Azért azt nem érzed kicsit viccesnek, hogy Real szurkolóként egy Atleticost divatozol le?wZoLee7 írta:Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni
Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...
Real Madrid vs. Barcelona
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Engem itt nem zavarnak a barcások. Aki zavar az a divat, de az legyen divat bajor vagy divat katalán, vagy divat argentin, divat ganxta zoli ugyan úgy pofán kellene verni
Erről jut eszembe, off de leírom, ma láttam a tv-ben Zolit ahogy mesélte miért drukkol azoknak akiknek, a balhék miatt persze...hát a suttyó barma a tv-ben szinte gratulalt a (ha jól tudom) depor drukker megkéselésééhez...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát, mondjuk ez részben jogos, de az a reakció több volt mint túlzó szerintem. A bókot meg köszi..ziro4vr írta:De akiket írtál nem a meccs végén, mikor már mindenki fejben mást csinál, akkor kezd el janizni. Ez különbözteti meg az igazi profi sportembert a szimpla hülyegyerektől. És itt most nem a képességekről van szó.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bánki Dodó szépen la masiázik... ja, Neymar, Suarez, Rakitic... Hagyjuk már ezt, egyszer nagyon összejött, de ez már nem arról szól.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Most épp lefagyott.R.M.C.F írta:
Az EB még működik?
- ziro4vr
De akiket írtál nem a meccs végén, mikor már mindenki fejben mást csinál, akkor kezd el janizni. Ez különbözteti meg az igazi profi sportembert a szimpla hülyegyerektől. És itt most nem a képességekről van szó.palesz77 írta: Ezek után lehet kevesebbet jövök. Biztos hiányoznék nagyon..
A másik rész meg..pont nem neked szól ahogy írtam, örülnék ha hozzád hasonló barcások lennének csak itt.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért mondom, még lehet Neymar is fog. 2 év alatt már jelentős amit javult brazil bajnokik óta.ziro4vr írta:Változtatott is azóta.
Jövőre lesz, nem?R.M.C.F írta:Az EB még működik?
- ikarus93
Az a Dani Alves gyerek meg a csúcs.
Elásnám magam, ha Madridba játszana.
Az a haj, azok az öltözések, az a stílus.
Viszket a tenyerem.
Elásnám magam, ha Madridba játszana.
Az a haj, azok az öltözések, az a stílus.
Viszket a tenyerem.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Drake írta:A Decima után meg az eb-n szaporodtak el az 1 hsz-es megmondóemberek...Egy hónap és a fele se lesz itt.ziro4vr írta: De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
Az EB még működik?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát, én nem tudom. Dinhot, Ronaldot meg Zidanet akkor ketté kellett volna törni 3 meccsenként. Vagy most Messit, mert jobban szopatta a népet a gólja előtt, mint itt Neymar - akinek be se jött a csele ráadásul..ziro4vr írta:Nézd, nem ez az első eset...Messi ilyet nem csinál. És Neymartól is elvárhatná talán már az ember, hogy megkomolyodjon. Nyerni tudni kell, ahogy veszíteni is.
ziro4vr írta:De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
Ezek után lehet kevesebbet jövök. Biztos hiányoznék nagyon..Toti írta:ja, jo lenne vmi barcas limit a forumra. egyre kevesebbet jarok en is, mindenhol belejuk botlok itt, a rak sem kivancsi rajuk. (1-2regebbi)
- ziro4vr
Változtatott is azóta.nmate írta: Cr-nek is ép még a lába, Unitedben pedig agyára ment mindenkinek.
https://www.youtube.com/watch?v=clm94OUXg7A
Lehet én voltam a hülye, hogy anno miután kiestetek a bl-ből, nem mentem át és elemeztem a saját csapatom esélyeit a bl topikban kissé álszenten és álszerényen mint...Drake írta:A Decima után meg az eb-n szaporodtak el az 1 hsz-es megmondóemberek...Egy hónap és a fele se lesz itt.ziro4vr írta: De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
Nem illik.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért ha Ronaldo húzott volna egy ilyen cselt, most mindenki mondaná, hogy milyen szánalmasak a Bilbao játékosai, hogy erre így berágtak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én nem, nálunk ugyanúgy elítélendő dolgok, bár most nem tudom miről van szó, mert nem nézem a meccset. De pont egy ilyen teljesítmény hiányzik tőlünk többek között.ikarus93 írta:Neymar néha azért kimutatja a foga fehérjét.
Örülök hogy nem jött hozzánk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Cr-nek is ép még a lába, Unitedben pedig agyára ment mindenkinek.ziro4vr írta:Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
https://www.youtube.com/watch?v=clm94OUXg7A
- ikarus93
Neymar néha azért kimutatja a foga fehérjét.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az biztosEgy hónap és a fele se lesz itt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ja, jo lenne vmi barcas limit a forumra. egyre kevesebbet jarok en is, mindenhol belejuk botlok itt, a rak sem kivancsi rajuk. (1-2regebbi)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Decima után meg az eb-n szaporodtak el az 1 hsz-es megmondóemberek...Egy hónap és a fele se lesz itt.ziro4vr írta: De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
- ziro4vr
Jó, lehet ezt is, vagy ahogy a németek fociztak a brazilok ellen. Persze lehet az a baj, hogy akkor nem volt ott.
Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
Nem illik.
- ateeemadrid
Nem értem ez miért minősül provokációnak, szeret focizni, jobb náluk, megcsinált 1 merész cselt, de akkor is. Ez olyan, mint amikor CR is megengedett magának pár talán túl laza mozdulatot, vagy háttal passzolt azt a nagy kritikusai egyből nekiestek.
Szerintem kurva szánalmas volt ahogy 3an nekiestek, és abszolút normális volt, hogy nem pofázott vissza hanem elsétált onnan. Mondom ezt úgy, hogy szerintem ellenszenvesebb számomra Neymar mint a fórum nagy részének.
egyébként, kire emlékeztet? http://www.themakeupgallery.info/images ... epper4.jpg
Szerintem kurva szánalmas volt ahogy 3an nekiestek, és abszolút normális volt, hogy nem pofázott vissza hanem elsétált onnan. Mondom ezt úgy, hogy szerintem ellenszenvesebb számomra Neymar mint a fórum nagy részének.
egyébként, kire emlékeztet? http://www.themakeupgallery.info/images ... epper4.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2015. május 30., szombat 23:31-kor.