Real Madrid vs. Barcelona
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Azért ha Ronaldo húzott volna egy ilyen cselt, most mindenki mondaná, hogy milyen szánalmasak a Bilbao játékosai, hogy erre így berágtak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én nem, nálunk ugyanúgy elítélendő dolgok, bár most nem tudom miről van szó, mert nem nézem a meccset. De pont egy ilyen teljesítmény hiányzik tőlünk többek között.ikarus93 írta:Neymar néha azért kimutatja a foga fehérjét.
Örülök hogy nem jött hozzánk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Cr-nek is ép még a lába, Unitedben pedig agyára ment mindenkinek.ziro4vr írta:Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
https://www.youtube.com/watch?v=clm94OUXg7A
- ikarus93
Neymar néha azért kimutatja a foga fehérjét.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az biztosEgy hónap és a fele se lesz itt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
ja, jo lenne vmi barcas limit a forumra. egyre kevesebbet jarok en is, mindenhol belejuk botlok itt, a rak sem kivancsi rajuk. (1-2regebbi)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Decima után meg az eb-n szaporodtak el az 1 hsz-es megmondóemberek...Egy hónap és a fele se lesz itt.ziro4vr írta: De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó, lehet ezt is, vagy ahogy a németek fociztak a brazilok ellen. Persze lehet az a baj, hogy akkor nem volt ott.
Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
Nekem mindegy, de csúnyán el fogják törni egyszer így a lábát, aztán majd átgondolja.
Nem illik.
- ateeemadrid
Nem értem ez miért minősül provokációnak, szeret focizni, jobb náluk, megcsinált 1 merész cselt, de akkor is. Ez olyan, mint amikor CR is megengedett magának pár talán túl laza mozdulatot, vagy háttal passzolt azt a nagy kritikusai egyből nekiestek.
Szerintem kurva szánalmas volt ahogy 3an nekiestek, és abszolút normális volt, hogy nem pofázott vissza hanem elsétált onnan. Mondom ezt úgy, hogy szerintem ellenszenvesebb számomra Neymar mint a fórum nagy részének.
egyébként, kire emlékeztet? http://www.themakeupgallery.info/images ... epper4.jpg
Szerintem kurva szánalmas volt ahogy 3an nekiestek, és abszolút normális volt, hogy nem pofázott vissza hanem elsétált onnan. Mondom ezt úgy, hogy szerintem ellenszenvesebb számomra Neymar mint a fórum nagy részének.
egyébként, kire emlékeztet? http://www.themakeupgallery.info/images ... epper4.jpg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2015. május 30., szombat 23:31-kor.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ziro4vr
Nézd, nem ez az első eset...Messi ilyet nem csinál. És Neymartól is elvárhatná talán már az ember, hogy megkomolyodjon. Nyerni tudni kell, ahogy veszíteni is.palesz77 írta:Komolyan, mi volt provokálás? Az a csel?ziro4vr írta:Neymar...provokál, aztán mikor számon kérnék, mint egy kisfiú bujkál meg menekül... Gratulálok.
De amúgy kicsit tele a tököm már, és ez most nem neked szól, hogy jön a sok frissen regisztrált, feltámadt barca fan és elárasztja az oldalt. Tavaly nem jöttek...Miért nem az eurobarcát árasztják el?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
MSN odarakott 120 gólt idén, az ilyennek megvan az eredménye.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Komolyan, mi volt provokálás? Az a csel?ziro4vr írta:Neymar...provokál, aztán mikor számon kérnék, mint egy kisfiú bujkál meg menekül... Gratulálok.
en meg mindig keptelen vagyok elhinni h ez a luis enrique elso eveben 2kupat nyert, es aztan radobbenek h ott vannak a BL dontoben... meg remalomnak is rossz.
nemtudom h sirjak v kinomban nevessek..
nemtudom h sirjak v kinomban nevessek..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Az a szomorú, hogy mi ezt az egész kupaözönt ami a Barcánál van megfoghattuk volna könnyedén és a Real is tarthatna nyugodtan itt... de valami elképesztő módon ellúzerkedtük ezt az évet...
emlékszem RMCF kezdte el még elsőnek írni hogy ez az év teljes kuka lesz és nem jövünk vissza a gödörből, de még elég korán írta ezt... és én csak röhhögtem kb rajta, mert nem tűnt hogy akkora a gáz február március eleje felé... de láthatjuk sajnos mi lett a vége...a fene gondolta hogy tényleg nem lesznek képesek felállni a padlóról...
emlékszem RMCF kezdte el még elsőnek írni hogy ez az év teljes kuka lesz és nem jövünk vissza a gödörből, de még elég korán írta ezt... és én csak röhhögtem kb rajta, mert nem tűnt hogy akkora a gáz február március eleje felé... de láthatjuk sajnos mi lett a vége...a fene gondolta hogy tényleg nem lesznek képesek felállni a padlóról...
Ez az egész banda egy szanalom...ziro4vr írta:Neymar...provokál, aztán mikor számon kérnék, mint egy kisfiú bujkál meg menekül... Gratulálok.
- ziro4vr
Neymar...provokál, aztán mikor számon kérnék, mint egy kisfiú bujkál meg menekül... Gratulálok.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De addig még nyerhetnek 2 kupát, szóval jönni fognak még.csabi* írta: jövőre ha sikeresebbek leszünk ¾e lelécel.. sőt ha novemberben megyünk 4 ponttal akkor is
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jövőre ha sikeresebbek leszünk ¾e lelécel.. sőt ha novemberben megyünk 4 ponttal akkor isziro4vr írta:Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...csabi* írta:miért van egy olyan érzésem, hogy kingslayer nem ismeri gutit..
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Inkább az egész fórumra...TheKingSlayer írta:Mármint a Real vs Barca fórumra?ziro4vr írta:Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...
-
Mármint a Real vs Barca fórumra?ziro4vr írta:Nekem meg, hogy a madridisták lassan vendégnek járnak csak ide...