03

felőlem is maradhatna, a lényeg, hogy a legjobb formában lévő kapus védjen. Ha nem megy neki és hajlandó leülni a padra, akkor maradjon, mert szerintem hozzá tud még tenni a csapathoz. És ha esteleg visszanyerné a motviációját és újra vezér lenne, akkor a kapuba is maradhat, mert akkor jönni fognak a bravúrok. Nem kell hogy ő álljon a csapat élén, de ne is álljon úgy mint egy szomorú szobor a kapuban
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 27., szerda 11:50

Én pont azt olvasom ki Iker szavaiból, hogy elfogadja, hogy jön De Gea, aki nála jobb, de úgy fog nekimenni a szezonnak, hogy küzdeni fog a helyéért, de ha jobb nála DDG, akkor nem lesz gondja a padozással.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 27., szerda 11:49

dannen írta:belátja szerintem, hogy kevés. tavasszal még valami olyat nyilatkozott, hogy ha második számú lesz, akkor is maradni fog mert innen szeretne visszavonulni. nekem korrekt.
Erre nem vennék mérget. Kicsit sem látom derűsen az esetet. Iker a "Perez brand" része, oszlopos tagja. Mou már belebukott, Navast leépítette és Carlot is megszorongatta (ugye tavaly alig védett, majd hirtelen stabil kezdő úgy, hogy jött egy aktuális sztárkapus, a liga legjobbja). Lesz még itt meglepetés...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 27., szerda 11:39

Anthony írta:Ez az ember lassan minden szimpátiámat elveszti. Menjenek el Perezzel kettesben a Bermuda szigetekre nyaralni....
NSO:"biztos, hogy a vezetőség a lehető legjobb döntést hozta"

Madridom: "Biztos vagyok benne, hogy az elnökség a klub számára legjobb döntést hozta meg, sportszakmai szempontok alapján. Biztos vagyok benne, hogy Florentino a legjobbat akarja a Real Madridnak”

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 27., szerda 11:39

Ez az ember lassan minden szimpátiámat elveszti.
Azért az nso vs madridom fordításban hangsúlyos különbségek vannak, mert közel sem ugyanaz a két fordítás. Ettől függetlenül persze beláthatná, hogy a kezdőbe mindenképp kevés már!

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 27., szerda 11:31

Remelem van olyan onzo iker hogy megvetozza degeat. Bamulatosan rombolja le a sajat szobrat. Nincsenek ra olyan szavak amivel tisztessegesen leirhatnam mit gondolok ikerrol
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 27., szerda 11:29

Egyre kevésbé vagyok meggyőződve róla, hogy jön új kapus...:(

Ha meg Casillas marad, akkor az új kapusnak nagy meglepetésekben lesz része, ebben egészen biztos vagyok.

Vissza: